Öppettider:
 
Måndag-fredag 11-18
Lördagar 10-14
Söndagar Stängt
 
 
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Leverans & fraktinformation.

  Leveranstid

  Vi försöker alltid leverera din beställning så snabbt som möjligt. Alla produkter på vår hemsida har en beräknad leveranstid. Om denna inte skulle stämma kontaktar vi dig med en ny leveranstid.

  Fraktsätt 

  När du handlar hos oss levereras dina varor säkert med DHL. Du blir aviserad via epost när din beställning hämtats från vårt lager, och du får även ett meddelande via SMS när din beställning finns att hämta hos ditt utlämningsställe eller vilken tidpunkt du vill ha paketet levererat hem *. Vilken typ av leveranssätt beror på sändningens vikt och storlek. Produkter märkta med Digital levereras elektroniskt till dig via epost till den adress du anger vid betalning.  (* För att få exakt info om leveransvillkor till din adress kontakta DHL dhl.se )

  Transportskadat gods

  Viktigt vid mottagande av din leverans!

  Kontrollera paketet/paketen noggrant så det inte är några synliga skador som kan ha påverkat innehållet. 
  Finns skador på paketen meddela direkt till utlämningsställen eller chauffören och se till att kontrollera innehållet på plats.

  För att kunna utreda en reklamation behöver vi: 
  • Bilder på produkt och emballage; helhetsbild på produkt, detaljbild på skada, helhetsbild på ytteremballage, detaljbild på inneremballage.

  Vissa skador kan vara svåra att upptäcka vid leverans som t ex tryckskador på paket.
  Därför är det alltid viktigt att behålla allt  emballage tills du vet att varan/varorna är intakta.

  Fraktavgift

  Fri frakt vid beställningar över 1999 kronor. På mindre beställningar tillkommer en fraktavgift på 79 kronor. En del artiklar undantas från fri frakt pga skrymmande mått när de köps separat. Tex vissa stativ och pedalställ till digitalpianon och olika fodral till instrument. Skrymmande instrument som digitalpianon, trumset, större högtalare etc. som enligt fraktbolagets regler inte kan levereras till ombud omfattas inte av fri frakt utan levereras direkt hem till dig eller till närmaste DHL terminal om det passar bättre till en kostnad av 399 kronor. 

   

  Outlöst försändelse

  Hämtar du inte ut din försändelse debiteras våra transport- och administrationskostnader med ett fast belopp på 500 kronor.