Öppettider v25-32:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lunchstängt 13-14
Lördag Stängt
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Trådlös ljudöverföring

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Alto Professional Bluetooth Ultimate

  382591
  1.035,00 kr

  Bluetooth adapter med XLR kontakt!

  Bluetooth till valfri högtalare eller mixer.
  Länka två tillsammans för kabelfri stereouppspelning*
  Dubbla XLR-utgångar för trådbunden stereouppspelning*
  ca 30 meters räckvidd
  XLR fram och bak

  USB-mikrouppladdningsbart batteri (6+ timmar)

  *This product can wirelessly pair to another Bluetooth Ultimate, or the Alto Professional Bluetooth Total 2, both sold separately. Original Bluetooth Total is not supported. Additional XLR cable not included.

  Blackstar ToneLink

  271835
  429,00 kr

  Tone:Link är en Bluetooth mottagare med "Super Clear Audio" som kopplas  till förstärkare, aktiva högtalare, mixerbord, AUX-ingångar i keyboards, digitala pianon eller bilstereon. Den passar till det mesta. Kan kopplas med två olika Bluetooth enheter , typ smartphones samtidigt. Upp till 20 meters räckvidd och 8 timmars batteritid. Den laddas enkelt via den medföljande Micro-USB kabeln.

  Xvive P3 Bluetooth Audio Receiver

  413093
  599,00 kr

  Bluetoothmottagare med XLR Mono

   

  Bluetooth-docka med professionell XLR för anslutning till mixer eller aktiva högtalare. Med denna kompakta enhet får du Bluetooth-anslutning till din mixer eller aktiva högtalare från din smartphone, surfplatta eller dator. Koppla in en P3 i en XLR-ingång och para med din Bluetooth-enhet, sen kan partyt börja!Det inbyggda batteriet i P3 har 8 timmars batteritid och räckvidden är 30 meter i en öppen miljö.Om du har behov av stereo eller dual mono, välj P3D bundle med 2 st P3 som enkelt och trådlöst länkas med varandra.

  Xvive P3 Stereo Bluetooth Audio Receiver

  413094
  1.099,00 kr

  Bluetoothmottagare med XLR i stereo

   

  Bluetooth-dockor med professionell XLR för stereo-anslutning till mixer eller aktiva högtalare. Kan även användas som två Mono-enheter.Med dessa kompakta enheter får du Stereo Bluetooth-anslutning till din mixer eller aktiva högtalare från din smartphone, surfplatta eller dator. Koppla in P3D i XLR-ingångarna och para med din Bluetooth-enhet, sedan kan partyt börja!
  P3D kan även användas som två separata Mono-enheter. Det inbyggda batteriet i P3D har 8 timmars batteritid och räckvidden är 30 meter i en öppen miljö.Om du endast har behov av mono, välj P3 som endast innehåller en Bluetooth-docka.

  Xvive U3D Dual Wireless System

  418265
  4.899,00 kr

  U3D Digitalt trådlöst stereo-system för PA / DJ

  Digitalt trådlöst stereo system som har ett Line-mode för användning mellan t ex mixer och aktiva PA-högtalare så att du slipper dra långa högtalarkablar.
  Fantastisk ljudkvalité, enkelt att använda och priseffektivt. U3 har 6 valbara frekvenser på 2,4 GHz-bandet, vilket är fritt att använda över hela världen. Systemet drivs av inbyggda Litium-batterier som enkelt laddas upp med den medföljande Y-kabeln, som laddar både sändare och mottagare samtidigt. En uppladdning räcker för 5 timmar användning.
  Om du ställer U3:orna i Mic Mode istället kan de användas för att göra konventionella dynamiska mikrofoner trådlösa.

  Denon DN-200AZB

  308888
  1.550,00 kr

  DN-200AZB är en kompakt Bluetooth®-ljudmottagare med inbyggd 20W RMS, 4 ohm, 70/100V klass D-förstärkare. Den låter dig lägga till en förstärkare med trådlös stereo Bluetooth-ljudmottagning till alla professionella ljudsystem. När du har kopplat din Bluetooth-enhet till DN-200AZB kan du skicka enhetens ljudsignal till dina högtalare, drivna av DN-200AZB

  Denon DN-200BR

  274561
  1.495,00 kr

  Diskret och robust mottagare som tar emot signaler trådlöst via Bluetooth. Via dess balanserade XLR eller obalanserade 6,3 mm utgångar kan sedan signalen skickas vidare till mix eller förstärkarsystem.

  DN-200BR kommer ihåg 8st enheter i dess minne. Kopplas fler enheter upp, plockas automatisk den äldsta bort.

  Denon DN-300BR

  331106
  2.075,00 kr

  DN-300BR är en 1RU Bluetooth® 4.0 ljudmottagare med professionella ljudutgångar som gör det möjligt för användaren att lägga till trådlös stereo Bluetooth®-ljudanslutning till alla professionella ljudsystem. DN-300BR kan lagra upp till (8) enheter i sitt interna minne. Den parkopplade Bluetooth®-enheten kan skicka ljud via balanserad XLR och obalanserad RCA-uttag till en mixer, drivna högtalare eller förstärkningssystem.

  Den medföljande Bluetooth®-antennen kan monteras på front- eller bakpanelen för bekvämlighet och underlättar upp till 33 m mottagning. Perfekt för detaljhandel, sportbarer, utbildning och hotell / konferensapplikationer. En extra funktion är en Euroblock-anslutning på enhetens baksida för en fjärrparningsknapp. Detta är bekvämt när DN-300BR inte är lättillgänglig. Frontmonterad utgångsnivåknopp och parnings- / statuslampor för enkel användning.

  Radial BT-Pro V2 Bluetooth Direct Box

  360953
  4.390,00 kr

  Bluetooth direktbox för stereo

  BT-Pro V2 är en Bluetooth-aktiverad direktbox som ansluts trådlöst till smartphones, surfplattor och andra mobila enheter och har ett par balanserade analoga ljudutgångar för matning av ett PA-system. Varje BT-Pro V2 har en unik identifierare, vilket gör att flera enheter kan användas i samma byggnad. Den senaste modellen av BT-Pro kan också drivas via 48V fantom från en mixerpult.

   

  Trådlös ljudöverföring

  Filter by:

  Clear All
  Min: 429 kr Max: 4.899 kr
  kr429 kr4899