Öppettider:
 
Måndag - Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Nya Focusrite Scarlett 4th Gen

  Vad är nytt i fjärde generationen?

  • 120 dB dynamisk range
  • Helt nya fjärrstyrda mikrofonpreamps med gain på 69 dB
  • Omarbetad AIR Mode med Presence och ny Harmonic Driver
  • Ny Auto Gain och Clip Safe
  • Ny omarbetad hörlursförstärkare
  • Med mera
  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida
  banner

  Focusrite Scarlett 2i2 4th Gen

  419778
  2.490,00 kr

  Scarlett 2i2 nu i version 4

  Scarlett 2i2 4th Gen är ett externt ljudkort från Focusrite med två analoga ingångar för mikrofon med fantommatning eller instrument-, linjesignal. Mikrofoningångarna är utrustad med AIR-funktion som ger extra karaktär vid inspelning. Ljudkortet har även en hörlursutgång, balanserade utgångar till högtalare sam en funktion för direktmonitorering utan fördröjning. Levereras med ett stort mjukvarupaket bestående programvaran Ableton Live Lite och extra plug-ins. Scarlett Solo ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och Windows.

   

  Scarlett erbjuder numera tre års garanti.

  Focusrite Scarlett 2i2 Studio 4th Gen

  419776
  3.590,00 kr

  Inspelningspaket med uppdaterade Scarlett version 4

  Scarlett 2i2 Studio 4th Gen är ett inspelningspaket som fungerar både i macOS, iOS och Windows. Här får du det populära USB-ljudkortet Scarlett 2i2 4th Gen med tillhörande mjukvara, en stormembrans kondensatormikrofon med tillhörande kabel, samt ett par hörlurar för medhörning. Levereras med ett stort mjukvarupaket bestående programvaran Ableton Live Lite och extra plug-ins. Scarlett Solo ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och Windows.

   

  Scarlett erbjuder numera tre års garanti.

  Focusrite Scarlett 4i4 4th Gen

  419775
  3.390,00 kr

  Scarlett 4i4 nu i version 4

  Scarlett 4i4 4th Gen är ett externt ljudkort från Focusrite med fyra analoga ingångar. 2 av dem har  mikrofoningång med fantommatning och instrument- eller linjesignal. De överiga 2 är dedikerade linjeingångar för t ex syntar och annat. Ljudkortet är även utrustat med AIR-funktion som ger extra karaktär vid inspelning. Scarlett 4i4 har även hörlursutgång, fyra balanserade utgångar samt ett inbyggt MIDI-interface. Ljudkortet ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och i Windows. Levereras med ett stort mjukvarupaket bestående programvaran Ableton Live Lite och extra plug-ins. Scarlett Solo ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och Windows.

   

  Scarlett erbjuder numera tre års garanti.

  Focusrite Scarlett Solo 4th Gen

  419779
  1.690,00 kr

  Scarlett Solo nu i version 4

  Scarlett Solo 4th Gen är ett externt ljudkort från Focusrite med två analoga ingångar - en mikrofoningång med fantommatning samt en ingång för instrument- eller linjesignal. Mikrofoningången är utrustad med AIR-funktion som ger extra karaktär vid inspelning. Ljudkortet har även en hörlursutgång, balanserade utgångar till högtalare sam en funktion för direktmonitorering utan fördröjning. Levereras med ett stort mjukvarupaket bestående programvaran Ableton Live Lite och extra plug-ins. Scarlett Solo ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och Windows.

   

  Scarlett erbjuder numera tre års garanti.

  Focusrite Scarlett Solo Studio 4th Gen

  419777
  2.990,00 kr

  Inspelningspaket med uppdaterade Scarlett version 4

  Scarlett Solo Studio 4th Gen är ett inspelningspaket som fungerar både i macOS och i Windows. Här får du det populära USB-ljudkortet Scarlett Solo 4th Gen med tillhörande mjukvara, en stormembrans kondensatormikrofon med tillhörande kabel, samt ett par hörlurar för medhörning. Levereras med ett stort mjukvarupaket bestående programvaran Ableton Live Lite och extra plug-ins. Scarlett Solo ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och Windows.

   

  Scarlett erbjuder numera tre års garanti.

  Nya Focusrite Scarlett 4th Gen

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1.690 kr Max: 3.590 kr
  kr1690 kr3590