Öppettider:
 
Måndag-fredag 11-18
Lördagar 10-14
Söndagar Stängt
 
 
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Marshall 60th Anniversary Reissue pedaler

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Marshall Drivemaster 60th Anniversary Reissue

  412245
  2.199,00 kr

  The legend are back!

  En seriös overdrive som är allround. Drivemaster är tillbaka och lika våldsam som någonsin. Från vintage till moderna drive-toner i en hållbar enhet.

  Drivemaster är baserad på den ursprungliga Guv'nor men tar saker och ting ett steg längre med ett nytt ton- och drivnätverk. Drivemasters trebandiga tonnätverk fungerar som om du lägger till en extra förstärkare till din uppställning, med äkta Marshall-ton och overdrive. Det ikoniska utseendet har också återskapats noggrant, ända ner till finishen på kontrollknopparna och den unika formen. Det finns många anledningar till att den första upplagan är så eftertraktad idag. Den här nyutgåvan tar allt som gjorde originalet så speciellt och replikerar det för dagens spelare.

   

   

  Marshall ShreadMaster 60th Anniversary Reissue

  412248
  2.199,00 kr

  Skaka marken med Marshall Shredmaster. Den legendariska distorsionspedalen är tillbaka med samma kraft som originalet.

  Den ursprungliga Shredmaster var vår första high-gain-pedal någonsin och har blivit synonymt med musik som förändrade spelet under 90-talet och framåt. Den ultimata omsorgen har tagits för att se till att denna nyutgåva exakt återskapar det ikoniska Shredmaster-soundet. Pedalhöljet är exakt modellerat efter originalets skräddarsydda design. Shredmaster-namnet i guld, den upphöjda Marshall-logotypen och det kraftiga höljet finns alla här, precis som du förväntar dig. Om du återskapar den musik som Shredmaster är känd för eller om du skapar din egen väg är upp till dig.

  På Marshall lever och andas vi distorsion. Vi skapar, formar och projicerar den. Detta innebar att förväntningarna var höga när vi lanserade den ursprungliga Shredmaster-pedalen 1991. Den utlovade sviter av högförstärkt distorsion, perfekt för mättade rytmljud och brännande solon.

  Marshall 60th Anniversary Reissue pedaler

  Filter by:

  Clear All