Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Carl Martin

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Carl Martin Quattro

  358477
  6.390,00 kr

  När den klassiska gitarrtonen försvinner till förmån för digitalt modellerade förstärkare och effekter är Carl Martin stolt över att kunna presentera Quattro....fyra av de mest populära Carl Martin-effekterna i ett och samma paket.

  Carl Martin OctaSwitch MK3

  358472
  4.290,00 kr

  Okej, så har du åtta effektpedaler som du använder regelbundet. Du använder olika kombinationer av dessa pedaler i olika låtar, men du är inte bra på tapdans? Eller du är bara klumpig och trampar snett på ditt pedalbord?Du har sett de digitala effektkontrollerna de använder på de stora scenerna och har i hemlighet längtat efter en egen. Här har vi Thomas Guldmanns Octa-switch III.

  Carl Martin 3 Band Parametric Pre-Amp

  358463
  3.099,00 kr

  Carl Martin 3 Band Parametric Pre-Amp har utvecklats speciellt för musiker som spelar akustisk gitarr, violin, accordeon, dubbelbas etc. Dessa musiker använder ofta comboförstärkare och tycker inte att det är särskilt praktiskt att använda 19″ rackutrustning. Erfarenheten har visat oss att dessa instrument ofta kräver en högkvalitativ EQ och ett balanserat linjedrivdon. Vi har integrerat dessa funktioner i ett praktiskt stompboxformat. För maximal flexibilitet fann vi det nödvändigt att skapa en semiparametrisk 3-bands EQ av hög kvalitet. Carl Martin 3 Band Parametric Pre-Amp fungerar lika bra för att finjustera ljudet på elgitarrer, basar och andra elektroniska instrument som för direkta studioinspelningar. 3 Band Parametric Pre-Amp har en inbyggd reglerad (+ 12V) strömförsörjning som gör det möjligt för oss att designa kretsar av högsta kvalitet med maximalt headroom.

  Carl Martin Compressor Limiter

  358464
  3.099,00 kr

  Carl Martin Compressor/Limiter är speciellt utvecklad för att ha samma funktioner och ljudmässiga klarhet som finns i professionella studiokompressorer av hög kvalitet. För att uppnå detta har vi införlivat en variabel tröskel, -variabelt kompressionsförhållande, -variabla attack- och release-kontroller och naturligtvis en förstärkningsnivå.

  Carl Martin DC Drive 2018

  358423
  1.249,00 kr

  Vi har gett Vintage-serien en ansiktslyftning! En ny, fräsch, anodiserad pedal designad för ett mindre pedalbord, med samma fantastiska toner. Här är de första i serien: DC Drive, med sin grymma Overdrive.
  Precis som Carl har den här pedalen några tricks i rockärmen. Förutom de typiska Level-, Tone- och Drive-rattarna som självklart styr volymen på signalen, tonen (hmmm, vilken ratt?) och mängden overdrive, har Carl smart nog lagt till en Regular/Fat-omkopplare....inte så typiskt. I Regular-läget är drivningen skarp och klar, lämplig för allt som kräver old school-drive....omkopplaren till Fat gör att drivningen blir tjockare med mycket mer gain, mycket modernare. Pedalen kan drivas med en reglerad strömförsörjning som Carl Martin ProPower V2.

  Carl Martin Greg Howe´s Lick Box

  358451
  2.690,00 kr

  Över en kopp kaffe en dag för ett tag sedan, frågade gitarristen Greg Howe Carl Martin om dom kunde utveckla en pedal som skulle återskapa hans signaturljud. En pedal som kombinerar Gregs unika High Gain och Crunch-toner, men samtidigt låter honom manipulera dessa ljud och utveckla dem vidare. Lite oortodoxt kanske, men Carl Martin backar aldrig från en utmaning och gillar att tänka “utanför boxen”. Resultatet är Greg Howe Signature Lick Box, som inte bara uppfyller Gregs krav, men också tillför ännu mer fantastiska toner till Gregs palett!

  Carl Martin Hot Drive’n Boost

  358454
  2.549,00 kr

  Carl Martin Hot Drive’n Boost har omsorgsfullt designats för att imitera ljudet av de gamla distade rörförstärkarna. Hot Drive’n Boost är det perfekta valet för crunchiga bluestoner, med mycket utrymme för att skapa ett stort hårdrockssound. Med Boost funktionen får du en 2-i-1 pedal som ger dig en extra “kick” (upp till 20dB) för solon som sticker ut på ett snyggt sätt. Hot Drive’n Boost har byggts med en regulerad +/- 12V strömförsörjning. Detta ger dig massor med headroom. Den låga utgångsimpedansen försäkrar dig om en lågt brus och ger dig bra förutsättningar för att få din förstärkare att jobba maximalt.

  Carl Martin PlexiTone Lo-Gain

  358444
  1.549,00 kr

  Carl Martin PlexiTone Lo-Gain. Kompakt PlexiTone som du med fördel använder när du vill skjuta på dina förstärkare lite extra för att snabbt komma upp i sweetspot – eller ge den där lilla extra nyansen till din ton som tar dig hela vägen till Storbritannien! Få ut maximal kraft ur dina humbuckers eller få single coil pickuperna att sjunga vackert. PlexiTone Lo-Gain gör hela skillnaden!

  Carl Martin PlexiTone Single

  358442
  1.690,00 kr

  Den nya 1-kanaliga Carl Martin PlexiTone är designad i samarbete med Pete Thorn, och är kommer i ett mer kompakt och pedalbordsvänligt chassi med 3 rattar och 1 omkopplare. Bortsett från Petes små förändringar som ger den här nya pedalen en hårdare botten och lite mjukare diskant, så är det exakt samma förstärkningsstruktur som High Gain-inställningen på den ursprungliga Pro-Series PlexiTone. Det spelar bara bättre med olika ampere. Den enkanaliga PlexiTone innehåller även vår nya DC/DC-omvandlingskrets, så att pedalen kan drivas med ett reglerat 9V-nätaggregat, men fungerar fortfarande på samma +/-12V-nivå som den ursprungliga AC-drivna PlexiTonen. Detta gör det möjligt för oss att använda samma högkvalitativa komponenter som ger samma ton och headroom som gör att CM Pro-serien skiljer sig från mängden!

  Carl Martin Red Repeat 2016 Edition

  358446
  1.679,00 kr

  Med den nya förbättrade Red Repeat 2016 Edition, har Carl Martin lagt till ett par nya funktioner som en del kunder efterfrågat. Till att börja med så finns en Tap-Tempo funktion. Den andra specialfunktionen är Modulation Switch. Genom att aktivera denna och justera de små svarta rattarna (Depth och Speed) kan du modulera delayljudet efter önskemål och få det att låta som ett vintage bandeko. Denna funktion ger dig en hel ny dimension till dina solon, speciellt om du vill få dem att låta vintage!

  Carl Martin The Fuzz

  358467
  3.099,00 kr

  Carl Martin The FUZZ sätter nya standarder för distorsion med sin revolutionerande vågguide. Genom att använda vågledarens djupa och höga kontroller i kombination med 3-bands EQ är det möjligt att rensa upp distorsionen och forma ljudet på alla sätt som behövs, vilket gör det möjligt att uppnå ljud som sträcker sig från en gammal bluesfuzz till en hårdrockston från mitten av 80-talet till ett hårdkärnigt metal-ljud. Fuzzen har en inbyggd reglerad (+-12V) strömförsörjning. Detta gör det möjligt för oss att konstruera kretsar av högsta kvalitet med maximalt headroom. 

  Carl Martin Pro Power V2

  358440
  1.590,00 kr

  Oavsett om du är en internationellt turnerande musiker eller bara är väldigt noga med vilken ström dina pedaler får, vilket du för övrigt borde vara, så har nätaggregatet ”Carl Martin Pro Power” skapats just för dig. Pro Power har ett antal funktioner som är utformade med den kräsne musikern i åtanke.
  Börja med den omkopplingsbara (110-230 V) säkrade AC-ingången och dela upp den i 8 individuella isolerade och reglerade 9v (150mA) - 12v (150mA) utgångar, med utökad effekt vid utgång 7-8
  9v (350mA) - 12v (300mA), och du har en unik strömförsörjning som du kan använda praktiskt taget var som helst. Det finns en enkel DIP-omkopplare på baksidan av Pro Power, som gör att du kan växla spänningen för varje utgång mellan 9-12v.
  Carl Martin Pro Power är inrymd i vårt traditionella svarta metallhölje och är perfekt att använda på egen hand eller för att driva ditt personliga pedalbord. Pro Power levereras också med ett urval av 9V DC-kablar för din bekvämlighet.

  Carl Martin

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1.249 kr Max: 6.390 kr
  kr1249 kr6390