Öppettider v25-32:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lunchstängt 13-14
Lördag Stängt
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Kameramikrofoner

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Røde NTG1

  142874
  2.890,00 kr

  Riktad kondensatormik, supernjure

  Rode NTG1 Mycket lätt shotgun-kondensatormik, designad för professionell användning vid film, video, television, voice-over och ENG produktion. NTG-1 har elektroniskt balanserat utgångsteg och drivs via 48V fantommatning. NTG1 levereras komplett med fäste och vindskydd.

  Røde NTG2

  142875
  3.290,00 kr

  48V fantommatning eller batteridrift
  Lättvikts kondensatormikrofon av shotguntyp, designad för professionell användning vid film, video, television och scenproduktion. NTG2 erbjuder balanserad lågimpedansutgång och drivs av ett internt 1.5V batteri (AA) eller via standard 48V fantommatning. Stor frekvensbredd och kontrollerad polaritetåtergivning tillsammans med lågbrusig SMT-elektronik gör NTG2 till det perfekta valet vid film, video och voice-over arbete.
  Extremt låg vikt, perfekt vid direktmontering på videokamera eller teleskopbom. NTG2 levereras komplett med fäste och vindskydd som effektivt eliminerar störande vindljud vid utomhusbruk.

  Røde NTG4

  273463
  3.290,00 kr

  Röde NTG4 är vidareutvecklad shotgun mikrofon från prisbelönta Rode NTG1 men med ny mikrofonkapsel och digitala switchar. NTG4 är en riktad kondensatormikrofon i broadcast-kvalitet för högklassiga ljudinspelningar t.ex. monterad på kamera eller mikrofonbom.

   

  Røde NTG4+

  273464
  3.690,00 kr

  Röde NTG4+ är baserad på Rode NTG2 men med en helt ny mikrofonkapsel, lågt egenbrus, hög känslighet och lätthanterliga digitalswitchar för dämpning, filter och frekvensboost.
  Dessutom är NTG4+ den första mikrofonen med inbyggt batteri för över 150 timmars användning och laddas via USB.

   

  Røde NTG5 Location Recording Kit

  357912
  6.990,00 kr

  NTG5 är en professionell riktbar shotgunmikrofon från Røde. Denna mikrofonen setter en helt ny standard för sortimentet. Med skräddarsytt frekvensrespons, ultralätt konstruktion och kristallklart ljud, är NTG5 en revolution i shotgunmikrofon-design som riktar sig främst mot professionella användare.

  Røde NT-SF1 360° SoundField

  338455
  14.090,00 kr

  Röde NT-SF1 har många användningsområden, från musikinspelning till inspelning
  av 3D-ljud för VR-applikationer.

  • Ambisonic-mikrofonen har en nydesignad kapsel, skräddarsydd av RØDE, som
  ger ultra-låg brusnivå och hög prestanda med ett utökat frekvensomfång

  • SoundField uppfann ambisonic-mikrofonen som revolutionerade tredimensionell ljudproduktion. RØDE revolutionerade mikrofonindustrin genom att leverera broadcastmikrofoner till resonabla priser. Nu, för första gången, har dessa två legendariska varumärken skapat en produkt, och resultatet är NT-SF1.

  • NT-SF1 kommer i ett kit som inkluderar ett stötdämpande shockmount, blimp-vindskydd och pälsvindskydd. Levereras i ett fint case.

  Røde VideoMic Go

  255545
  1.095,00 kr

  Plugga enkelt in VideoMic GO, utan att bry dig om batterier, knappar eller inställningar - det är bara att börja filma! Konstruktionen är lätt och kompakt och mikrofonen ger klart och krispigt riktat ljud.Det integrerade Rycote® Lyre®-stötskyddet stänger ute dunsar och vibrationer som annars kan förstöra ljudupptagningen.

   

   

  Røde VideoMic Go II

  391671
  1.390,00 kr

  VideoMic Go II är en till riktad mikrofon som leverererar broadcast-kvalitet. Den lätta mikrofonen kopplas in via en 3,5 TRS-kontakt, typ kamera eller via USB till din dator, surfplatta.VideoMic levereras med en Rycote Lyre gummiupphängd mikrofonhållare, en 3,5 mm TRS patchkabel samt ett vindskydd.

  Røde VideoMic Me-C

  385235
  1.090,00 kr

  Riktad mikrofon för mobiler med USB-C!

  VideoMic Me-C är mikrofonen för dig som vill ha bättre ljud när du filmer med din USB C-kompatibla mobiltelefon. Mikrofonen har även ett hörlursutgång för direct monitoring, och levereras tillsammans med ett praktiskt vindskydd.

  Røde VideoMic NTG On-camera/USB/mobile

  357911
  2.499,00 kr 3.490,00 kr

  Röde VideoMic NTG är en riktbar shotgunmikrofon med broadcastkvalitet som är optimerad för att användas på kameran med en rak frekvensrespons och precis gainkontroll.
  VideoMic NTG har inbyggda uppladdningsbara lithium-ion batterier som har mer än 30 timmars användningstid. Med 3,5 mm auto-sensing output kan du koppla den direkt på din kamera eller din mobiltelefon samt till din dator via USB.

  Røde Videomic Rycote

  250805
  1.495,00 kr

  Röde VideoMic är en professionell riktad kondensator "shotgunmikrofon". Baserad på senaste teknologin inom filmindustrin så är VideoMic designad speciellt för att användas med högkvalitativa digitala videokameror. Egenskaper som lågt brus och ovanligt bred bandvidd för storleken. Ultralätt, kraftig ABS-kontruktion. Drivs med ett vanligt 9V-batteri. Switch för högpassfilter eliminerar oönskat rummel och lågbas. LED-indikator vid låg batterinivå.

   

   

  Røde Lavalier GO White Professional-Grade Wearable Microphone

  368930
  990,00 kr

  Lavalier GO är en högkvalitativ och smidig mygga för professionell användning, designad för en rad olika applikationsområden. 3,5 mm TRS-anslutningen är designat för att passa perfekt med RØDEs Wireless GO och de flesta andra inspelningsprodukter på marknaden med 3,5 mm mikrofoningång.

  Sennheiser MKE 400

  185936
  1.990,00 kr

  Mycket kompakt shotgunmikrofon för kameror med lightingfäste och extern mikrofoningång. Maximal brusavvisning åt sidan. Robust metallhölje. Drivs med 1 st AAA batteri för ca 300 timmars användning.

  Shure MV88+ Stereo USB Microphone

  386405
  2.905,00 kr

  Anslut till din Mac- eller Windows-dator och ladda ner den kostnadsfria ShurePlus MOTIV™ Desktop-appen för att
  konfigurera mikrofonen för att passa varje given inspelningssituation; justera mikrofoninställningar som EQ, Monitor Mix, Limiter,
  Kompression, upptagningsmönster (Mono, Stereo, Bi-Directional och Raw Mid-Side) eller välj från 5x DSP förinställda lägen för att komma igång blixtrande snabbt.
  Övervaka din inspelning med den inbyggda hörlursutgången för att säkerställa att ditt ljud alltid är perfekt.
  Omfamna kraften hos en mikrofon.

  Shure MV88+ Videokit

  375574
  3.339,00 kr

  MV88 + Video Kit är din mobila professionella inspelningsrigg. Paketet innehåller ett Manfrotto PIXI-stativ, telefonklämma och mikrofonklämma för blixtsko, USB-C kablar, som gör det redo för ljud- och / eller videoinspelning direkt ur lådan. De gratis ljud- och videoapparna från ShurePlus MOTIV möjliggör inspelningskontroll och möjligheten att lagra och dela ditt innehåll i flera format. Kompatibel med Android, iOS Lightning, Mac och Windows.

  Röde VideoMic PRO R Rycote

  271494
  3.295,00 kr

  VideoMic Pro är en äkta shotgunmikrofon som är designad att användas tillsammans med DSLR-kameror och andra portabla ljudinspelare.

  Röde VideoMic Pro+

  309415
  4.495,00 kr

  Ultrakompakt riktad monomikrofon med ljud i broadcastkvalitet.

  Profesionell upphängning från Rycote® eliminerar effektivt stötar. Med sitt lilla format, låga vikt och ergonomiska design passar VideoMic Pro+ extra bra för bl.a. DSLR-HD och Videokameror.

  ”VideoMic Pro+ sätter en helt ny standard för on-camera-mikrofo-
  ner. Vi har lyssnat på våra kunder och levererar en mikrofon med funktioner som inbyggd batterilucka, automatisk avstängningsfunktion och ett inkluderat Lithium-Ion-batteri” - Damien Wilson, RØDE.

  VideoMic Pro+ har en inbyggd safety channel som förhindrar att din signal blir förstörd. 3-stage gain control. High freq. boost

  Röde VideoMic ME

  279320
  599,00 kr 849,00 kr

  VideoMic Me är en kompakt och lätt högkvalitativ riktad mikrofon som går att ansluta direkt till iPhone via TRRS mikrofon-/hörlursjacket. Den flexibla monteringsklämman anpassar sig till en stor mängd smartphones och går att fästa både för den primära kameran och frontkameran (selfie-mode).

  Röde VideoMic ME-L

  338458
  1.090,00 kr

  VideoMic Me-L är en kompakt och lätt högkvalitativ riktad mikrofon som går att ansluta direkt till iPhone via Lightningjacket. 
  Den flexibla monteringsklämman anpassar sig till en stor mängd smartphones och går att fästa både för den primära kameran och frontkameran (selfie-mode). Ett 3.5mm hörlursjack på baksidan låter dig lyssna på ljudet under inspelning(beroende på inspelningsapp) och ger även fördelen att du kan lyssna på dina inspelningar utan att behöva koppla ur VideoMic Me-L.
  I paketet får du även clip och ett lyxigt pälsvindskydd för inspelning utomhus.

  Röde Vlogger Kit for iOS

  377625
  1.299,00 kr 1.890,00 kr

  Vlogger Kit iOS innehåller allt du behöver för att få ett professionellt resultat när du filmar med en iPhone.

  VideoMic Me-L mikrofonen kopplas direkt till din telefon och gir dig krispigt, rent och riktat ljud.
  SmartGrip är en ny produkt som håller din telefon säkert på plats på TriPod-stativet för att skapa en stabil och proffsig inspelning.
  Tripod 2 är designat som ett bordstativ och ett stativ du kan hålla i handen i ett.
  MicroLED är en lampa monterar på SmartGrip som har en blixtsko på toppen. MicroLED ger dig perfekt ljus för dina inspelningar.

  Röde Vlogger Kit for Universal

  377627
  1.949,00 kr

  Vlogger Kit Universal innehåller allt du behöver för att få ett professionellt resultat när du filmar med en mobiltelefon med 3.5mm input. 

  VideoMic Me-C mikrofonen kopplas direkt till din telefon och gir dig krispigt, rent och riktat ljud. 
  SmartGrip är en ny produkt som håller din telefon säkert på plats på TriPod-stativet för att skapa en stabil och proffsig inspelning. 
  Tripod 2 är designat som ett bordstativ och ett stativ du kan hålla i handen i ett. 
  MicroLED är en lampa monterar på SmartGrip som har en blixtsko på toppen. MicroLED ger dig perfekt ljus för dina inspelningar.

  Röde Vlogger Kit for USB-C

  377626
  1.890,00 kr

  Vlogger Kit USB-C innehåller allt du behöver för att få ett professionellt resultat när du filmar med en USB-C utrustad mobiltelefon. 

  VideoMic Me-C mikrofonen kopplas direkt till din telefon och gir dig krispigt, rent och riktat ljud. 
  SmartGrip är en ny produkt som håller din telefon säkert på plats på TriPod-stativet för att skapa en stabil och proffsig inspelning. 
  Tripod 2 är designat som ett bordstativ och ett stativ du kan hålla i handen. 
  MicroLED är en lampa monterar på SmartGrip som har en blixtsko på toppen. MicroLED ger dig perfekt ljus för dina inspelningar.

  Sennheiser MKE 200 Mobile Kit

  380943
  1.100,00 kr

  MKE 200 Mobiel Kit är designad för vloggare och innehållsskapare på resande fot.Innehåller Sennheisers MKE 200 riktade mikrofon på kameran och Smartphone Clamp, samt Manfrotto PIXI Mini Tripod och 3.5 mm TRS och TRRS kablar. 

  Röde VideoMicro

  282997
  849,00 kr

  VideoMicro är en kompakt mikrofon som förbättrar ljudkvaliteten på dina videoinspelningar. Den har en högkvalitativ kondensatorkapsel som ger mycket hög ljudkvalitet och går att använda med ett brett utbud av kameror. VideoMicro har en riktad mikrofon vilket innebär att perifera ljud från sidorna reduceras och ljudet rakt framför kameran hamnar i fokus. Mikrofonen är mer försonande än Rødes andra kameramikrofoner och ger framförallt ett naturligare ljud vid inspelning inomhus. Mikrofonkroppen är tillverkad av aluminium och har en tålig svart keramisk coating.

  Kameramikrofoner

  Filter by:

  Clear All
  Min: 599 kr Max: 14.090 kr
  kr599 kr14090