Öppettider:
 
Måndag - Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Marshall 60th Anniversary Reissue pedaler

  banner
  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Marshall Bluesbreaker 60th Anniversary Reissue

  412246
  2.199,00 kr

  Tillbaka i all sin forna glans. Varma, responsiva toner för att ta dig från Texas blues till all out-drive.

  Ljudet från 1962 års "Bluesbreaker"-förstärkare startade en legend, med den mjuka tonen, den rika värmen och den fulla karaktären som gav gitarrister mer uttryck än någonsin tidigare. Den ursprungliga Bluesbreaker-pedalen tog detta och satte det i en stompbox och den här nyutgåvan levererar exakt allt detta igen. Din Bluesbreaker-pedal fångar magin i de klassiska vintageförstärkarna och ger ditt gitarrljud sötma och skärpa, men med extra kraft för att bära upp solon och pressa ut de viktiga harmonierna. Dessa pedaler har setts på otaliga scener sedan de först introducerades 1992. Det ikoniska utseendet har återskapats noggrant så att det är lika igenkännbart för idag och i framtiden.

   

  Marshall Drivemaster 60th Anniversary Reissue

  412245
  2.199,00 kr

  The legend are back!

  En seriös overdrive som är allround. Drivemaster är tillbaka och lika våldsam som någonsin. Från vintage till moderna drive-toner i en hållbar enhet.

  Drivemaster är baserad på den ursprungliga Guv'nor men tar saker och ting ett steg längre med ett nytt ton- och drivnätverk. Drivemasters trebandiga tonnätverk fungerar som om du lägger till en extra förstärkare till din uppställning, med äkta Marshall-ton och overdrive. Det ikoniska utseendet har också återskapats noggrant, ända ner till finishen på kontrollknopparna och den unika formen. Det finns många anledningar till att den första upplagan är så eftertraktad idag. Den här nyutgåvan tar allt som gjorde originalet så speciellt och replikerar det för dagens spelare.

   

   

  Marshall Guv’nor 60th Anniversary Reissue

  412247
  2.199,00 kr

  Klassikern återkommer. En noggrann reproduktion av vår ikoniska drivpedal. Den täcker dig oavsett vad du vill ha.

  Den ursprungliga Guv'nor-pedalen, som är uppkallad efter Jim Marshall själv, släpptes 1988 och satte ribban för de generationer av distorsionspedaler som har följt sedan dess. Den här återutgåvan återskapar troget det klassiska ljudet från The Guv'nor och ger ett mjukt överstyrt ljud med en touch av kompression. Pedalen ligger i ett hölje som är exakt modellerat efter originalet, från den unika formen ända ner till de individuellt färgade kontrollknopparna. Allt som saknas är de historier som du samlar på dig under 30+ års användning, men det är där du kommer in i bilden.

  Marshall ShreadMaster 60th Anniversary Reissue

  412248
  2.199,00 kr

  Skaka marken med Marshall Shredmaster. Den legendariska distorsionspedalen är tillbaka med samma kraft som originalet.

  Den ursprungliga Shredmaster var vår första high-gain-pedal någonsin och har blivit synonymt med musik som förändrade spelet under 90-talet och framåt. Den ultimata omsorgen har tagits för att se till att denna nyutgåva exakt återskapar det ikoniska Shredmaster-soundet. Pedalhöljet är exakt modellerat efter originalets skräddarsydda design. Shredmaster-namnet i guld, den upphöjda Marshall-logotypen och det kraftiga höljet finns alla här, precis som du förväntar dig. Om du återskapar den musik som Shredmaster är känd för eller om du skapar din egen väg är upp till dig.

  På Marshall lever och andas vi distorsion. Vi skapar, formar och projicerar den. Detta innebar att förväntningarna var höga när vi lanserade den ursprungliga Shredmaster-pedalen 1991. Den utlovade sviter av högförstärkt distorsion, perfekt för mättade rytmljud och brännande solon.

  Marshall 60th Anniversary Reissue pedaler

  Filter by:

  Clear All