Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
 
| Telefon: 0470-25540
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Denon Professional

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Denon DN300CMKII

  311455
  2.495,00 kr

  DN-300CMKII är en rackenhet hög CD-spelare, med den extra finessen från bekväma portar på frontpanelen för att spela upp material från ett USB-minne och en 3,5 mm stereoingång för att spela material från t.ex. en smartphone. En annan extra funktion är Tempo Control - perfekt för fitness- och utbildningar. Enkel att använda, renheten i dess ljudprestanda är verkligen anmärkningsvärd med tanke på sitt blygsamma pris. Den har flera funktioner avsedda för professionell användning, såsom Front Panel Lock-funktion, Power On Play-funktion och Återuppta inställningar, även efter strömavbrott. Idealisk för butiker, fitness-studior, hotell/konferens och utbildning.

  Denon DN300UI

  323530
  3.695,00 kr

  DN-350UI Internet Radio och Media Player kompletterar alla kommersiella och privata ljudsystem med de alternativ som behövs för enkel användning och bekvämlighet.DN-350UI är rikligt utrustad med nätverksfunktioner via trådbundet Ethernet eller trådlöst LAN, balanserade ljudutgångar och möjligheten att spela mp3-, WAV- och WMA-filer från USB-media samt uppspelning från Bluetooth-enheter för ökad flexibilitet.Få tillgång till tusentals internetradiostationer och podcasts lägg sedan till FM-radio och streaming av din favoritmusik med Spotify Connect!

  Denon DN300Z

  265536
  4.190,00 kr

  Högkvalitativa ljud och video-spelare utrustade med den allra senaste tekniken.
  Stort fokus är lagt på kvalitet, driftsäkerhet och användarvänlighet.<

  DN-300Z är en multimediaspelare som spelar upp det mesta du matar den med.De frontmonterade medieplatserna för CD, USB och SD-kort tillsammans med dess trådlösa Bluetooth-funktion och FM/AM-radio säkerställer att både dagens och framtidens format spelas upp när hela rummet lyssnar. DN-300Z är därför det perfekta valet för t.ex träningslokaler, utbildning, konferenser, kyrkor, restauranger och mycket mer. Allt byggt i ett kraftfullt chassie på endast 1 höjdenhet. Frontpanelens bakgrundsbelysta LCD-skärm visar alla uppspelningslägen och ger en tydlig överblick. Att byta mellan formaten är enkelt och mediekategorierna och deras respektive kontrollvred är grupperade så att användaren aldrig behöver brottas med djupa menyer eller använda bruksanvisningen.

  Denon DN-500CB

  299411
  3.290,00 kr

  DN500CB är en mediaspleare utrustad med CD, Bluetooth, USB och AUX (3.5 mm)  med fokus på kvalitet, driftsäkerhet och användarvänlighet.  Frontpanelen kan låsas vid fasta installationer. Balanserade XLR utgångar samt RCA.

  Denon DN-700C

  236213
  6.350,00 kr

  DN-700C är en professionell mediaspelare för CD, USB, iPod/iPhone och LAN-anslutna lagringsenheter. Utöver slot-in CD-enheten har den en USB-port på fronten för både USB och iPod/iPhones. Du kan också ansluta den till ett lokalt nätverk (LAN) för olika typer av uppspelning och kontrollfunktioner. Programvaran "Product Manager", eller det inbyggda webbaserade gränssnittet, ger dig tillgång till transportkontrollen, inställningsmenyer och Hot Start-funktioner, fungerar givetvis även från mobila webläsare. Fem Hot Start-knappar sitter monterade på fronten som ger direkt åtkomst till specifika ljudfiler och/eller cue-punkter.

  Denon Audio Commander

  331108
  7.995,00 kr

  Denon Audio Commander är ett komplett PA-system som är konstruerat för att tillgodose behoven hos användare som t.ex. professionella DJ´s, aerobics instruktörer, presentatörer eller alla som behöver en fristående, batteridriven enhet helt utan kablar.Audio Commander drivs både på det vanliga elnätet eller via sitt interna och uppladdningsbara batteri med en speltid på upp till 8-timmar.Två stycken trådlösa mikrofoner ingår, tillsammans med möjligheten att spela ljud från Bluetooth-enheter, USB och SD-media. Det finns också två mikrofon och line-ingångar för trådbunden uppspelning.Alla dessa funktioner är förpackade i en smart designad enhet med handtag och hjul för enkel transport och snabb uppställning.Ett vattenbeständigt skydd ingår för lagring, transport och skydd för högtalarelementen.

   

  Denon Commander Sport

  331107
  5.795,00 kr

  Ett allt-i-ett, vattentåligt, kompakt PA-system. Commander Sport drivs via sitt interna uppladdningsbara batteri eller via nätström. Med sin IPX4-vattenresistenta design kan den användas i applikationer runt pooler, vattenparker och utomhusplatser. En handhållen trådlös mikrofon ingår, tillsammans med möjligheten att spela upp ljud från Bluetooth-enheter, USB och SD-media. Det finns också en XLR / TRS-kombinationsjack för en trådbunden MIC / LINE-ingång.Tempokontroll är också anpassad för uppspelning under träning och vatten aerobics. Commander Sport har alla funktioner som krävs för professionellt ljud under resan, tillsammans med ett bagagehandtag och hjul för enkel transport och snabb installation, perfekt för utomhusaktiviteter med mycket väta, poolpartyn, eller på stranden.

   

  Denon DN-202WR Mottagare

  274562
  1.195,00 kr

  Trådlös mottagare för tillämpningar där synliga kablar och borrhål ej är tillåtet. DN-202WR tar emot en stereosignal som skickas från sändaren DN-202WT. DN-202WR är utrustad med både balanserade och obalanserade utgångar för optimal anpassning till t.ex högtalare och mixersystem. Flertalet av DN-202WR kan användas tillsammans med en enda DN-202WT för att täcka upp större event.

  Denon DN-200AZB

  308888
  1.550,00 kr

  DN-200AZB är en kompakt Bluetooth®-ljudmottagare med inbyggd 20W RMS, 4 ohm, 70/100V klass D-förstärkare. Den låter dig lägga till en förstärkare med trådlös stereo Bluetooth-ljudmottagning till alla professionella ljudsystem. När du har kopplat din Bluetooth-enhet till DN-200AZB kan du skicka enhetens ljudsignal till dina högtalare, drivna av DN-200AZB

  Denon DN-200BR

  274561
  1.150,00 kr

  Diskret och robust mottagare som tar emot signaler trådlöst via Bluetooth. Via dess balanserade XLR eller obalanserade 6,3 mm utgångar kan sedan signalen skickas vidare till mix eller förstärkarsystem.

  DN-200BR kommer ihåg 8st enheter i dess minne. Kopplas fler enheter upp, plockas automatisk den äldsta bort.

  Denon DN-202WT Sändare

  274563
  1.750,00 kr

  Trådlös sändare för tillämpningar där synliga kablar och borrhål ej är tillåtet, perfekt för att skicka en stereosignal genom väggar och tak från punkt A till B. DN-202WT är utrustad med både balanserade och obalanserade ingångar för optimal anpassning från t.ex mixersystem och andra linjekällor. Flertal av mottagaren DN-202WR kan användas tillsammans med en enda DN-202WT för att täcka upp större event.

  Denon DN-300BR

  331106
  1.875,00 kr

  DN-300BR är en 1RU Bluetooth® 4.0 ljudmottagare med professionella ljudutgångar som gör det möjligt för användaren att lägga till trådlös stereo Bluetooth®-ljudanslutning till alla professionella ljudsystem. DN-300BR kan lagra upp till (8) enheter i sitt interna minne. Den parkopplade Bluetooth®-enheten kan skicka ljud via balanserad XLR och obalanserad RCA-uttag till en mixer, drivna högtalare eller förstärkningssystem.

  Den medföljande Bluetooth®-antennen kan monteras på front- eller bakpanelen för bekvämlighet och underlättar upp till 33 m mottagning. Perfekt för detaljhandel, sportbarer, utbildning och hotell / konferensapplikationer. En extra funktion är en Euroblock-anslutning på enhetens baksida för en fjärrparningsknapp. Detta är bekvämt när DN-300BR inte är lättillgänglig. Frontmonterad utgångsnivåknopp och parnings- / statuslampor för enkel användning.

  Denon Professional

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1.150 kr Max: 7.995 kr
  kr1150 kr7995