Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Sångpaket

  Bli din egen idol med vårt sångpaket!

   

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Korg VPT-1 Vocal Pitch Trainer

  358844
  479,00 kr

  Den mänskliga rösten är också en typ av instrument. Låt oss börja med att ställa in det på rätt sätt. Den snabbaste vägen till en vacker föreställning är att börja vara medveten om om du sjunger på rätt tonhöjd.

  När du sjunger till den interna mikrofonen i VPT-1 visas tonen som du sjunger på den femradiga dipslayen som är markerad med det välkända G-klav eller F-klav. De röda lysdioderna till vänster visar om tonhöjden är hög eller låg, så justera din röst tills bara den blå lysdioden i mitten lyser. Individuella skillnader i röst tonhöjdsområdet kan anpassas genom att använda oktavskiftfunktionen för att justera det detekterade intervallet upp eller ner i enoktavsteg.

   

  NUX AC-25 Rechargeable

  385445
  2.190,00 kr

  NUX AC25 är en kompakt akustisk förstärkare med inbyggt uppladdningsbart batteri som kan köras i ca 4 timmar. Den har en 6,5-tums högtalare, modelleringsförstärkare, reverb, Bluetooth Audio Stream, trummaskin. Du kan finjustera den via Stageman APP på mobiltelefonen. Konfigurationen med dubbla kanaler innebär att du kan ansluta en dynamisk mikrofon och din akustiska gitarr. Du kan spela upp via Bluetooth Audio Stream eller aux-ingång. Låt oss spela på gatorna!

  Köp till mikrofon och stativ nedan för att få ihop ett fantastikst välljudande sångpaket!

   

   

   

  Sångpaket

  Filter by:

  Clear All
  Min: 479 kr Max: 2.190 kr
  kr479 kr2190