Öppettider:
 
Måndag - Fredag 11-18
Lördag  10-14
Söndag Stängt
 
| Telefon: 0470-25540
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök
  Tillverkare: Røde

  Røde Wireless GO 2

  2.876,00 kr

  Nästa generations trådlösa mikrofonsystem från Røde

  Wireless GO II är ett ultra-kompakt, tvåkanals trådlöst mikrofonsystem som består av en tvåkanals mottagare och två separata sändare. Två ljudkällor kan nu sändas/spelas in enklare än någonsin, och du får massor av spännande nya funktioner som t ex inspelning i sändarna mm.
  Mottagaren (Receivern) fungerar även som ljudkort och kan kopplas direkt till din dator, till din Smartphone (iOS/Android) eller till kameror.

  Artikelnr: 379941
  Finns i butik
  Skickas inom: 1-3 dagar

  Har du frågor om produkten?

  Kontakta Magnus så hjälper han dig:
   E-post  0470-255 40

  Världens minsta och första riktiga trådlösa mikrofon har återfötts.

  Vi presenterar RØDE Wireless GO II, ett nytt ultrakompakt och extremt mångsidigt trådlöst mikrofonsystem med dubbla kanaler till en enda mottagare. RØDE Wireless GO II har samma storlek och professionella ljudkvalitet som bästsäljaren Wireless GO, men nu med en mängd nya makalösa funktioner som gör den än mer kraftfull och flexibel.

  Den ursprungliga Wireless GO, släpptes 2019 och revolutionerade ljudinspelning för användarna. Med sin innovativa formfaktor, unika mångsidighet med clip 'n' go och den inbyggda miken för helt trådlös inspelning förändrades sättet på hur man kreativt spelade in ljud för video.

  Wireless GO II erbjuder alla dessa funktioner och mycket mycket mer, inklusive dubbelkanalinspelning, kompatibilitet med alla kameror, mobila enheter och datorer, utökat räckvidd och förbättrad sändningsstabilitet och dessutom nu med inspelningsfunktion i sändarna. Trådlöst ljud har ändrats igen.


  HUVUDFUNKTIONER FÖR WIRELESS GO II

  • Tvåkanals trådlöst mikrofonsystem - spela in två ljudkällor samtidigt eller använd som en enkanals trådlös mikrofon

  • Helt nya -serie IV 2,4 GHz digital-överföring med 128-bitars kryptering - räckvidd upp till 200 m (vid fri sikt), optimerad för extremt stabil drift i täta RF-miljöer

  • 3.5mm analog TRS utgång, USB-C och iOS digital audioutgång– passar till alla kameror, mobila enheter och direkt till datorer både via USB eller 3,5 mm anslutning.

  • mInbyggd inspelningsfunktion - spela in över 24 timmars ljud direkt i varje sändare som säkerhetsbackup vid drop out eller andra ljudproblem

  • Välj mellan mono och stereoinspelning - spela in varje kanal separat eller kombinera dem för full flexibilitet i efterproduktion

  • Flexibel 3-stegs nivåkontroll – expanderbar till 10-stegsdämpning via app.

  • Säkerhetskanal – du kan spela in en andra kanal vid -20 dB som säkerhetskopia om huvudkanalen bli överstyrd

  • Med RØDE Central-appen styr du alla inställningar och funktioner

  • Inbyggda uppladdningsbara litiumjonbatterier - upp till 7 timmars batteritid, plus ett energisparläge

  • Designad och tillverkad i RØDE’s högteknologiska fabrik, Sydney, Australien


  Oslagbar mångsidighet

  Wireless GO II tar originalets mångsidighet till nya höjder. Varje kit innehåller två sändare och en enda mottagare för att ta upp två ljudkällor samtidigt, perfekt när du skapar film, spelar in intervjuer eller t.ex. vloggar med två personer. Den kan också användas som en enkanals trådlös mikrofon för endast en ljudkälla. Wireless GO II har en 3,5 mm analog TRS-utgång för anslutning till kameror, plus en digital ljudutgång via USB-C för direktanslutning till datorer, smartphones och surfplattor. Att du kan ansluta till i princip allt gör Wireless GO II extremt mångsidig, perfekt för alla - från filmskapare, till hemmakontoret, för YouTubers etc. En annan banbrytande funktion är den inbyggda inspelningsfunktionen. Wireless GO II kan spela in mer än 24 timmars ljud direkt i varje sändare (utan behov av ett SD-kort), vilket garanterar att en säkerhetskopia alltid är tillgänglig vid efterproduktion i händelse av drop out eller andra ljudproblem.

  Funktionen aktiveras med den nya appen RØDE Central, som även ger tillgång till kommande uppdateringar av mjukvaran och avancerade funktioner för Wireless GO II. Förutom inspelningsfunktionen kan du i programmet aktivera säkerhetskanalen som spelar in ett andra spår vid -20 dB om huvudkanalen överstyrs. En ”fine trim control” utökar befintliga trestegdämpningen till en 10-stegsdämpning och mera. Wireless GO II är den första RØDE-produkten som använder RØDE Central. VideoMic NTG, AI-1 och andra produkter kommer även att integreras i framtiden.
  Andra viktiga funktioner i Wireless GO II inkluderar möjligheten att växla mellan mono- och stereoläge, så att man kan spela in sändarna separerade eller kombinera dem vilket ger dig flexibilitet till efterproduktionen. en mute-knapp, De inbyggda uppladdningsbara litiumjonbatterierna varar upp till mer än 7 timmar. Inga andra trådlösa mikrofonsystem har så otroligt många funktioner, vilket gör Wireless GO II till en av de mest mångsidiga trådlösa mikrofonerna på marknaden.

  ULTRAKOMPAKT TRÅDLÖST LJUD

  Wireless GO II har samma fickformat som originalet. Mottagaren väger endast 32g och sändaren bara 31g, varje enhet är mindre än en tändsticksask och tar upp obefintlig plats i kameraväskan, ryggsäcken, handväskan eller portföljen.
  Sändarna och mottagaren har samma unika Clip-klämma som originalet, vilket gör dem otroligt enkla att fästa på kläderna, montera i kamerablixtskon, på smartphonerigg, på boompole etc.. Alla tidigare Wireless GO-tillbehör fungerar med Wireless GO II, inklusive Interview GO och MagClip GO. Varje Wireless GO II-kit levereras med: en platt formbar TRS-kabel för anslutning till kameror och tre USB-C till USB-A-kablar för anslutning till datorer för laddning och inspelning (ytterligare RØDE-kablar eller adaptrar krävs för anslutning till smartphones och datorer med USB-C-ingångar). Ett mjukt skyddande fodral medföljer.

  PROFESSIONELLT LJUD MED STABIL ÖVERFÖRING

  Wireless GO II är designad för att leverera professionellt ljud och samtidigt vara superenkel att använda. Direkt ur boxen är de två sändarna parade till mottagaren och kommer ihåg vilken kanal de tilldelats i framtiden, så du får en problemfri setup varje gång. Systemet använder RØDEs helt nya serie IV 2,4 GHz digitalöverföring med 128-bitars kryptering, och ger en förlängd räckvidd på upp till 200 m (vid fri sikt). och är optimerad för att användas i miljöer med hög RF-aktivitet, så som tät stadsmiljö, kongresscenter, universitet, kontor eller köpcentra. Den interna antennen är nydesignad för att säkerställa extremt stabil anslutning. Och med den inbyggda inspelningen i sändarna får du en säkerhetskopia av allt ljud, så du behöver aldrig oroa sig för att förlora någon tagning. Varje sändare har en inbyggd högkvalitativ rundupptagande kondensormikrofon när du vill vara helt trådlös, men du har även en 3,5 mm. mikrofoningång för att ansluta en extern myggmikrofon, såsom RØDE Lavalier GO. Wireless GO II levereras med vindpälsar som effektivt eliminerar vindstörningar i blåsiga förhållanden. Vindpälsen har ett nydesignat vridlåsfäste så pälsen aldrig lossnar av misstag.

  RØDE Central
  Flera möjligheter. Större flexibilitet

  En av nyckelfunktionerna i Wireless GO II är dess inbyggda inspelningsfunktion, vilket gör att du kan spela in ljud direkt till varje sändare som en säkerhetskopia vid trådlös störning eller bortfall.

  RØDE Central är en ny app skapad för Wireless GO II där du kan ändra i enhetsinställningarna på ett enkelt och lättåtkomligt sätt. Du kan optimera och exportera inspelningar, aktivera och inaktivera funktioner. RØDE Central är gratis och finns för både Mac och Windows.

  Genom att ansluta din Wireless GO II till RØDE Central kan du få tillgång till en mängd praktiska funktioner, inklusive en säkerhetskanal, som spelar in ett andra spår vid -20 dB om dina huvudsakliga inspelningar klipper och är för heta, ett mutelås så att du aldrig oavsiktligt stänger av dina sändare och en mer detaljerad gainkontroll.

  Varje Wireless GO II-sändare har inbyggda inspelningsfunktioner, med tillräckligt med internt minne för att lagra över 24 timmar med komprimerat ljud och sju timmar med okomprimerat ljud. När den är aktiverad kommer inspelningen att börja så snart sändarna är anslutna till mottagaren, så du kommer alltid att ha en säkerhetskopia av din inspelning om du upplever bortfall eller andra ljudproblem.

  När du laddar ned dina filer till RØDE Central kan du till och med se exakt var eventuella bortfall inträffade, så att du kan hitta exakt vilken del du behöver.

  Välkommen till bekymmersfria inspelningar.

  Boxinnehåll:

  1 x Dubbelkanals trådlös mottagare (Reciever)
  2 x Sändare (Transmitters)
  3 x SC20 (USB-A till USB-C)
  1 x SC5 (3.5mm TRS till TRS)
  3 x Vindpäls
  1 x Förvaringsfodral

  Specifikationer
  Kategori Kompletta system
  Typ av system Digitalt
  Frekvensband 2,4 GHz digitalt
  Anslutning 3.5 mm utgång
  Medföljande tillbehör 2 x Vindpäls, 1 x förvaringspåse, 1 x USB-A till USB-C kabel, 1 x SC2 kabel
  Läs mer hos tillverkaren https://www.rode.com/wirelessgo

  Världens minsta och första riktiga trådlösa mikrofon har återfötts.

  Vi presenterar RØDE Wireless GO II, ett nytt ultrakompakt och extremt mångsidigt trådlöst mikrofonsystem med dubbla kanaler till en enda mottagare. RØDE Wireless GO II har samma storlek och professionella ljudkvalitet som bästsäljaren Wireless GO, men nu med en mängd nya makalösa funktioner som gör den än mer kraftfull och flexibel.

  Den ursprungliga Wireless GO, släpptes 2019 och revolutionerade ljudinspelning för användarna. Med sin innovativa formfaktor, unika mångsidighet med clip 'n' go och den inbyggda miken för helt trådlös inspelning förändrades sättet på hur man kreativt spelade in ljud för video.

  Wireless GO II erbjuder alla dessa funktioner och mycket mycket mer, inklusive dubbelkanalinspelning, kompatibilitet med alla kameror, mobila enheter och datorer, utökat räckvidd och förbättrad sändningsstabilitet och dessutom nu med inspelningsfunktion i sändarna. Trådlöst ljud har ändrats igen.


  HUVUDFUNKTIONER FÖR WIRELESS GO II

  • Tvåkanals trådlöst mikrofonsystem - spela in två ljudkällor samtidigt eller använd som en enkanals trådlös mikrofon

  • Helt nya -serie IV 2,4 GHz digital-överföring med 128-bitars kryptering - räckvidd upp till 200 m (vid fri sikt), optimerad för extremt stabil drift i täta RF-miljöer

  • 3.5mm analog TRS utgång, USB-C och iOS digital audioutgång– passar till alla kameror, mobila enheter och direkt till datorer både via USB eller 3,5 mm anslutning.

  • mInbyggd inspelningsfunktion - spela in över 24 timmars ljud direkt i varje sändare som säkerhetsbackup vid drop out eller andra ljudproblem

  • Välj mellan mono och stereoinspelning - spela in varje kanal separat eller kombinera dem för full flexibilitet i efterproduktion

  • Flexibel 3-stegs nivåkontroll – expanderbar till 10-stegsdämpning via app.

  • Säkerhetskanal – du kan spela in en andra kanal vid -20 dB som säkerhetskopia om huvudkanalen bli överstyrd

  • Med RØDE Central-appen styr du alla inställningar och funktioner

  • Inbyggda uppladdningsbara litiumjonbatterier - upp till 7 timmars batteritid, plus ett energisparläge

  • Designad och tillverkad i RØDE’s högteknologiska fabrik, Sydney, Australien


  Oslagbar mångsidighet

  Wireless GO II tar originalets mångsidighet till nya höjder. Varje kit innehåller två sändare och en enda mottagare för att ta upp två ljudkällor samtidigt, perfekt när du skapar film, spelar in intervjuer eller t.ex. vloggar med två personer. Den kan också användas som en enkanals trådlös mikrofon för endast en ljudkälla. Wireless GO II har en 3,5 mm analog TRS-utgång för anslutning till kameror, plus en digital ljudutgång via USB-C för direktanslutning till datorer, smartphones och surfplattor. Att du kan ansluta till i princip allt gör Wireless GO II extremt mångsidig, perfekt för alla - från filmskapare, till hemmakontoret, för YouTubers etc. En annan banbrytande funktion är den inbyggda inspelningsfunktionen. Wireless GO II kan spela in mer än 24 timmars ljud direkt i varje sändare (utan behov av ett SD-kort), vilket garanterar att en säkerhetskopia alltid är tillgänglig vid efterproduktion i händelse av drop out eller andra ljudproblem.

  Funktionen aktiveras med den nya appen RØDE Central, som även ger tillgång till kommande uppdateringar av mjukvaran och avancerade funktioner för Wireless GO II. Förutom inspelningsfunktionen kan du i programmet aktivera säkerhetskanalen som spelar in ett andra spår vid -20 dB om huvudkanalen överstyrs. En ”fine trim control” utökar befintliga trestegdämpningen till en 10-stegsdämpning och mera. Wireless GO II är den första RØDE-produkten som använder RØDE Central. VideoMic NTG, AI-1 och andra produkter kommer även att integreras i framtiden.
  Andra viktiga funktioner i Wireless GO II inkluderar möjligheten att växla mellan mono- och stereoläge, så att man kan spela in sändarna separerade eller kombinera dem vilket ger dig flexibilitet till efterproduktionen. en mute-knapp, De inbyggda uppladdningsbara litiumjonbatterierna varar upp till mer än 7 timmar. Inga andra trådlösa mikrofonsystem har så otroligt många funktioner, vilket gör Wireless GO II till en av de mest mångsidiga trådlösa mikrofonerna på marknaden.

  ULTRAKOMPAKT TRÅDLÖST LJUD

  Wireless GO II har samma fickformat som originalet. Mottagaren väger endast 32g och sändaren bara 31g, varje enhet är mindre än en tändsticksask och tar upp obefintlig plats i kameraväskan, ryggsäcken, handväskan eller portföljen.
  Sändarna och mottagaren har samma unika Clip-klämma som originalet, vilket gör dem otroligt enkla att fästa på kläderna, montera i kamerablixtskon, på smartphonerigg, på boompole etc.. Alla tidigare Wireless GO-tillbehör fungerar med Wireless GO II, inklusive Interview GO och MagClip GO. Varje Wireless GO II-kit levereras med: en platt formbar TRS-kabel för anslutning till kameror och tre USB-C till USB-A-kablar för anslutning till datorer för laddning och inspelning (ytterligare RØDE-kablar eller adaptrar krävs för anslutning till smartphones och datorer med USB-C-ingångar). Ett mjukt skyddande fodral medföljer.

  PROFESSIONELLT LJUD MED STABIL ÖVERFÖRING

  Wireless GO II är designad för att leverera professionellt ljud och samtidigt vara superenkel att använda. Direkt ur boxen är de två sändarna parade till mottagaren och kommer ihåg vilken kanal de tilldelats i framtiden, så du får en problemfri setup varje gång. Systemet använder RØDEs helt nya serie IV 2,4 GHz digitalöverföring med 128-bitars kryptering, och ger en förlängd räckvidd på upp till 200 m (vid fri sikt). och är optimerad för att användas i miljöer med hög RF-aktivitet, så som tät stadsmiljö, kongresscenter, universitet, kontor eller köpcentra. Den interna antennen är nydesignad för att säkerställa extremt stabil anslutning. Och med den inbyggda inspelningen i sändarna får du en säkerhetskopia av allt ljud, så du behöver aldrig oroa sig för att förlora någon tagning. Varje sändare har en inbyggd högkvalitativ rundupptagande kondensormikrofon när du vill vara helt trådlös, men du har även en 3,5 mm. mikrofoningång för att ansluta en extern myggmikrofon, såsom RØDE Lavalier GO. Wireless GO II levereras med vindpälsar som effektivt eliminerar vindstörningar i blåsiga förhållanden. Vindpälsen har ett nydesignat vridlåsfäste så pälsen aldrig lossnar av misstag.

  RØDE Central
  Flera möjligheter. Större flexibilitet

  En av nyckelfunktionerna i Wireless GO II är dess inbyggda inspelningsfunktion, vilket gör att du kan spela in ljud direkt till varje sändare som en säkerhetskopia vid trådlös störning eller bortfall.

  RØDE Central är en ny app skapad för Wireless GO II där du kan ändra i enhetsinställningarna på ett enkelt och lättåtkomligt sätt. Du kan optimera och exportera inspelningar, aktivera och inaktivera funktioner. RØDE Central är gratis och finns för både Mac och Windows.

  Genom att ansluta din Wireless GO II till RØDE Central kan du få tillgång till en mängd praktiska funktioner, inklusive en säkerhetskanal, som spelar in ett andra spår vid -20 dB om dina huvudsakliga inspelningar klipper och är för heta, ett mutelås så att du aldrig oavsiktligt stänger av dina sändare och en mer detaljerad gainkontroll.

  Varje Wireless GO II-sändare har inbyggda inspelningsfunktioner, med tillräckligt med internt minne för att lagra över 24 timmar med komprimerat ljud och sju timmar med okomprimerat ljud. När den är aktiverad kommer inspelningen att börja så snart sändarna är anslutna till mottagaren, så du kommer alltid att ha en säkerhetskopia av din inspelning om du upplever bortfall eller andra ljudproblem.

  När du laddar ned dina filer till RØDE Central kan du till och med se exakt var eventuella bortfall inträffade, så att du kan hitta exakt vilken del du behöver.

  Välkommen till bekymmersfria inspelningar.

  Boxinnehåll:

  1 x Dubbelkanals trådlös mottagare (Reciever)
  2 x Sändare (Transmitters)
  3 x SC20 (USB-A till USB-C)
  1 x SC5 (3.5mm TRS till TRS)
  3 x Vindpäls
  1 x Förvaringsfodral

  Specifikationer
  Kategori Kompletta system
  Typ av system Digitalt
  Frekvensband 2,4 GHz digitalt
  Anslutning 3.5 mm utgång
  Medföljande tillbehör 2 x Vindpäls, 1 x förvaringspåse, 1 x USB-A till USB-C kabel, 1 x SC2 kabel
  Läs mer hos tillverkaren https://www.rode.com/wirelessgo