Öppettider: Måndag-Fredag: 11:00-18:00 | Lördagar: 10:00-14:00 | Söndagar: Stängt |
 
 
0470-255 40|
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Leverans, frakt och returer

  Leveranstid

  Vi försöker alltid leverera din beställning så snabbt som möjligt. Alla produkter på vår hemsida har en beräknad leveranstid. Om denna inte skulle stämma kontaktar vi dig med en ny leveranstid.

  Fraktsätt

  När du handlar hos oss levereras dina varor säkert med DHL. Du blir aviserad via epost när din beställning hämtats från vårt lager, och du får även ett meddelande via SMS när din beställning finns att hämta hos ditt utlämningsställe eller vilken tidpunkt du vill ha paketet levererat hem. Vilken typ av leveranssätt beror på sändningens vikt och storlek. Produkter märkta med Digital levereras elektroniskt till dig via epost till den adress du anger vid betalning.

  Fraktavgift

  Fri frakt vid beställningar över 999 kronor. På mindre beställningar tillkommer en fraktavgift på 69 kronor.

  Outlöst försändelse

  Hämtar du inte ut din försändelse debiteras våra transport- och administrationskostnader med ett fast belopp på 500 kronor.

  Returer

  Vill du ångra ett köp kontaktar du oss via epost order@musikcentralen.se eller telefon 0470-255 40. Du får sedan instruktioner via epost om hur du skall gå tillväga med din retur. Vi förbehåller oss rätten att vid retur av vara göra ett värdeminskningsavdrag om varans status har förändrats i sådan mån att den inte längre går att sälja till annan kund utan att göra avdrag på försäljningspriset.

  Vid retur ska varan förpackas väl och skickas i sin originalförpackning med tillhörande emballage och tillsammans med eventuella tillbehör. Tänk på att inte fästa några adresslappar direkt på originalförpackningen utan lägg originalkartongen i en annan kartong. Transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. Vi återbetalar dig så fort som möjligt efter att vi tagit emot returen och kontrollerat dess status. Återbetalning sker alltid till det ursprungliga betalsättet. Du står för returfrakten, dock kan vi förenkla handhavandet genom att skicka en returfraktsedel som du klistrar dit på kartongen.  Returfrakten dras av på köpbeloppet vid återbetalningen.