Öppettider:
 
Måndag - Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Ehrlund

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Ehrlund EHR-M

  301341
  18.999,00 kr

  EHR-M är en svensktillverkad kondensatormikrofon för studiobruk, den har utformats för att ge ett så rent ljud som möjligt. Dess patenterade triangulära membrankonstruktion har allierats med en patenterad förstärkare med mycket låg ljudnivå och låg effekt för fantommatning. EHR-M har både breda och mjuka upptagningsegenskaper, med djup bas och utökad diskant. Den här mikrofonen har imponerande statistik när det gäller självinducerat brus, känslighet och frekvensområde. Utsignalen är stark och behöver vanligtvis inte mycket förstärkning.

  Ehrlund Nano

  411402
  9.995,00 kr

  Den nya Nano-mikrofonen riktar sig till sångare och instrumentalister för användning i studiosammanhang. Nano tar Ehrlunds teknik och kvalitet, såsom den välkända fasprecisionen, mellanregistret och frekvensgången, till ett attraktivt mellanprissegment.

  Mikrofonen, som är konstruerad och byggd i Sverige, bär på DNA:t från Ehrlund Microphones välkända studiomikrofon EHR-M och är utrustad med en patenterad triangelformad stormembrankapsel, som är kännetecknande för företagets produkter. Nano har också Ehrlunds patenterade förstärkare och strömkretsar inbyggda.

  Ehrlund EHR-E

  301339
  9.999,00 kr

  EHR-E har ett öppet, luftigt nät för att minimera akustisk filtrering av ljud, en robust konstruktion, låg vikt och liten storlek. Den har ett något smalare polarmönster än en riktig njurform, vilket gör den utmärkt för mikrofonering av instrument utan att andra ljud "blöder in" från sidorna. Den praktiska storleken och vikten gör den lätt att placera på trummor, horn, gitarrförstärkare och andra instrument.

  Ehrlund

  Filter by:

  Clear All
  Min: 9.995 kr Max: 18.999 kr
  kr9995 kr18999