Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Effekter-Akustiskt

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  BOSS VE8 Acoustic Singer

  282457
  4.999,00 kr

  VE8 är en lättanvänd pedal som ger röst- och gitarreffekter av studiokvalitet, imponerande stämmor i realtid och inbyggd loopinspelning.

  Radial PZ-Pro 2-Channel Acoustic Preamp

  399638
  8.249,00 kr

  PZ Pro 2 är en 2-kanals professionell akustisk instrumentpreamp med separata EQ, Piezo-ingångsförstärkare tillgängliga på båda kanalerna, XLR-ingång med fantommatning på kanal 2 Tilldelbar FX-loop med wet/dry-kontroll.

  T-Rex Soul Mate Acoustic

  272796
  5.890,00 kr

  Multieffekt för akustisk gitarr

   

  Att ha bra effekter och en Looper tillgängligt när du uppträder är alltid ett plus. Detta missas allt för ofta av oss som spelar akustisk gitarr. T-Rex har i Soulmate Acoustic samlat det mesta av de användbara effekterna och funktionerna en gitarrist med akustisk gitarr kan behöva. Bl.a har du en Stereo-Looper, kompressor, reverb, delay och EQ. Utöver detta har den ett automatiskt feedback kill system och en professionell stämapparat. Är du seriös med dina live framträdanden borde detta vara enheten för dig.

  Zoom V3 Vocal Processor

  368934
  2.390,00 kr

  V3 är en lättarbetad röstprocessor från Zoom utvecklad för både scen, studio och streaming. Här får du tillgång till en stor mängd rösteffekter med enkla inställningsmöjligheter så att alla kan använda den. Zoom V3 kan även monteras på mikrofonstativ.

  Fender Smolder Acoustic Overdrive

  351153
  2.349,00 kr

  Fende Smolder är en 100% analog overdrivepedal utvecklad speciellt för akustisk gitarr. Smolder har även 3-bands EQ och inbyggd kabinettsimulering. Drivs med 9V batteri (medföljer). Tillverkad av anodiserad aluminium för att tåla hårda påfrestningar.

  Boss AD-10 Acoustic Preamp

  307715
  5.259,00 kr

  Avancerade ljudmöjligheter för skustiskt gitarrspel!

  AD10 ger din akustiska gitarr liv på scen, och innehåller både preamp/DI med studiokvalitet, samt effekter för att fullborda spelupplevelsen.

  Boss AD-2 Acoustic Preamp

  288240
  1.599,00 kr

  Naturligt akustiskt ljud var du än spelar!

  AD2 är en preamp-pedal för akustiska gitarrer som ger dem liv på vilken scen som helst. Pedalen har även ett filter för att förhindra feedback, en balanserad DI-utgång samt en praktisk mute-funktion när du ska stämma din gitarr eller byta instrument. 5 års garanti.

  Headrush Looperboard

  349724
  13.095,00 kr

  Looperpedal med kraftfull quad core/processor, 7" touchskärm, inbyggda effekter, intelligent time-stretch, 4 in- och 4 utgångar och integrerat 24-bit/96kHz ljudkort. 

  Sheeran Loopers Looper +

  426132
  3.890,00 kr

  Ed Sheerans helt nya looper+ tillverkad i samarbete med Headrush!

   

  Sheeran Looper + är nästa generations kraftfulla och bärbara looperpedal med två spår. Looper + har Ed Sheerans arbetsflöde för looper, pedaler i gjuten aluminium och en intuitiv 1,8-tums färgskärm med RGB LED-slingstatusring för direktinformation om spelningen.
  Looper + har designats av Ed och hans produktionsteam och använder anpassad DSP som drivs av HeadRush® som ger klassledande ljudkvalitet och massor av anslutningsmöjligheter
  för uppträdanden på gatan, i studion eller på scenen! Looper + är den perfekta
  kompakta looper oavsett om du är nybörjare eller en professionell musiker som vill uppgradera sitt befintliga pedalboard med en ny intuitiv looper-pedal.

   

  Fender Acoustic Preverb

  368428
  2.349,00 kr

  Reverb förstärker tonen och den naturliga skönheten hos en akustisk gitarr och Fenders Acoustic Preverb ger det och mer därtill. Med tre distinkta reverbinställningar för akustisk gitarr och en preamp med hög tillförlitlighet är den här pedalen den ultimata ambiensmaskinen. Notch-filtret och polaritetsomkopplaren är utformade för att eliminera feedback medan Tilt-ratten gör att du kan styra din övergripande EQ-balans.

  Fishman AFX Acoustic mini compressor pedal

  428831
  1.790,00 kr

  Fishman AFX Acoustic mini AcoustiComp är baserad på den populära Aura Spectrum Compressor och ger en mild, effektiv dynamikutjämning som är särskilt utformad för akustiska instrument. Skruva upp Comp-ratten för att göra din ton fylligare. Eller skruva upp den lite för att lägga till lätt kompression som hjälper dig att sitta bättre i en mix utan att offra tonen. Kompressionsratten ger enkel men effektiv kontroll och nivåkontroll hjälper till att balansera din förstärkning. Pedalen har även funktionerna True Bypass med buffrat Bypass-alternativ och innovativ routning med dubbla vägar i en superkompakt design som passar in nästan överallt.

   

  9V extern strömförsörjning krävs (säljs separat)

   

   

  Fishman AFX Acoustiverb Mini Acoustic Pedal

  421102
  1.690,00 kr

  Fishman AFX Acoustiverb Mini Acoustic Pedal är en Reverb pedal för akustisk gitarr. Pedalen är utrustad med funktioner som Hall-, Plate- och Spring Reverb-typer, True Bypass med buffrat Bypass-alternativ, intuitiva kontroller för decay-tid, ton och nivå och innovativ routing med dubbla vägar i en superkompakt design som passar in nästan överallt. Tre kvalitetsreverb - Hall, Plate, Spring - blandas parallellt med ditt direktljud samtidigt som den akustiska tonen bevaras. Ratten Reverb Time styr hur länge du hör effekten och sträcker sig från korta till mycket stora utrymmen. Tone-ratten påverkar endast reverbet och inte ditt direktljud. På samma sätt lägger Level-ratten till effekten i signalkedjan utan att överväldiga ljudet från ditt instrument.

   

  9V extern strömförsörjning krävs (säljs separat)

   

   

  Fishman AFX Bluechorus mini acoustic guitar chorus pedal

  428830
  1.790,00 kr

  Fishman AFX Bluechorus mini är en chorus pedal med analoga, vintage och klassiska chorus-effekter. Analog, Vintage och Classic - även om namnen kanske låter lika, så är det ljud från det förflutna som dessa tre chorus-effekter tar med sig tillbaka. Den här gången är de utformade så att de passar perfekt med din akustiks vackra resonanser. Skapa allt från subtila dubbleringseffekter till en full akustisk ensemble bakom dig. AFX BlueChorus har en Rate-kontroll som ställer in hastigheten för varje effekt och en Depth-kontroll som blandar den perfekt i din mix. En Tone-kontroll dämpar de höga frekvenserna i varje effekt - men inte ditt akustiska ljud - när du vill göra ljudet tjockare men behålla definitionen i dina leads. Fler funktioner som pedalen har är True Bypass med buffrat Bypass-alternativ, intuitiva kontroller för fördröjningstid, upprepningar och nivå och innovativ routning med dubbla vägar i en superkompakt design som passar in nästan överallt.

  9V extern strömförsörjning krävs (säljs separat)

   

   

  Fishman AFX Broken Record Mini Acoustic Guitar Looper Pedal

  421101
  1.490,00 kr

  Fishman AFX Broken Record erbjuder högkvalitativ looping och sampling av ljud i ett litet, men förbluffande enkelt stompboxpaket. Den har intuitiv enknappsmanövrering, oändlig overdub-kapacitet och erbjuder enkel överföring till en dator. Pedalen har många smidiga funktioner så som Drag 'n Drop WAV-filöverföring via USB, True Bypass med buffrat Bypass-alternativ, 24-bitars / 44,1kHz inspelningskvalitet, Intuitiv fotomkopplare för inspelning/spelning och kontroll av loopnivå och innovativ routning med dubbla vägar i en superkompakt design som passar in nästan överallt.

   

  9V extern strömförsörjning krävs (säljs separat)

   

   

  Fishman AFX Echoback mini acoustic guitar delay pedal

  428832
  1.790,00 kr

  Fishman AFX Echoback mini har tre elementära delaytyper - analog, digital, tejp - i en pedal, voicade och mixade parallellt för att ge din akustik nya rytmer utan att kompromissa med tonen. Att skapa eko- och delay-effekter kunde inte vara enklare. Vrid på Delay-ratten eller spela i ett tempo för att få rytmen och känslan för ögonblicket. Alla förändringar i fördröjningstiden skapar en tillfällig pitch-effekt, precis som originalen som inspirerade våra versioner. En Repeats-kontroll ställer in hur många ekon du hör medan Level-ratten blandar in delayet tillsammans med din signal och inte ovanpå den. Känn dig fri att vrida upp dem för några vilda effekter. Pedalen har analoga, digitala och bandfördröjningseffekter, True Bypass med buffrat Bypass-alternativ, intuitiva kontroller för fördröjningstid, upprepningar och nivå samt innovativ routning med dubbla vägar i en superkompakt design som passar in nästan överallt.

  9V extern strömförsörjning krävs (säljs separat)

   

   

  Fishman AFX Pocket Blender Mini

  421099
  1.290,00 kr

  Fishman AFX Pocket Blender Mini är en Pocket Blender i en superkompakt design som passar in nästan överallt. Pedalen har en balanserad D.I.-utgång med Ground Lift och innovativ routning med dubbla vägar. Utan att ens beröra A/B-funktionerna är det en liten tvåkanalig mixer som gör att du kan ansluta två ljudkällor och blanda ihop dem. Detta är perfekt för system med dubbla källor, t.ex. Fishmans ljudhålspickuper som har en mikrofon eller kroppspickup.

   

  9V extern strömförsörjning krävs (säljs separat)

   

   

  Fishman AFX Pro EQ Mini Acoustic Preamp & EQ

  421100
  1.690,00 kr

  Fishman AFX PRO EQ MINI är en akustisk EQ och Preamp pedal med 5-bands EQ speciellt anpassad för akustiska instrument. Pedalen har funktionerna True Bypass med möjlighet till buffrad Bypass eller Mute, fasreglering som bekämpar återkoppling cch innovativ routning med dubbla vägar, allt i en superkompakt design som passar in nästan överallt. AFX Pro EQ Mini är baserad på den mycket uppskattade Fishman Platinum-serien av instrumentförstärkare och erbjuder kvalitetsförstärkning och kritisk utjämning speciellt anpassad för akustiska instrument.

   

   

  9V extern strömförsörjning krävs (säljs separat)

   

   

  Fishman Platinum Pro EQ

  391819
  3.490,00 kr

  Fishman Platinum Pro EQ är en högkvalitativ preamp med eq, kompressor, notchfilter och tuner.
  5-bands tonkontroll med svepbart mellanregister and låg frekvensfilter för att justera din ton så exakt som möljigt. Volym-boost pedalswith +12 dB och balanserad XLR D.I utgång med pre/post eq instlälning, samt jordlyft. Man har även möljighet att koppla en effektretur.

  Drivs med 9 volts batteri (ingår ej) eller 9 volts DC adapter (tillval).

   

   

  Fishman Platinum Stage EQ/DI Analog Preamp

  391877
  2.690,00 kr

  Fishman Platinum Stage EQ är en högkvalitativ preamp med eq (valbart gitarr/bas.
  4-bands tonkontroll med svepbart mellanregister and låg frekvensfilter för att justera din ton så exakt som möljigt. Volym-boost pedalswith och balanserad XLR D.I utgång med pre/post eq instlälning, samt jordlyft. Bältclip följer med.

  Drivs med 9 volts batteri (ingår ej) eller 9 volts DC adapter (tillval).

   

   

  Fishman ToneDEQ Preamp EQ

  391826
  4.090,00 kr

  Fishman ToneDEQ Preamp EQ är en högkvalitativ preamp med 4-bands eq, dual effektprocessor(
  Reverb (2) or Delay (2), Chorus (2), Flanger or Tremolo), kompressor, level booster.
  Volym-boost pedalswith +9 dB och balanserad XLR D.I utgång med pre/post eq instlälning, samt jordlyft.

  Drivs med 9 volts batteri (ingår ej) eller 9 volts DC adapter (tillval).

   

   

  LR Baggs Para DI

  168493
  3.190,00 kr

  Para DI är en Acoustic Direct Box & Preamp med 5-band EQ. Para DI har blivit ett oumbärligt scenverktyg för otaliga musiker runt om i världen då den  förbättrar varje akustisk signal till ett mer komplext ljud. Para DI:s 5-bands EQ har svepbart mellanregister och notch filter samt justerbar konstroll för passiva eller aktiva pickups. Och givetvis en XLR utgång till PA:t.

  Zoom A1 FOUR

  357920
  1.590,00 kr

  A1 FOUR är en effektpedal skapat för akustisk gitarr, trumpet, munspel, akustisk bas och en hel del andra akustiska instrument. Med specialdesignade effekter, inbyggd looper och trummaskin, är A1 och A1X FOUR den första multieffekten som är anpassat ett stort antal akustiska sträng och blåsinstrument.
  Pedalen är laddad med 80 effekter, inklusive mer än 35 nya revolutionerande effekter designade för just akustiska instrument.

  Zoom A1X FOUR

  357921
  1.895,00 kr

  A1X FOUR är en effektpedal skapat för akustisk gitarr, trumpet, munspel, akustisk bas och en hel del andra akustiska instrument. Med specialdesignade effekter, inbyggd looper och trummaskin, är A1 och A1X FOUR den första multieffekten som är anpassat ett stort antal akustiska sträng och blåsinstrument.
  Pedalen är laddad med 80 effekter, inklusive mer än 35 nya revolutionerande effekter designade för just akustiska instrument.

  A1X FOUR kommer med åtta extra pedalkontrollerade effekter för att styra volym, pitch, reverb, delay och wah.

  ZOOM AC-2 Acoustic Creator

  319528
  2.490,00 kr

  Förstärk ditt akustiska sound med Zoom AC-2 - en DI (direct box) som innehåller allt du behöver för att återskapa en naturlig gitarrton i live- sammanhang eller i studio. AC-2 återskapar den naturliga ton som förloras genom gitarrens mikrofoner så att ditt sound förblir rent, resonant och troget ditt instrument.

  Effekter-Akustiskt

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1.290 kr Max: 13.095 kr
  kr1290 kr13095