Öppettider:
 
Måndag-fredag 11-18
Lördagar 10-14
Söndagar Stängt
 
 
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Lee Oskar

  Lee Oskar Harmonicas - Munspel i yppersta världsklass

  "Min vision för framtiden är att alla musikaffärer skall ha en agen avdelning för munspel och munspelstillbehör med avsikten att visa hur roligt, enkelt och mångsidigt munspelandet är. Ett munspel skall visas samma aktning som andra instrument. Det är därför som jag har tagit fram Lee Oskar Harmonica System. Mina förhoppningar är att musiker världen runt skall förstå vilken potential systemet har och att det ger munspelandet samma individuella expressivitet som t ex gitarren."

  Lee Oskar är en välkänd munspelare som på 1970-talet tröttnade på den låga kvaliteten på munspel som man kunde köpa, och till skillnad från många andra bestämde han sig för att göra något åt det. Detta ledde till Lee Oskar Harmonicas, utvecklade i samarbete med Tombo som varit i branschen sedan 1917. 

  Lee Oskar Harmonicas finns i fyra olika serier med olika stämningar som fungerar till olika typer av musik. Major Diatonic är den mest populära, och den som används för de flesta typer av blues och rock. Dessutom finns Melody Maker (med tre annorlunda stämda toner), Natural Minor (vanlig mollstämning) samt Harmonic Minor (moll med fem annorlunda stämda toner).

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Lee Oskar Harmonic Minor 1910HM

  Från 429,00 kr

  Lee Oskar Harmonic Minor är ett munspel med en alternativ stämning som passar mycket bra för folkmusik i moll, designat för melodispel. Levereras i en tålig förvaringslåda. Tillverkat av Tombo i Japan. Finns i flera olika tonarter.

  Lee Oskar Major Diatonic 1910MD

  Från 429,00 kr

  Lee Oskar Major Diatonic är ett munspel som är mycket populärt för blues, rock, country, pop och folkmusik. Levereras i en hård förvaringslåda. Tillverkat av Tombo i Japan. Finns i många olika tonarter.

  Lee Oskar Melody Maker™ 1910MM

  Från 429,00 kr

  Lee Oskar Melody Maker är ett munspel med en alternativ stämning som passar mycket bra för jazz, evergreens och folkmusik, designat för melodispel. Levereras i en tålig förvaringslåda. Tillverkat av Tombo i Japan. Finns i flera olika tonarter.

  Lee Oskar Natural Minor 1910NM

  Från 429,00 kr

  Lee Oskar Natural Minor är ett munspel med alla toner du saknar på ett standard Major Diatonic-munspel. Passar mycker bra för att spela blues, reggae, pop och rock i moll. Levereras i en hård förvaringslåda. Tillverkat av Tombo i Japan. Fiins i flera olika tonarter.

  Lee Oskar

  Filter by:

  Clear All