Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Ljuseffekter/Lazer

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Algam Lighting HYBRID4 4 in 1 animation effect

  412926
  1.599,00 kr

  HYBRID 4 från Algam Lighting är en 4-i-1 ljuseffekt som ger flera effekter för lyckade fester. Denna prisvärda ljuseffekt döljer en sann allt-i-ett med en mini RGBW-derby, en kraftfull strobe, en RGBW Gobo-projektor och 2 lasrar, en grön och en röd. Den är enkel att använda och fungerar i automatiskt eller musikstyrt läge, och dess många tillgångar kommer utan tvekan att vara formidabla för att säkerställa dynamiska, mångsidiga och varierade effekter och därmed få festen att vara.

   

   

  Algam Lighting PHEBUS2 Led Laser Projector 8 Multifunction Rotating Heads

  411913
  2.719,00 kr

  Derby, Strobe, Laser: allt finns där. Phebus 2 är en 3-i-1-maskin som kommer att hålla ett dansgolv igång i timmar. Dess många interna program garanterar en mängd olika roterande effekter i olika lägen. Oavsett om det är DMX-integrationen, den interna mikrofonen för musikdetektering eller den robusta konstruktionen, kommer Phebus 2 att vara lika hemma i en privat miljö som i en professionell.

   

   

   

  Algam Lightning 1000mw PINK animation laser

  411916
  4.329,00 kr

  Spectrum 1000 PINK, med en total effekt på 1000mW, garanterar häpnadsväckande effekter. Den är idealisk för installation på en klubb eller för DJ:s och mobildiskotek och kan täcka ett stort utrymme med vackra rosa lager tack vare sina vidvinkliga skanningsstrålar och skannermotorer som säkerställer optimal flyt i effektdynamiken. Spectrum 1000 PINK är lätt att använda och erbjuder inte mindre än 2000 interna program (tunneleffekter, vågor, geometriska mönster, grafik etc.) för automatisk eller musikstyrd drift. Den är helt DMX-styrbar på 6 eller 34 kanaler för exakt styrning av lasereffekterna och deras rotationshastighet. Slutligen är lasern IDLA-kompatibel för att anpassa mönster för ännu mer spektakulära effekter.

   

   

   

   

   

   

  Algam Lightning 330mw RGY animation laser

  411917
  2.099,00 kr

  Spectrum 330 RGY har en total effekt på 330 mW fördelad på 2 motoriserade lasrar som ger förvånansvärt effektiva effekter för denna kategori. Spectrum 330 RGY är idealisk för DJ:s eller mobildiskotek och tack vare sina 2 laserljuskällor (1 röd och 1 grön) kan flera effekter animera dansgolvet under bröllop, privata fester ... Enkel att använda och erbjuder inte mindre än 128 interna program (tunneleffekter, vågor, geometriska mönster, grafik osv. ) för automatisk eller musikstyrd drift, Spectrum 330 RGY är helt DMX-styrd på 11 kanaler för exakt kontroll av lasereffekterna och deras rotationshastighet, och för fjärrövervakning av de många tillgängliga alternativen för att skapa en mängd fantastiska effekter.

   

   

   

   

   

   

  Algam Lightning 6-beam 260mW RGB animation laser

  411910
  1.479,00 kr

  Spectrum Six har en total effekt på 360 mW fördelad på 4 motoriserade RGB-lasrar som ger förvånansvärt effektiva effekter för den här kategorin. Den är idealisk för DJ:s eller mobila diskotek och kan täcka ett stort utrymme tack vare kraften i de 6 vidvinkelstrålarna. De 4 laserljuskällorna (2 röda, 1 grön och 1 blå) gör det möjligt att använda flera olika färgeffekter för att animera dansgolvet under bröllop, privata fester osv. Spectrum Six är lätt att använda, har många interna program för automatisk eller musikstyrd drift och har även ett stroboskopläge. Den är helt DMX-styrbar på 8 kanaler för exakt styrning av lasereffekterna och deras rotationshastighet. Slutligen levereras Spectrum Six med en IR-fjärrkontroll för de många alternativ som finns tillgängliga för att skapa en mängd fantastiska effekter.

   

   

   

   

   

   

  Algam Lightning FX-4 all-in-one animation effect

  425592
  1.259,00 kr

  FX-4 från Algam Lighting är ett mångsidigt 4-i-1-ljussystem som är utformat för att omedelbart växla stämningen till "Party Mode" i ett hjärtslag till alla evenemang. Trots sin kompakta storlek och prisvärdhet har det här allt-i-ett-ljussystemet en hel del att bjuda på. har ett 6x3W RGB LED-gobohjul som projicerar olika ljusmönster på dansgolvet, samt en 3x3W Magic Ball som sprider gnistrande ljuseffekter för en varm och festlig atmosfär. Dessutom har FX-4 en multipoint röd/grön laser som projicerar flera strålar i hela rummet och en stroboskopeffekt som erbjuder ett brett utbud av dynamiska effekter. FX-4 är lätt att använda tack vare det automatiska läget och musikdetekteringsläget, som eliminerar behovet av tråkig programmering. Avancerade användare kan dock dra nytta av de 14 DMX-kanaler som finns tillgängliga för att finjustera kontrollen av denna funktionsrika kombo.

   

   

   

  Algam Lightning HELIOS II 2-in-1 Derby LED Light Effect with Strobe

  424431
  1.129,00 kr

  Algam Lightings Helios II är den perfekta 2-i-1-lösningen för att enkelt liva upp dina privata evenemang eller föreställningar. Med 4x 3W RGBW-lysdioder i kombination med 16 vita lysdioder för strobe-effekten kan du skapa en festlig och färgstark atmosfär på bara några sekunder tack vare de många integrerade scenarierna, till ett mycket överkomligt pris. Helios II har utformats för att vara redo att användas direkt, utan lång och tråkig konfiguration. Med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen eller den digitala skärmen kan du välja önskat driftläge, ändra färger och justera programhastigheten på bara några ögonblick! Med sina 2 automatiska driftlägen - Auto och Auto med musikdetektering - som är perfekta för nybörjare, är Helios II en dansgolvsklassiker som är anmärkningsvärt enkel att använda och som också kan fjärrstyras via DMX-protokoll för mer personliga effekter.

   

   

  Algam Lightning MB100 1 x 100W white LED spotlight

  421084
  8.659,00 kr

  MB100 moving head är en professionell strålkastare med en högeffektiv vit LED-ljuskälla på 100 W. Den inbyggda tekniken, t.ex. de två gobohjulen, det ena fast med 16 mönster och det andra motoriserat med sin 10-färgspalett, eller prismorna med sina omfattande möjligheter, säkerställer flera ljuseffekter, den ena mer fascinerande än den andra. MB100 slavprojektor är utvecklad för professionella ljussättare och är kompatibel med ett brett utbud av fasta och mobila applikationer. Den särskilda uppmärksamhet som ägnas åt dess motorisering säkerställer tyst drift och rörelsefrihet för panorering upp till 540° och lutning upp till 270° med slående reaktivitet och hastighet. Det rörliga huvudet MB100 kan styras via DMX (16 eller 20 kanaler) eller konfigureras via den integrerade kontrollpanelen. Den kan också användas i automatiskt eller musikstyrt läge. Denna professionella projektor har en strömförsörjning med Powercon-ingång och -utgång för kedjekoppling av enheter och 2 OMEGA-uttag för säkra installationer.

   

   

   

   

  Algam Lightning MB100-FLIGHT-DUO 100 watt led beam head x 2 and Flight case

  412928
  19.809,00 kr

  Detta paket med två MB100 moving heads, bekvämt skyddade i en flightcase av lämplig storlek, är perfekt för föreställningar. MB100 moving head är en professionell strålkastare med en högeffektiv vit LED-ljuskälla på 100 W. Den inbyggda tekniken, t.ex. de två gobohjulen, det ena fast med 16 mönster och det andra motoriserat med sin 10-färgspalett, eller prismorna med sina omfattande möjligheter, säkerställer flera ljuseffekter, den ena mer fascinerande än den andra. MB100 slavprojektor är utvecklad för professionella ljussättare och är kompatibel med ett brett utbud av fasta och mobila applikationer. Den särskilda uppmärksamhet som ägnas åt dess motorisering säkerställer tyst drift och rörelsefrihet för panorering upp till 540° och lutning upp till 270° med slående reaktivitet och hastighet. Det rörliga huvudet MB100 kan styras via DMX (16 eller 20 kanaler) eller konfigureras via den integrerade kontrollpanelen. Den kan också användas i automatiskt eller musikstyrt läge. Denna professionella projektor har en strömförsörjning med Powercon-ingång och -utgång för kedjekoppling av enheter och 2 OMEGA-uttag för säkra installationer.

   

   

   

  Algam Lightning MB80 80W LED Beam Moving Head

  421103
  3.459,00 kr

  MB80 är en strålkastare med en mycket kraftfull 80W vit LED. Med ett hjul med 8 gobos med en 8-färgad palett och ett dubbelroterande prisma med 6 eller 12 fasetter projicerar denna för sin storlek bluffande effektiva projektor ljusstrålar och mönster som alla är lika attraktiva som varandra. MB80 strålprojektor har utvecklats av ett team av entusiaster och är kompatibel med ett brett utbud av fasta eller mobila applikationer. Den tysta motoriseringen säkerställer smidiga panoreringsrörelser upp till 540° och lutning upp till 230° med en slående dynamik. DMX kan styras via 11 eller 13 kanaler för utökade möjligheter, eller konfigureras via den integrerade kontrollpanelen, och det här rörliga huvudet fungerar också i automatiskt, musikstyrt eller master/slave-läge. MB80 väger endast 3 kg och har ett avtagbart basplattesystem för säkra installationer med huvudet nedåt.

   

   

   

   

   

  Algam Lightning MHE60 Wash & Laser effec 6 x 15W RGBW LEDs

  421104
  2.469,00 kr

  Det rörliga huvudet MHE60 är utrustat med 6 kraftfulla 15W RGBW-lysdioder som projicerar en rik ljusstråle som stöder roterande wash-effekter med en förtrollande färgpalett tack vare en oberoende färghantering av varje lysdiod. Den innehåller också en 50mw multipoint grön laser för ännu mer magi på dina fester. Tack vare de många driftlägena och den snabba och tysta motoriseringen med 540° panorering och 230° tiltvinkel kan MHE60 täcka stora utrymmen med en överflödande energi. DMX-styrd via 16 kanaler för utökade möjligheter, eller konfigurerbar via den integrerade kontrollpanelen, fungerar detta moving head också i automatiskt, musikstyrt eller master/slave-läge. MHE60 väger endast 3 kg och har ett avtagbart basplattesystem för säkra installationer med huvudet nedåt.

   

   

  Algam Lightning MINIWASH710 Lyre Wash LED 7 x 10W RGBW

  408802
  1.229,00 kr

  Det kraftfulla men kompakta tvätthuvudet MINIWASH 710 från Algam Lighting har 7 RGBW-lysdioder för generösa och varma ljusstrålar. Den är fullmatad med funktioner för otroligt energiska effekter och fungerar i automatiskt, musikstyrt eller DMX-läge. Den har tysta och smygande motorer som erbjuder panorering upp till 540° och 270° lutning, vilket garanterar en mängd olika rörelser som får huvudet att vända sig om.

   

  Algam Lightning MS100 100 watt led spotlight

  412929
  4.949,00 kr

  MS100 har en kraftfull 100W vit LED-ljuskälla, två gobohjul, ett fast och ett motoriserat, och ett färghjul för ett brett utbud av imponerande effekter i en snyggt designad ram. Denna fjäderlätta enhet som utvecklats för professionella ljussättare väger endast 5,9 kg men är fullpackad med resurser. Med sitt motoriserade fokus och 6-facetters prisma med variabel hastighet är MS100 lämplig för ett brett spektrum av fasta och mobila applikationer. Den tysta motoriseringen gör det möjligt att panorera upp till 540° och tilta upp till 270° med enorm flexibilitet och snabbhet. Det rörliga huvudet MS100 kan styras via DMX (14 kanaler) eller konfigureras via den integrerade kontrollpanelen. Den kan också användas i automatiskt eller musikstyrt läge. Den här professionella projektorn har en strömförsörjning med Powercon-ingång och -utgång för kedjekoppling av enheter och 2 OMEGA-uttag för säkra installationer.

   

   

   

  Algam Lightning MS60 Motorized spot

  401977
  3.089,00 kr

  MS60 spot moving head har en anmärkningsvärt kompakt design och projicerar en kraftfull stråle tack vare sin 60W vita LED. Dess 8-gobohjul i kombination med ett 8-färgshjul, dess motoriserade fokus och trippelprisma garanterar flera och kraftfulla ljuseffekter. Med en tyst, professionell motor kan projektorn snabbt och exakt panorera upp till 540° och tilta upp till 270°. Det rörliga huvudet kan fjärrstyras via DMX-ingång/utgång och ställas in på automatiskt eller musikstyrt läge med den inbyggda kontrollpanelen.

   

   

  Algam Lightning MSR60 MSR60 Spot led 60W head + led ring

  421926
  2.839,00 kr

  MSR 60 Spot Lyre från Algam Lighting är perfekt för att ge liv åt alla dina fester och föreställningar. Kompakt och lätt, med en vikt på bara 3 kg på vågen, projicerar denna kontrollerade Spot Lyre en fruktansvärt effektiv stråle tack vare sin 60W vita LED.MSR 60 Spot Lyre från Algam Lighting är perfekt för att ge liv åt alla dina fester och föreställningar. Kompakt och lätt, med en vikt på bara 3 kg på vågen, projicerar denna kontrollerade Spot Lyre en fruktansvärt effektiv stråle tack vare sin 60W vita LED.

   

   

   

  Algam Lightning MW19X15Z 19X15W led zoom wash head 4 in 1

  412930
  4.949,00 kr

  Det rörliga huvudet MW19X15Z har en kraftfull ljuskälla med 19 x 15 W RGBW-lysdioder för slående färgeffekter i en snyggt utformad ram. Denna wash-projektor har en motoriserad zoom som täcker vinklar från 6° till 50° och är kompatibel med ett brett utbud av professionella applikationer. Den tysta motoriseringen gör det möjligt att panorera upp till 540° och tilta upp till 270° med anmärkningsvärd smidighet och lyhördhet. Det rörliga huvudet MW19X15Z kan styras via DMX (15 eller 23 kanaler) för anpassningsbara effekter eller konfigureras via den integrerade kontrollpanelen. Den kan också användas i automatiskt, musikstyrt eller master/slave-läge. Den 8,5 kg tunga projektorn är utvecklad för professionella ljussättare och har en strömförsörjning med Powercon-ingång och -utgång för kedjekoppling av enheter samt 2 OMEGA-uttag för säkra installationer.

   

  Algam Lightning MW19x15Z FLIGHT DUO Pack of two MW19X15Z moving heads with dedicated flight case

  421086
  11.759,00 kr

  Detta paket med två MW19X15Z moving heads, bekvämt skyddade i en flightcase av lämplig storlek, är perfekt för föreställningar. Det rörliga huvudet MW19X15Z har en kraftfull ljuskälla med 19 x 15 W RGBW-lysdioder för slående färgeffekter i en snyggt utformad ram. Denna washprojektor har en motoriserad zoom som täcker vinklar från 6° till 50° och är kompatibel med ett brett utbud av professionella applikationer. Den tysta motoriseringen gör det möjligt att panorera upp till 540° och tilta upp till 270° med anmärkningsvärd smidighet och lyhördhet. Det rörliga huvudet MW19X15Z kan styras via DMX (15 eller 23 kanaler) för anpassningsbara effekter eller konfigureras via den integrerade kontrollpanelen. Den kan också användas i automatiskt, musikstyrt eller master/slave-läge. Denna 8,5 kg tunga armatur är utvecklad för professionella ljussättare och har en strömförsörjning med Powercon-ingång och -utgång för kedjekoppling av enheter samt 2 OMEGA-uttag för säkra installationer.

   

   

  Algam Lightning MW430 4 x 30W RGBW LED Wash Moving Head

  422546
  1.969,00 kr

  MW430 lyre är utrustad med 4 kraftfulla 30W RGBW-lysdioder för ett rikt och tätt ljusflöde, vilket möjliggör Wash-effekter genom en palett av livfulla färger. Tack vare de många driftlägena och den snabba och tysta motoriseringen med 540° panoreringsvinkel och 200° tiltvinkel kan den här lyran täcka stora utrymmen med en fängslande dynamik, vilket gör den till en perfekt projektor för DJ:s, barer, klubbar eller band. MW430 är kompakt och lätt med en vikt på 3 kg och är utrustad med en bas för säker installation upp och ned.

   

   

  Algam Lightning MW430Z Light sources: 4 x OSRAM 30W RGBW LEDs + zoom

  421105
  2.719,00 kr

  MW430 wash moving head med zoom har oöverträffad kraft för sin kompakta storlek och har 4 OSRAM 30W RGBW LED-lampor som kan uppfylla alla dina färgkrav. Den motoriserade zoomen ger projektionsvinklar från 10° till 60° och de responsiva och tysta panorerings- och tiltrörelserna ger ett brett spektrum av effekter, den ena mer imponerande än den andra. DMX kan styras via 14 eller 16 kanaler för utökade möjligheter, eller konfigureras via den integrerade kontrollpanelen, och det här rörliga huvudet fungerar också i automatiskt, musikstyrt eller master/slave-läge. MW430Z väger endast 3 kg och har ett avtagbart basplattesystem för säkra installationer med huvudet nedåt.

   

   

  Algam Lightning SPECTRUM1500RGB 1500mw RGB animation laser

  386019
  5.569,00 kr

  Spectrum 1500 RGB ger effektfulla effekter i ett brett spektrum av färger tack vare sina tre kraftfulla lasrar - röd, grön och blå. Den är idealisk för installation på en klubb eller för DJ:s och mobildiskotek och kan täcka ett stort utrymme med vackra flerfärgade lager tack vare sina vidvinkelscanningsstrålar och scannermotorer som säkerställer optimal flyt i effektdynamiken. Spectrum 1500 RGB är enkel att använda och erbjuder inte mindre än 2000 interna program (tunneleffekter, vågor, geometriska mönster, grafik etc.) för automatisk eller musikstyrd drift. Den är helt DMX-styrbar på 6 eller 34 kanaler för exakt kontroll av lasereffekterna och deras rotationshastighet. Slutligen är lasern IDLA-kompatibel för att anpassa mönster för ännu mer spektakulära effekter.

   

   

   

   

  Algam Lightning SPECTRUM400RGB 400mw RGB animation laser

  386017
  2.469,00 kr

  Spectrum 400 RGB har en total effekt på 400 mW fördelad på 3 motoriserade lasrar som ger förvånansvärt effektiva effekter för den här kategorin. Spectrum 400 RGB är idealisk för DJ:s eller mobila diskotek och tack vare sina 3 laserljuskällor (1 röd, 1 grön och 1 blå) kan flera effekter animera dansgolvet under bröllop, privata fester... Spectrum 400 RGB är enkel att använda och erbjuder inte mindre än 128 interna program (tunneleffekter, vågor, geometriska mönster, grafik etc.) för automatisk eller musikstyrd drift och är helt DMX-styrbar på 11 kanaler för exakt kontroll av lasereffekterna och deras rotationshastighet och för fjärrövervakning av de många tillgängliga alternativen för att skapa en mängd fantastiska effekter.

   

   

   

   

   

   

  Algam Lightning SPECTRUM500RGB 500mw RGB animation laser

  386018
  3.709,00 kr

  Spectrum 500 RGB har en total effekt på 500 mW fördelad på 3 motoriserade lasrar som ger förvånansvärt effektiva effekter för den här kategorin. Spectrum 500 RGB är idealisk för DJ:s eller mobila diskotek och tack vare sina 3 laserljuskällor (1 röd, 1 grön och 1 blå) kan flera effekter animera dansgolvet under bröllop, privata fester... Spectrum 500 RGB är enkel att använda och erbjuder inte mindre än 128 interna program (tunneleffekter, vågor, geometriska mönster, grafik etc.) för automatisk eller musikstyrd drift och är helt DMX-styrbar på 11 kanaler för exakt kontroll av lasereffekterna och deras rotationshastighet och för fjärrövervakning av de många tillgängliga alternativen för att skapa en mängd fantastiska effekter.

   

   

   

   

   

  Algam Lightning SPECTRUM80GREEN Laser 80mw green

  386016
  1.229,00 kr

  Spectrum 80 GREEN har en 80mW laser för otroligt effektiva enfärgade effekter för denna kategori. Spectrum 80 GREEN är idealisk för DJ:s eller mobila diskotek och tack vare sin gröna ljuskälla kan flera effekter användas för att animera dansgolvet under bröllop, privata fester osv. Spectrum 80 GREEN är enkel att använda och erbjuder inte mindre än 128 interna program (tunneleffekter, vågor, geometriska mönster, grafik ...) för automatisk eller musikstyrd drift och kan styras helt via DMX på 11 kanaler för exakt styrning av lasereffekterna och deras rotationshastighet och för fjärrövervakning av de många tillgängliga alternativen för att skapa en mängd fantastiska effekter.

   

   

   

   

   

   

   

  Algam Lightning SPIDER TRI 912 9x12W Beam motorized mini-bars

  425593
  3.549,00 kr

  SPIDER TRI 912 är ett dynamiskt LED-belysningssystem som passar perfekt för diskotek, konserter och privata evenemang. Det är enkelt att installera och kan ställas upp på olika sätt, t.ex. på golvet eller hängas upp och ned. Systemet består av tre motoriserade minibarer som kan justeras i lutning och som var och en innehåller tre oberoende justerbara 12W RGBW-lysdioder. De tre minibalkarna är smart placerade i en triangelform och monterade på en motoriserad axel, vilket möjliggör snabb 360° rotation och imponerande svepande ljuskäglor som skapar en levande atmosfär på dansgolvet. Belysningssystemet har inbyggda automatiska lägen och musikdetekteringslägen för användare som föredrar en snabb installation utan att behöva göra tråkiga justeringar. Dessutom kan mer avancerade användare använda DMX-läget för att programmera sin ljusshow exakt.

   

   

   

   

  Ljuseffekter/Lazer

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1.129 kr Max: 19.809 kr
  kr1129 kr19809