Öppettider v25-32:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lunchstängt 13-14
Lördag Stängt
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Användarvillkor

  Genom att gå in på och nyttja webbplatsen anses du ha accepterat våra användarvillkor. Musikcentralen Import i Växjö AB förbehåller sig rätten att när som helst ändra användarvillkoren, uppdatera eller ändra webbplatsen samt avbryta eller på annat sätt begränsa användandet av den.

  Produkter och tjänster på webbplatsen

  De produkter eller tjänster som marknadsförs eller tillhandahålls via webbplatsen är i vissa fall inte tillgängliga för alla besökare eller marknader. Musikcentralen Växjö har ingen skyldighet att förklara varför avvikelser kan förekomma. Skulle villkor för de produkter eller tjänster som presenteras på webbplatsen vara oförenliga med webbplatsens användarvillkor gäller produktens eller tjänstens villkor framför webbplatsens användarvillkor.

  Ansvarsbegränsning

  Material på webbplatsen är avsedd endast som allmän information. För rådgivning kring specifika ärenden kontaktas Musikcentralen Växjö. Informationen är inte alltid uttömmande och fullt uppdaterad. Felskrivningar samt tekniska brister kan ibland förekomma. Trots hög ambition kan vi inte garantera att webbplatsen är fri från virus och andra skadliga komponenter. Musikcentralen Växjö ansvarar inte för skada som direkt eller indirekt orsakats av användningen av webbplatsen.

  Rätt att använda material på webbplatsen

  Musikcentralen Växjö varumärke eller tjänster får ej användas av annan än den som godkänts av Musikcentralen. Varumärke eller tjänst får inte heller användas på så sätt att det i en sökmotor uppkommer som "felaktig träff". Texter och bilder på webbplatsen är i vissa fall upphovsrättsligt skyddade. Det är inte tillåtet att mångfaldiga, sprida eller på annat sätt tillgängliggöra upphovsrättskyddat material utan medgivande från rättighetsinnehavaren.

  Rätt att länka till och från webbplatsen

  Musikcentralen ansvarar inte för länkar från webbplatsen till externa webbplatser eller de externa webbplatsernas innehåll eller funktionalitet. Länkning från annan webbplats till Musikcentralens webbplats är tillåten. Länken får dock inte förvanska eller förfela resultatet på Musikcentralens webbplats. Vid länkning måste det alltid tydligt framgå att materialet hämtats på Musikcentralens webbplats och materialet får inte förvanskas eller förfelas. Tolkning och tillämpning av dessa Användarvillkor ska ske enligt svensk lag.

  Frågor kring Användarvillkoren besvaras av Musikcentralen Import i Växjö AB. Ansvarig för webbplatsen är Musikcentralen Import i Växjö AB.

  Kontaktuppgifter

  Musikcentralen Växjö
  Klostergatan 5
  352 30 Växjö
  Tel: 0470-255 40
  Epost: info@musikcentralen.se
  Hemsida: musikcentralen.se 
  Org. nr: 556652-1083