Öppettider v25-32:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lunchstängt 13-14
Lördag Stängt
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Dobro

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Dobro Hound Dog Deluxe VB Deluxe Round Neck Vintage Brown

  361457
  8.490,00 kr

  Dobro Hound Dog Deluxe Roundneck resonatorgitarr ger dig ljudet av traditionell amerikansk musik. Sedan 1920-talet har Dobro varit ett av USA:s grundläggande akustiska instrument och har hittat sin väg in i bluegrass och blues och definierat ljudet av country. Med en Dobro Hound Dog Deluxe Roundneck-gitarr får du det klassiska Dobro-ljudet med ett fantastiskt utseende. Dessutom är Hound Dog Deluxe Roundneck utrustad med Fishman-elektronik, så den låter fantastiskt när den är inkopplad på scenen. Få det ljud, den stil och det liveframträdande du behöver med en Dobro Hound Dog Deluxe Roundneck resonatorgitarr!

  Dobro Hound Dog M-14 Metal Body Nickel

  361527
  8.490,00 kr

  Dobro® Hound Dog M-14 Metalbody (rund hals): Klassisk resonatorgitarr från den enda och exklusiva Dobro®.

  Epiphone presenterar nya Dobro® Hound Dog M-14 Metalbody-gitarren med en lättspelad rund hals. Dobro® Hound Dog M-14 resonatorgitarr har den välkända stilen och ljudet från ett amerikanskt original som har bländat och inspirerat musiker sedan slutet av 1920-talet.

  Dobro Hound Dog Round Neck Vintage Brown

  361456
  5.690,00 kr

  Dobro Hound Dog Roundneck resonansgitarr ger dig ljudet av traditionell amerikansk musik. Sedan 1920-talet har Dobro varit ett av USA:s grundläggande akustiska instrument och har hittat sin väg in i bluegrass och blues och definierat ljudet av country. Med en Dobro Hound Dog Roundneck-gitarr får du det klassiska Dobro-soundet med ett fantastiskt utseende. Oavsett om du spelar på verandan eller jammar med en grupp kommer du att älska det distinkta ljudet från den här resonatorn. Få det ljud, den stil och det liveframträdande du behöver med en Dobro Hound Dog Roundneck resonatorgitarr!

  Dobro

  Filter by:

  Clear All
  Min: 5.690 kr Max: 8.490 kr
  kr5690 kr8490