Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  CD- och mediaspelare

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Denon DN300CMKII

  311455
  3.250,00 kr

  DN-300CMKII är en rackenhet hög CD-spelare, med den extra finessen från bekväma portar på frontpanelen för att spela upp material från ett USB-minne och en 3,5 mm stereoingång för att spela material från t.ex. en smartphone. En annan extra funktion är Tempo Control - perfekt för fitness- och utbildningar. Enkel att använda, renheten i dess ljudprestanda är verkligen anmärkningsvärd med tanke på sitt blygsamma pris. Den har flera funktioner avsedda för professionell användning, såsom Front Panel Lock-funktion, Power On Play-funktion och Återuppta inställningar, även efter strömavbrott. Idealisk för butiker, fitness-studior, hotell/konferens och utbildning.

  Denon DN300UI

  323530
  4.250,00 kr

  DN-350UI Internet Radio och Media Player kompletterar alla kommersiella och privata ljudsystem med de alternativ som behövs för enkel användning och bekvämlighet.DN-350UI är rikligt utrustad med nätverksfunktioner via trådbundet Ethernet eller trådlöst LAN, balanserade ljudutgångar och möjligheten att spela mp3-, WAV- och WMA-filer från USB-media samt uppspelning från Bluetooth-enheter för ökad flexibilitet.Få tillgång till tusentals internetradiostationer och podcasts lägg sedan till FM-radio och streaming av din favoritmusik med Spotify Connect!

  Denon DN300Z

  265536
  5.450,00 kr

  Högkvalitativa ljud och video-spelare utrustade med den allra senaste tekniken.
  Stort fokus är lagt på kvalitet, driftsäkerhet och användarvänlighet.<

  DN-300Z är en multimediaspelare som spelar upp det mesta du matar den med.De frontmonterade medieplatserna för CD, USB och SD-kort tillsammans med dess trådlösa Bluetooth-funktion och FM/AM-radio säkerställer att både dagens och framtidens format spelas upp när hela rummet lyssnar. DN-300Z är därför det perfekta valet för t.ex träningslokaler, utbildning, konferenser, kyrkor, restauranger och mycket mer. Allt byggt i ett kraftfullt chassie på endast 1 höjdenhet. Frontpanelens bakgrundsbelysta LCD-skärm visar alla uppspelningslägen och ger en tydlig överblick. Att byta mellan formaten är enkelt och mediekategorierna och deras respektive kontrollvred är grupperade så att användaren aldrig behöver brottas med djupa menyer eller använda bruksanvisningen.

  Pioneer XDJ-700

  291530
  8.030,00 kr

  XDJ700 är en DJ-spelare från Pioneer med 7" touchkärm och funktioner hämtade från storebror XDJ-1000. Uppspelning direkt från USB-minne eller Rekordbox. Licens för Rekordbox DJ för macOS, Windows och medföljer. Koppla ihop upp till fyra spelare med Pioneer ProDJ Link. 

  Denon DN-500CB

  299411
  3.595,00 kr

  DN500CB är en mediaspleare utrustad med CD, Bluetooth, USB och AUX (3.5 mm)  med fokus på kvalitet, driftsäkerhet och användarvänlighet.  Frontpanelen kan låsas vid fasta installationer. Balanserade XLR utgångar samt RCA.

  Denon DN-700C

  236213
  6.350,00 kr

  DN-700C är en professionell mediaspelare för CD, USB, iPod/iPhone och LAN-anslutna lagringsenheter. Utöver slot-in CD-enheten har den en USB-port på fronten för både USB och iPod/iPhones. Du kan också ansluta den till ett lokalt nätverk (LAN) för olika typer av uppspelning och kontrollfunktioner. Programvaran "Product Manager", eller det inbyggda webbaserade gränssnittet, ger dig tillgång till transportkontrollen, inställningsmenyer och Hot Start-funktioner, fungerar givetvis även från mobila webläsare. Fem Hot Start-knappar sitter monterade på fronten som ger direkt åtkomst till specifika ljudfiler och/eller cue-punkter.

  LD Systems CDMP1 Mediaspelare

  281400
  4.667,00 kr

  Denna CD / MP3-spelare är lämplig för olika PA-applikationer (t.ex. i teatrar, pubar etc.) och erbjuder standardfunktioner som kontinuerlig upprepning, slumpmässig, MP3 från USB-lagringsmedia och SD-minneskort. Den är kompatibel med ljud-CD-skivor, ljud-CD-R och MP3-CD-skivor.

  CD- och mediaspelare

  Filter by:

  Clear All
  Min: 3.250 kr Max: 8.030 kr
  kr3250 kr8030