Öppettider:
 
Måndag-fredag 11-18
Lördagar 10-14
Söndagar Stängt
 
 
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Ljudkort

  Vi hjälper dig välja rätt ljudkort

  Idag finns det oändligt med tillverkare och varianter på ljudkort till din Windows, Mac eller iPad. Vad ska jag välja och vad ska jag tänka på?
  Vi hjälper dig gärna med det och förklarar skillnader och hjälper dig välja efter dina behov.
  Vissa ljudkort drivs med USB, andra med Thunderbolt, vissa har inbyggd DSP, andra inte.

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Focusrite Clarett+ 2Pre

  385657
  4.890,00 kr

  Clarett+ 2Pre är ett externt ljudkort med riktigt hög ljudkvalitet från Focusrite. Ljudkortet har totalt 10 in- och 4 utgångar inklusive 2 mikrofonpreampar med analoga Air-kretsar, 2 JFET instrumentingångar, optisk ingång och inbyggt MIDI-interface.

   

  Clarett+ 2Pre ansluts via USB-C, fungerar med både macOS och Windows, och levereras med ett mjukvarupaket som inkluderar flera klassiska Focusrite EQ- och kompressorer.

  Focusrite Clarett+ 4Pre

  385658
  6.290,00 kr

  Clarett+ 4Pre är ett externt ljudkort med riktigt hög ljudkvalitet från Focusrite. Ljudkortet har totalt 18 in- och 8 utgångar inklusive 4 mikrofonpreampar med analoga Air-kretsar, 2 JFET instrumentingångar, optisk ingång, digital S/PDIF och inbyggt MIDI-interface.

   

  Clarett+ 4Pre ansluts via USB-C, fungerar med både macOS och Windows, och levereras med ett mjukvarupaket som inkluderar flera klassiska Focusrite EQ- och kompressorer.

  Focusrite Clarett+ 8Pre

  385659
  9.390,00 kr

  Clarett+ 8Pre är ett externt ljudkort med riktigt hög ljudkvalitet från Focusrite. Ljudkortet har totalt 18 in- och 20 utgångar inklusive 8 mikrofonpreampar med analoga Air-kretsar, 2 JFET instrumentingångar, optisk in/ut, digital S/PDIF och inbyggt MIDI-interface.

   

  Clarett+ 8Pre ansluts via USB-C, fungerar med både macOS och Windows, och levereras med ett mjukvarupaket som inkluderar flera klassiska Focusrite EQ- och kompressorer.

  Focusrite Scarlett 18i20 3rd Gen

  351640
  5.890,00 kr

  Tredje generationens Scarlett 18i20 är ett externt ljudkort med åtta analoga ingångar för mikrofon- och linjesignaler där ingång 1 och 2 även hanterar instrumentnivå. Ljudkortet har även ett inbyggt MIDI-interface, optisk in/ut, S/PDIF in/ut, åtta balanserade utgångar till högtalare samt dubbla hörlursutgångar. Scarlett 18i20 ansluts via USB, fungerar både i macOS och i Windows, samt levereras med ett stort mjukvarupaket.

  Focusrite Scarlett 18i8 3rd Gen

  351639
  4.190,00 kr

  Tredje generationens Scarlett 18i8 är ett externt ljudkort med åtta analoga ingångar - fyra ingångar för mikrofonsignaler samt fyra dedikerade linjeingångar. Ljudkortet har även ett inbyggt MIDI-interface, optisk ingång, S/PDIF, fyra balanserade utgångar till högtalare samt dubbla hörlursutgångar. Scarlett 18i8 ansluts via USB, fungerar både i macOS och i Windows, samt levereras med ett stort mjukvarupaket.

  Focusrite Scarlett 2i2 4th Gen

  419778
  2.290,00 kr

  Scarlett 2i2 nu i version 4

  Scarlett 2i2 4th Gen är ett externt ljudkort från Focusrite med två analoga ingångar för mikrofon med fantommatning eller instrument-, linjesignal. Mikrofoningångarna är utrustad med AIR-funktion som ger extra karaktär vid inspelning. Ljudkortet har även en hörlursutgång, balanserade utgångar till högtalare sam en funktion för direktmonitorering utan fördröjning. Levereras med ett stort mjukvarupaket bestående programvaran Ableton Live Lite och extra plug-ins. Scarlett Solo ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och Windows.

   

  Scarlett erbjuder numera tre års garanti.

  Focusrite Scarlett 2i2 Studio 4th Gen

  419776
  3.390,00 kr

  Inspelningspaket med uppdaterade Scarlett version 4

  Scarlett 2i2 Studio 4th Gen är ett inspelningspaket som fungerar både i macOS, iOS och Windows. Här får du det populära USB-ljudkortet Scarlett 2i2 4th Gen med tillhörande mjukvara, en stormembrans kondensatormikrofon med tillhörande kabel, samt ett par hörlurar för medhörning. Levereras med ett stort mjukvarupaket bestående programvaran Ableton Live Lite och extra plug-ins. Scarlett Solo ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och Windows.

   

  Scarlett erbjuder numera tre års garanti.

  Focusrite Scarlett 4i4 4th Gen

  419775
  3.290,00 kr

  Scarlett 4i4 nu i version 4

  Scarlett 4i4 4th Gen är ett externt ljudkort från Focusrite med fyra analoga ingångar. 2 av dem har  mikrofoningång med fantommatning och instrument- eller linjesignal. De överiga 2 är dedikerade linjeingångar för t ex syntar och annat. Ljudkortet är även utrustat med AIR-funktion som ger extra karaktär vid inspelning. Scarlett 4i4 har även hörlursutgång, fyra balanserade utgångar samt ett inbyggt MIDI-interface. Ljudkortet ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och i Windows. Levereras med ett stort mjukvarupaket bestående programvaran Ableton Live Lite och extra plug-ins. Scarlett Solo ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och Windows.

   

  Scarlett erbjuder numera tre års garanti.

  Focusrite Scarlett 8i6 3rd Gen

  351638
  3.190,00 kr

  Tredje generationens Scarlett 8i6 är ett externt ljudkort med sex analoga ingångar - två ingångar för mikrofon- och instrumentsignaler samt fyra dedikerade linjeingångar. Ljudkortet har även ett inbyggt MIDI-interface, digital S/PDIF, fyra balanserade utgångar till högtalare samt dubbla hörlursutgångar. Scarlett 8i6 ansluts via USB, fungerar både i macOS och i Windows, samt levereras med ett stort mjukvarupaket.

  Focusrite Scarlett Solo 4th Gen

  419779
  1.690,00 kr

  Scarlett Solo nu i version 4

  Scarlett Solo 4th Gen är ett externt ljudkort från Focusrite med två analoga ingångar - en mikrofoningång med fantommatning samt en ingång för instrument- eller linjesignal. Mikrofoningången är utrustad med AIR-funktion som ger extra karaktär vid inspelning. Ljudkortet har även en hörlursutgång, balanserade utgångar till högtalare sam en funktion för direktmonitorering utan fördröjning. Levereras med ett stort mjukvarupaket bestående programvaran Ableton Live Lite och extra plug-ins. Scarlett Solo ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och Windows.

   

  Scarlett erbjuder numera tre års garanti.

  Focusrite Scarlett Solo Studio 3rd Gen

  351635
  2.290,00 kr

  Inspelningspaket bestående av ljudkortet Scarlett Solo 3rd Gen, en stormembrans kondensatormikrofon samt ett par hörlurar. Paketet levereras dessutom ett stort mjukvarupaket samt en mikrofonkabel.

  Focusrite Scarlett Solo Studio 4th Gen

  419777
  2.790,00 kr

  Inspelningspaket med uppdaterade Scarlett version 4

  Scarlett Solo Studio 4th Gen är ett inspelningspaket som fungerar både i macOS och i Windows. Här får du det populära USB-ljudkortet Scarlett Solo 4th Gen med tillhörande mjukvara, en stormembrans kondensatormikrofon med tillhörande kabel, samt ett par hörlurar för medhörning. Levereras med ett stort mjukvarupaket bestående programvaran Ableton Live Lite och extra plug-ins. Scarlett Solo ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, iOS och Windows.

   

  Scarlett erbjuder numera tre års garanti.

  Focusrite Vocaster Two

  403457
  2.790,00 kr

  Vocaster One - Ett ljudkort speciellt utvecklat för Podcasting

  Focusrite Vocaster Two är ett externt ljudkort med 2st fantommatade mikrofoningångar och auto gain och enhance, en telefoningång för att ta emot samtal under podcasten samt utgångar till högtalare, hörlurar samt kamera. Vocaster Two ansluts via USB-C och fungerar både i macOS, Windows och iOS.

   

  Focusrite Vocaster erbjuder tre års garanti.

  Shure Motiv MVX2U XLR to USB Adapter

  420060
  1.699,00 kr

  Gör din vanliga mikrofon till en USB-mick!

  MVX2U Digital Audio Interface är en kraftfull, enkanals XLR-till-USB-adapter som låter dig ansluta alla typer av XLR-mikrofoner till en dator för enkel inspelning eller streaming. Med konfigurerbara DSP-funktioner och full tillgång till ShurePlus MOTIV Desktop App är det kompakta gränssnittet framtidssäkert via firmwareuppdateringar online.

  MVX2U levererar ända upp till 60dB gain och alltså tillräckligt med kraft för att kunna användas med och ge liv till din favoritmikrofon, som tex den legendariska SM7B. Den erbjuder också 48v fantommatning för att anslutning av kondensatormikrofon. Bärbar, elegant och robust och kan anslutas direkt till mikrofonens XLR-kontakt eller användas in-line med en XLR-kabel, beroende på vad som passar bäst.

  Zoom AMS-22 Audio Interface

  403654
  990,00 kr

  Kompakt litet ljudkort som ryms i handflatan!

  - Loopback

  - Högpresterande preamps

  - Dubbla USB-C anslutningar

  - Kan drivas med powerbank

   Zoom AMS-22 ansluts via USB och fungerar både i macOS, Windows, Android och iOS.

  Zoom AMS-24 Audio Interface

  403655
  1.490,00 kr

  Kompakt litet ljudkort som ryms i handflatan!

  - Innovativ musik-/streamingswitch

  - Loopback

  - Högpresterande preamps

  - Två hörlursutgångar

  - Kan drivas på batterier eller powerbank

  - Dubbla USB-C anslutningar

   Zoom AMS-24 ansluts via USB och fungerar både i macOS, Windows, Android och iOS.

  Zoom AMS-44 Audio Interface

  403656
  1.990,00 kr

  Kompakt litet ljudkort som ryms i handflatan!

  - Innovativ musik-/streamingswitch

  - Loopback

  - Högpresterande preamps

  - Två hörlursutgångar

  - Kan drivas på batterier eller powerbank

  - Dubbla USB-C anslutningar

  Zoom AMS-44 ansluts via USB och fungerar både i macOS, Windows, Android och iOS.

  Zoom LiveTrak L-8

  357925
  4.690,00 kr

  LiveTrak L8 är en mångsidig inspelare/digitalmixer som kan spela in upp till 8 kanaler samtidigt. Här finns även specialfunktioner för dig som vill spela in poddar. Editera din inspelning i efterhand eller importera inspelningen till din dator där du kan fortsätta arbeta vidare med den. LiveTrak L-8 är inspelare, ljudkort, hörlursförstärkare och digitalt mixerbord med effekter på samma gång.

  Apogee Boom

  405182
  2.590,00 kr

  Boom! - En nytt professionellt ljudkort från Apogee

  Apogee Boom är ett professionellt USB-ljudkort med två ingångar (varav en mikrofoningång med fantommatning), två högtalarutgångar samt en hörlursutgång. Boom har även inbyggd DSP tillsammans med Apogee FX plugins, loopback som underlättar vid streaming, och är kompatibelt med både macOS, iPad Pro och Windows.

  Apogee Duet 3

  383139
  6.996,00 kr

  Fantastiskt ljud med fantastisk design!

  Duet 3 är ett professionellt USB-ljudkort med två ingångar (inklusive mikrofonpreampar med upp till 60 dB gain), två högtalarutgångar samt en hörlursutgång. Duet 3 har även inbyggd DSP-kraft, levereras med en praktisk väska och är kompatibelt med både macOS och Windows.

   

   

  Apogee Duet Dock

  383140
  1.829,00 kr

  Det perfekta tllbehöret till Apogee Duet 3!

  Duet Dock är en smidig dockningsstation för Apogees ljudkort Duet 3, som både gör att ljudkortet kommer i en perfekt vinkel för att arbeta med samt att du får alla anslutningar på baksidan ljudkortet och därmed inte behöver använda ljudkortets breakoutkabel.

  Apogee Symphony Desktop

  359471
  18.902,00 kr

  Professionellt USB-ljudkort med två av Apogees fina mikrofonpreampar samt en FET instrumentingång med rörförstärkarkaraktär. Symphony Desktop har även inbyggd DSP-kraft och levereras med ett flertal av Apogees effekter. Kompatibelt med iOS, macOS och Windows.

  Arturia MiniFuse 2 White

  386083
  1.690,00 kr

  MiniFuse 2, här i vitt utförande, är ett kompakt externt USB-ljudkortet i Arturias MiniFuse-serie. Kortet har två kombinerade ingångar för mikrofon- (med 48V fantommatning), instrument- (Hi-Z) eller linjesignaler, två utgångar för högtalare, MIDI-interface, en hörlurutgång samt en inbyggd USB-hubb.

   

  Ljudkortet levereras med ett stort mjukvarupaket inklusive Ableton Live Lite, Arturia Analog Lab Intro och FX, Native Instruments Guitar Rig 6 LE, samt tre månaders gratis prenumeration på Antares Auto-Tune Unlimited och Splice.

  Mackie Creator Bundle

  367396
  1.699,00 kr 2.890,00 kr

  Mackie Creator Bundle innehåller allt du behöver för att spela in podcasts eller streama med bra ljudkvalitet. Paketet består av USB-mikrofonen EM-USB med tillhörande bordsstativ, högtalarna CR3-X, hörlurarna MC-100, kablar samt inspelningsprogrammet Pro Tools First.

  Ljudkort

  Filter by:

  Clear All
  Min: 399 kr Max: 45.990 kr
  kr399 kr45990