Öppettider v25-32:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lunchstängt 13-14
Lördag Stängt
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  MusicNomad rengör/polera

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  MusicNomad MN130 - The Piano One

  324104
  149,00 kr

  The Piano One - Rengöring, polering och vax.

  Organiskt formular för att rengöra, polera, vaxa och skydda ytan på pianon med blanka eller halvblanka ytor. The Piano One innehåller Karnauba-vax som ger en transparent,skyddande yta.Piano One är dessutom antistatiskt och skyddar mot UV-strålar.

  • Rengöring, polering, vax och ytskydd i samma flaska
  • För pianon med blanka eller halvblanka ytor
  • Antistatisk
  • 11,8cl
    

  MusicNomad MN131 - Key-One All Purpose Cleaner

  324050
  139,00 kr

  Universalrengöring för klaviaturinstrument

  Allt du behöver för att bibehålla finishen på keyboards, midi-kontrollers, pianotangenter och pianon med matt finish. Spreja lätt och använd en duk för att torka bort fingavtryck, damm och fläckar.  Keyone gör ytorna rena utan att lämna spår.  I formulat ingår antistatiska ingredienser som förebygger att damm skall fastna på den behandlade ytan.

  • Rengör och skyddar ytan på klaviatur instrument t ex. keyboards och pianon med matt finish.
  • Tar bort fingeravtryck, damm och fläckar
  • Antistatisk
  • 11,8 cl


   

  MusicNomad MN132 - Piano Care Kit

  376407
  349,00 kr

  Set för skötsel av dina klaviaturinstrument

  MusicNomad's Premium Piano Skötsel-kit innehåller det du behöver för att ta hand om finishen på ditt piano.
  MusicNomad's Piano ONE är på organiskt sätt framtagen för att rengöra, polera och vaxa pianon med blank finish. Karnauba-vax är en naturlig ingrediens som ger en transparent skyddande yta och funkar lika bra på halvblanka som högblanka ytor. Dessutom skyddar Piano One mot UV-strålar och är anti statiskt.
  MusicNomad's All Purpose Key ONE rengöring är allt du behöver för att lystret i ditt piano, spreja och torka av, svårare än så är det inte. All Purpose Key One funkar även bra på tangenterna och tar enkelt bort fingeravtryck, damm och de flesta fläckar utan att lämna spår. Antistatiska ämnen göra att damm inte fastnar lika lätt på den behandlade ytan.
  Med MusicNomad's tvåsidiga mikrofiberduk förlänger du lystern i finishen på instrumentet. Duken är 30,48cm x 30,48cm och innehåller mer än 35 000 rengörande mikrofiber per cm2. Sidan med längre fiber är till för att fånga upp och ta bort damm från ytan som behandlas. När allt damm är borta så används sidan med kortare fibrer för att rengöra, polera och vaxa.

  MusicNomad MN241 Polish Cloth For Players

  376382
  129,00 kr

  MusicNomad MN241 Players Putsduk

  Skall du ha en putsduk så är det denna som du ska ha. Oavsett om du spelar i sovrummet eller på de stora scenerna, att hålla sitt instrument i skick är viktigt.  Ena sidan av denna putsduk från MusicNomad innehåller ca 90 000 mikrofiber per 2,5cm2 vilket gör att du lätt fort bort fläckar och fingeravtryck utan att repa ytan. Den andra sidan har speciella mikrofiber som du använder till att torka av strängarna för att få bort beläggningar och smuts som fastnat på strängen, ett enkelt och effektivt sätt att förlänga livet på dina strängar.

  MusicNomad rengör/polera

  Filter by:

  Clear All
  Min: 129 kr Max: 349 kr
  kr129 kr349