Öppettider:
 
Måndag-fredag 11-18
Lördagar 10-14
Söndagar Stängt
 
 
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  DOD

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  DOD Bifet Boost 410 Boost + Buffer

  411174
  1.195,00 kr

  För att vara en så enkel layout är det mycket som händer i 410. Förutom massor av boost finns det också en "tilt"-tonkontroll och ett unikt buffertschema. När buffer-switchen är på är den alltid på, även när pedalen är i bypass. När buffertomkopplaren är avstängd är pedalen true bypass. Detta gör det möjligt att använda 410:an som en buffrad boost, obuffrad boost, line driver, fristående buffert och en alltid påslagen tonförbättrare med eller utan buffert. Mer än bara More Me! Även om 410 är baserad på vintage 410 från 70-talet har den många fler knep i rockärmen. Drivs med ett 9V batteri (medföljer ej) eller nätadapter (säljs separat).

  DOD Boneshaker Dirty Boost + EQ

  411175
  2.095,00 kr

  Boneshaker har utformats i samarbete med Black Arts Toneworks och är en smutsig boost kombinerad med en kraftfull 3-bands semi-parametrisk EQ. Boneshaker kan skulptera tonen på din fuzz för att sticka ut i en mix. Om din redan smutsiga förstärkarkanal behöver mer kräm och du vill ha full kontroll över varje frekvens är Boneshaker precis vad du behöver. Drivs med ett 9V batteri (medföljer ej) eller nätadapter (säljs separat).

  DOD Compressor 280 Optical Compressor

  411176
  1.295,00 kr

  280 är en optisk kompressor som kan gå från lätt sustain till fullständigt krossad med ett enkelt handgrepp. Till skillnad från snabbare icke-optiska kretsar behåller 280:an dina höga frekvenser tills du går in i de mer extrema inställningarna. 280 är idealisk för chicken-pickin', extra sustain för leads eller snappy-slappy funkrytmer. 280 har också tillräckligt med output för att användas som en lead boost med extra kompressor sustain. Och som alla uppdaterade DOD-pedaler har den ett modernt strömuttag, LED, ett lätt men starkt aluminiumchassi och true bypass-omkoppling. Drivs med ett 9V batteri (medföljer ej) eller nätadapter (säljs separat).

  DOD Envelope Filter 440

  411177
  1.295,00 kr

  440 har alla de kväk, gnäll, squonk, chicka, mwomp och weeeooow som du kan önska dig. Den fungerar lika bra på gitarr, bas och tangenter. Använd den för funky ackordarbete, simulerad wah eller trippiga utdragna filtersvepningar. Medan 440 är en trogen återskapande av vintage 440, ger tillägget av up/down toggle den en modern ljudmässig twist. Drivs med ett 9V batteri (medföljer ej) eller nätadapter (säljs separat).

  DOD Gonkulator Modulating Effects

  411178
  1.695,00 kr

  DOD Gonkulator är en ringmodulator som ger dig soundet från 90-talets originalpedal, baserad på DOD:s originalkretsar med uppdaterade komponenter, justerbar carriersignal samt true bypass. Drivs med ett 9V batteri (medföljer ej) eller nätadapter (säljs separat).

  DOD Gunslinger Aggressive Distortion

  411179
  1.295,00 kr

  Gunslinger-pedalen har en aggressiv MosFET-distortion som är utformad för att förvandla din American Twin-förstärkare till en eldsprutande drake från Isles of Britannia. En mild mid-range hump hjälper dina leads att hoppa ut i en mix, och en kraftfull separat EQ-reglering för låg- och högljudda ljud ger massor av tonformning. Gunslinger kan också köras på 9v, eller 12v om du behöver mer headroom samt med batteri (medföljer ej). Strömadapter säljer separat.

  DOD Meatbox Octaver + Subharmonic Synthesizer

  411180
  1.895,00 kr

  Meatbox är mer än bara en oktaver, den är också en tjock subharmonisk synthesizer. Lägger in subtoner så lågt att du måste vara försiktig så att du inte spränger dina högtalare. En TRS out gör att du kan dela upp den subharmoniska syntetiserade signalen ut till PA:t. Drivs med ett 9V batteri (medföljer ej) eller nätadapter (säljs separat).

  DOD Mini Expression Pedal

  407908
  1.390,00 kr

  DOD Mini Expression Pedal tar liten plats på pedalbordet och lämnar också ett ytterst litet avtryck I din budget. Hela chassit är i stål med rejält och slitstark gummi på undersidan så pedalen ligger kvar där du lägger den. Istället för en traditionell konstruktion med snöre och fjäder så har Mini Expression en gear Drive-konstruktion i stål vilket gör den extremt hållbar.

  Mini Expression har en TRS (25kΩ)/TS (10kΩ)/RTS (25kΩ)-selector vilket gör att du kan använda den för dom flesta typer av instrument och applikationer.

  DOD Overdrive Preamp 250

  411181
  1.195,00 kr

  Klassikern återvänder, som David Oreste Defrancesco (DOD:s namne) först uppfann på 70-talet som ett sätt att få distorsion och boost utan några av de nackdelar som fanns med några av tidens fuzzes. Den här uppdaterade versionen använder den vintage korrekta LM741 OpAmp, precis som på 70-talet. Modern design med ett robust, lätt, pedalbordsvänligt aluminiumchassi. standard power input jack, true bypass, LED-indikator och bullion gold pulverlack gör att 250:an passar hemma på alla pedalbord. Drivs med ett 9V batteri (medföljer ej) eller nätadapter (säljs separat).

  DOD Phasor 201 Phase Shifter Pedal

  411182
  1.195,00 kr

  201 Phasor lägger till subtil phase i två steg som låter bra med både rena och förvrängda toner. På grund av den lättare tonaliteten hos 2-stage phasing blir högre hastigheter mindre röriga och mer artikulerade. Lätt aluminiumchassi, true bypass-omkoppling, indikator-LED och nu med modernt strömuttag, Drivs med ett 9V batteri (medföljer ej) eller nätadapter (säljs separat).

  DOD Mini Volume Pedal

  407909
  1.395,00 kr

  DOD Mini Volume Pedal är en passiv volympedal och är perfekt för dig som har lika ont om plats på pedalbordet som i plånboken. Chassit är i stål och klarar av ett hårt liv på vägarna.Mini Volume har en Gear Drive-konstruktion (också i stål) vilket innebär att du inte behöver oroa dig för snören som går av mitt under giget. Poten är på 500kΩ och funkar för dom flesta applikationer. Mini Volume har även en inbyggd Treble Bleed vilket gör att diskanten bibehålls när du drar ner volymen.

  DOD Carcosa Fuzz

  407906
  1.490,00 kr

  DOD Carcosa Fuzz öppnar dörren in till ett alternativt fuzzuniversum där klassiska fuzz-ljud blandas med det experimentella och det abstrakta. .

  DOD Chthonic Fuzz

  421739
  1.790,00 kr

  DOD Chthonic Fuzz - Den perfekta Fuzz-pedalen för pickuper med låg output!

   

  DOD Chthonic Fuzz skapar feta, korpulenta, fudgy, sludgy, fuzz-toner som passar perfekt ihop med single-coil, P90, gold-foil och DeArmond-pickuper. Den fungerar också utmärkt med humbuckers i PAF-stil, men den här fuzzen har utformats med ljusare gitarrer och ljusa, rena förstärkare i åtanke. Subtil tonkontroll bibehåller plektrumattacken över hela omfånget. Transistorklippning med ett par 2N2222-transistorer gör det möjligt att rensa upp gitarrvolymen på samma sätt som med andra klassiska fuzzar, men Chthonic kommer från en annan dimension.

  DOD Looking Glass Overdrive

  407907
  2.295,00 kr

  DOD Looking Glass är fullständigt brilliant i all sin enkelhet. Använd den antingen som en snygg och transparent overdrive/booster eller som en fullfjädrad overdrive. Looking Glass är byggd kring en helt ny Class-A FET-design som inte bara är väldigt tyst men också ger en alldeles fantastisk pick-attack.

  DOD Rubberneck Double Wide Analog Delay

  407910
  3.995,00 kr

  Analogt delay för finsmakaren.

  DOD

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1.195 kr Max: 3.995 kr
  kr1195 kr3995