Öppettider:
 
Måndag - Fredag 11-18
Lördag  10-15
Söndag Stängt
 
| Telefon: 0470-25540
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Kameramikrofoner

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Røde NTG5 Location Recording Kit

  357912
  5.690,00 kr

  NTG5 är en professionell riktbar shotgunmikrofon från Røde. Denna mikrofonen setter en helt ny standard för sortimentet. Med skräddarsytt frekvensrespons, ultralätt konstruktion och kristallklart ljud, är NTG5 en revolution i shotgunmikrofon-design som riktar sig främst mot professionella användare.

  Røde VideoMic Go

  255545
  790,00 kr

  Plugga enkelt in VideoMic GO, utan att bry dig om batterier, knappar eller inställningar - det är bara att börja filma! Konstruktionen är lätt och kompakt och mikrofonen ger klart och krispigt riktat ljud.Det integrerade Rycote® Lyre®-stötskyddet stänger ute dunsar och vibrationer som annars kan förstöra ljudupptagningen.

   

   

  Røde VideoMic Me-C

  385235
  995,00 kr

  Riktad mikrofon för mobiler med USB-C!

  VideoMic Me-C är mikrofonen för dig som vill ha bättre ljud när du filmer med din USB C-kompatibla mobiltelefon. Mikrofonen har även ett hörlursutgång för direct monitoring, och levereras tillsammans med ett praktiskt vindskydd.

  Röde VideoMic NTG On-camera/USB/mobile

  357911
  2.990,00 kr

  VideoMic NTG är en riktbar shotgunmikrofon med broadcastkvalitet som är optimerad för att användas på kameran med en rak frekvensrespons och precis gainkontroll.
  VideoMic NTG har inbyggda uppladdningsbara lithium-ion batterier som har mer än 30 timmars användningstid. Med 3,5 mm auto-sensing output kan du koppla den direkt på din kamera eller din mobiltelefon samt till din dator via USB.

  Røde Videomic Rycote

  250805
  1.090,00 kr

  Röde VideoMic är en professionell riktad kondensator "shotgunmikrofon". Baserad på senaste teknologin inom filmindustrin så är VideoMic designad speciellt för att användas med högkvalitativa digitala videokameror. Egenskaper som lågt brus och ovanligt bred bandvidd för storleken. Ultralätt, kraftig ABS-kontruktion. Drivs med ett vanligt 9V-batteri. Switch för högpassfilter eliminerar oönskat rummel och lågbas. LED-indikator vid låg batterinivå.

   

   

  Røde Lavalier GO White Professional-Grade Wearable Microphone

  368930
  895,00 kr

  Lavalier GO är en högkvalitativ och smidig mygga för professionell användning, designad för en rad olika applikationsområden. 3,5 mm TRS-anslutningen är designat för att passa perfekt med RØDEs Wireless GO och de flesta andra inspelningsprodukter på marknaden med 3,5 mm mikrofoningång.

  Sennheiser MKE 400

  185936
  1.990,00 kr

  Mycket kompakt shotgunmikrofon för kameror med lightingfäste och extern mikrofoningång. Maximal brusavvisning åt sidan. Robust metallhölje. Drivs med 1 st AAA batteri för ca 300 timmars användning.

  Shure MV88-Videokit

  343611
  2.590,00 kr

  Digital stereokondensormikrofon i premiumsegmentet för mobil video- och ljudinspelning. MV88 + Video Kit är din mobila professionella inspelningsstudio. Paketet innehåller ett Manfrotto PIXI stativ, telefonklämma och mikrofon med shoe mount, USB-C och blixtkablar, vilket gör hela system klart för ljud och / eller videoinspelning direktfrån lådan. De inkluderade ShurePlus MOTIV ljud- och videoprogrammen möjliggör ökat inspelningskontroll och möjlighet att spara och dela innehållet i flera format.

  Röde VideoMic PRO R Rycote

  271494
  2.190,00 kr

  VideoMic Pro är en äkta shotgunmikrofon som är designad att användas tillsammans med DSLR-kameror och andra portabla ljudinspelare.

  Röde VideoMic Pro+

  309415
  3.350,00 kr

  Ultrakompakt riktad monomikrofon med ljud i broadcastkvalitet.

  Profesionell upphängning från Rycote® eliminerar effektivt stötar. Med sitt lilla format, låga vikt och ergonomiska design passar VideoMic Pro+ extra bra för bl.a. DSLR-HD och Videokameror.

  ”VideoMic Pro+ sätter en helt ny standard för on-camera-mikrofo-
  ner. Vi har lyssnat på våra kunder och levererar en mikrofon med funktioner som inbyggd batterilucka, automatisk avstängningsfunktion och ett inkluderat Lithium-Ion-batteri” - Damien Wilson, RØDE.

  VideoMic Pro+ har en inbyggd safety channel som förhindrar att din signal blir förstörd. 3-stage gain control. High freq. boost

  Röde VideoMic ME

  279320
  770,00 kr

  VideoMic Me är en kompakt och lätt högkvalitativ riktad mikrofon som går att ansluta direkt till iPhone via TRRS mikrofon-/hörlursjacket. Den flexibla monteringsklämman anpassar sig till en stor mängd smartphones och går att fästa både för den primära kameran och frontkameran (selfie-mode).

  Röde VideoMic ME-L

  338458
  990,00 kr

  VideoMic Me-L är en kompakt och lätt högkvalitativ riktad mikrofon som går att ansluta direkt till iPhone via Lightningjacket. 
  Den flexibla monteringsklämman anpassar sig till en stor mängd smartphones och går att fästa både för den primära kameran och frontkameran (selfie-mode). Ett 3.5mm hörlursjack på baksidan låter dig lyssna på ljudet under inspelning(beroende på inspelningsapp) och ger även fördelen att du kan lyssna på dina inspelningar utan att behöva koppla ur VideoMic Me-L.
  I paketet får du även clip och ett lyxigt pälsvindskydd för inspelning utomhus.

  Röde Vlogger Kit for iOS

  377625
  1.590,00 kr

  Vlogger Kit iOS innehåller allt du behöver för att få ett professionellt resultat när du filmar med en iPhone.

  VideoMic Me-L mikrofonen kopplas direkt till din telefon och gir dig krispigt, rent och riktat ljud.
  SmartGrip är en ny produkt som håller din telefon säkert på plats på TriPod-stativet för att skapa en stabil och proffsig inspelning.
  Tripod 2 är designat som ett bordstativ och ett stativ du kan hålla i handen i ett.
  MicroLED är en lampa monterar på SmartGrip som har en blixtsko på toppen. MicroLED ger dig perfekt ljus för dina inspelningar.

  Röde Vlogger Kit for Universal

  377627
  1.590,00 kr

  Vlogger Kit Universal innehåller allt du behöver för att få ett professionellt resultat när du filmar med en mobiltelefon med 3.5mm input. 

  VideoMic Me-C mikrofonen kopplas direkt till din telefon och gir dig krispigt, rent och riktat ljud. 
  SmartGrip är en ny produkt som håller din telefon säkert på plats på TriPod-stativet för att skapa en stabil och proffsig inspelning. 
  Tripod 2 är designat som ett bordstativ och ett stativ du kan hålla i handen i ett. 
  MicroLED är en lampa monterar på SmartGrip som har en blixtsko på toppen. MicroLED ger dig perfekt ljus för dina inspelningar.

  Röde Vlogger Kit for USB-C

  377626
  1.590,00 kr

  Vlogger Kit USB-C innehåller allt du behöver för att få ett professionellt resultat när du filmar med en USB-C utrustad mobiltelefon. 

  VideoMic Me-C mikrofonen kopplas direkt till din telefon och gir dig krispigt, rent och riktat ljud. 
  SmartGrip är en ny produkt som håller din telefon säkert på plats på TriPod-stativet för att skapa en stabil och proffsig inspelning. 
  Tripod 2 är designat som ett bordstativ och ett stativ du kan hålla i handen. 
  MicroLED är en lampa monterar på SmartGrip som har en blixtsko på toppen. MicroLED ger dig perfekt ljus för dina inspelningar.

  Sennheiser MKE 200 Mobile Kit

  380943
  1.295,00 kr

  MKE 200 Mobiel Kit är designad för vloggare och innehållsskapare på resande fot.Innehåller Sennheisers MKE 200 riktade mikrofon på kameran och Smartphone Clamp, samt Manfrotto PIXI Mini Tripod och 3.5 mm TRS och TRRS kablar. 

  Röde VideoMicro

  282997
  795,00 kr

  VideoMicro är en kompakt mikrofon som förbättrar ljudkvaliteten på dina videoinspelningar. Den har en högkvalitativ kondensatorkapsel som ger mycket hög ljudkvalitet och går att använda med ett brett utbud av kameror. VideoMicro har en riktad mikrofon vilket innebär att perifera ljud från sidorna reduceras och ljudet rakt framför kameran hamnar i fokus. Mikrofonen är mer försonande än Rødes andra kameramikrofoner och ger framförallt ett naturligare ljud vid inspelning inomhus. Mikrofonkroppen är tillverkad av aluminium och har en tålig svart keramisk coating.

  Röde SVMX Stereo VideoMic X

  262196
  5.890,00 kr

  Professionell broadcast-stereomikrofon för video- och kamerabruk. Gjutet robust aluminiumhus släcker ut radiostörningar (t.ex. från dimmers m.m.)
  Matchat par äkta 1/2" kondensatorkaplsar i stackad XY-konfiguration ger tydlig ljudbild med mycket hög upplösning.
  Mikrofonkaplsarna är upphängda i shock mount-systemet Rycote® Lyre® som effektivt eliminerar störningar från vibrationer, stötar och slag.

  Röde Stereo VideoMic Pro Rycote

  287486
  2.390,00 kr

  Den nya Stereo VideoMic Pro är ett mycket bra alternativ för videoskapare och är idealisk för att spela in omgivningsljud, rumsljud och musik. Nödvändiga saker för att skapa en realistisk och levande ljudbild.
  Det nya Rycote® Lyre® shock-mountet separerar kapseln och elektroniken från fästet vilket ger en bättre isolering mot externa fysiska faktorer, som annars kan skapa oönskat buller och vibrationer i mikrofonen.
  På baksidan av mikrofonen finns strömknapp och EQ-kontroller, inkluderat ett högpassfilter vid 75Hz som sållar bort ljud från t.ex. kylfläktar, trafik och liknande lågfrekvensljud. Ingångsvolymen kan ställas till -10dB vilket gör mikrofonen mindre känslig för högljudda omgivningar och det finns även en +20dB boost som är speciellt framtagen för att ge högre kvalitet på ljudsignalen, när man filmar med en DSLR-kamera.

  Kameramikrofoner

  Filter by:

  Clear All
  Min: 770 kr Max: 5.890 kr
  kr770 kr5890