Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Nya Focusrite Scarlett 4th Gen

  Vad är nytt i fjärde generationen?

  • 120 dB dynamisk range
  • Helt nya fjärrstyrda mikrofonpreamps med gain på 69 dB
  • Omarbetad AIR Mode med Presence och ny Harmonic Driver
  • Ny Auto Gain och Clip Safe
  • Ny omarbetad hörlursförstärkare
  • Med mera
  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida
  banner

  Focusrite Scarlett 2i2 4th Gen

  419778
  2.290,00 kr

  Scarlett 2i2 nu i version 4

  Scarlett 2i2 4th Gen är ett externt ljudkort från Focusrite med två analoga ingångar för mikrofon med fantommatning eller instrument-, linjesignal. Mikrofoningångarna är utrustad med AIR-funktion som ger extra karaktär vid inspelning. Ljudkortet har även en hörlursutgång, balanserade utgångar till högtalare sam en funktion för direktmonitorering utan fördröjning. Levereras med ett stort mjukvarupaket bestående programvaran Ableton Live Lite och extra plug-ins. Scarlett Solo ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och Windows.

   

  Scarlett erbjuder numera tre års garanti.

  Focusrite Scarlett 2i2 Studio 4th Gen

  419776
  3.390,00 kr

  Inspelningspaket med uppdaterade Scarlett version 4

  Scarlett 2i2 Studio 4th Gen är ett inspelningspaket som fungerar både i macOS, iOS och Windows. Här får du det populära USB-ljudkortet Scarlett 2i2 4th Gen med tillhörande mjukvara, en stormembrans kondensatormikrofon med tillhörande kabel, samt ett par hörlurar för medhörning. Levereras med ett stort mjukvarupaket bestående programvaran Ableton Live Lite och extra plug-ins. Scarlett Solo ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och Windows.

   

  Scarlett erbjuder numera tre års garanti.

  Focusrite Scarlett 4i4 4th Gen

  419775
  3.290,00 kr

  Scarlett 4i4 nu i version 4

  Scarlett 4i4 4th Gen är ett externt ljudkort från Focusrite med fyra analoga ingångar. 2 av dem har  mikrofoningång med fantommatning och instrument- eller linjesignal. De överiga 2 är dedikerade linjeingångar för t ex syntar och annat. Ljudkortet är även utrustat med AIR-funktion som ger extra karaktär vid inspelning. Scarlett 4i4 har även hörlursutgång, fyra balanserade utgångar samt ett inbyggt MIDI-interface. Ljudkortet ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och i Windows. Levereras med ett stort mjukvarupaket bestående programvaran Ableton Live Lite och extra plug-ins. Scarlett Solo ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och Windows.

   

  Scarlett erbjuder numera tre års garanti.

  Focusrite Scarlett Solo 4th Gen

  419779
  1.690,00 kr

  Scarlett Solo nu i version 4

  Scarlett Solo 4th Gen är ett externt ljudkort från Focusrite med två analoga ingångar - en mikrofoningång med fantommatning samt en ingång för instrument- eller linjesignal. Mikrofoningången är utrustad med AIR-funktion som ger extra karaktär vid inspelning. Ljudkortet har även en hörlursutgång, balanserade utgångar till högtalare sam en funktion för direktmonitorering utan fördröjning. Levereras med ett stort mjukvarupaket bestående programvaran Ableton Live Lite och extra plug-ins. Scarlett Solo ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och Windows.

   

  Scarlett erbjuder numera tre års garanti.

  Focusrite Scarlett Solo Studio 4th Gen

  419777
  2.790,00 kr

  Inspelningspaket med uppdaterade Scarlett version 4

  Scarlett Solo Studio 4th Gen är ett inspelningspaket som fungerar både i macOS och i Windows. Här får du det populära USB-ljudkortet Scarlett Solo 4th Gen med tillhörande mjukvara, en stormembrans kondensatormikrofon med tillhörande kabel, samt ett par hörlurar för medhörning. Levereras med ett stort mjukvarupaket bestående programvaran Ableton Live Lite och extra plug-ins. Scarlett Solo ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och Windows.

   

  Scarlett erbjuder numera tre års garanti.

  Shure Motiv MVX2U XLR to USB Adapter

  420060
  1.669,00 kr

  Gör din vanliga mikrofon till en USB-mick!

  MVX2U Digital Audio Interface är en kraftfull, enkanals XLR-till-USB-adapter som låter dig ansluta alla typer av XLR-mikrofoner till en dator för enkel inspelning eller streaming. Med konfigurerbara DSP-funktioner och full tillgång till ShurePlus MOTIV Desktop App är det kompakta gränssnittet framtidssäkert via firmwareuppdateringar online.

  MVX2U levererar ända upp till 60dB gain och alltså tillräckligt med kraft för att kunna användas med och ge liv till din favoritmikrofon, som tex den legendariska SM7B. Den erbjuder också 48v fantommatning för att anslutning av kondensatormikrofon. Bärbar, elegant och robust och kan anslutas direkt till mikrofonens XLR-kontakt eller användas in-line med en XLR-kabel, beroende på vad som passar bäst.

  Nya Focusrite Scarlett 4th Gen

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1.669 kr Max: 3.390 kr
  kr1669 kr3390