Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Ehrlund

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Ehrlund EHR-M

  301341
  19.090,00 kr

  EHR-M är en svensktillverkad kondensatormikrofon för studiobruk, den har utformats för att ge ett så rent ljud som möjligt. Dess patenterade triangulära membrankonstruktion har allierats med en patenterad förstärkare med mycket låg ljudnivå och låg effekt för fantommatning. EHR-M har både breda och mjuka upptagningsegenskaper, med djup bas och utökad diskant. Den här mikrofonen har imponerande statistik när det gäller självinducerat brus, känslighet och frekvensområde. Utsignalen är stark och behöver vanligtvis inte mycket förstärkning.

  Ehrlund EHR-M1

  301342
  18.190,00 kr

  EHR- M1
  En mindre och mer robust version utav EHR-M, den har ett internt damm/popfilter så att den passar bra för turnéer och broadcasting. Bra att användas som overhead tillsammans med EHR-D för att micka upp ett trumset i live sammanhang. (Vi har testat stryktåligheten på denna mick och kört över den med en bil, den klarar det och låter fortfarande lika bra men vi avråder er från att göra detta pga viss deformation och repor)

  M1 mikrofonen har inbyggt puffskydd som gör den lämplig även för tal-studios. En unik svensktillverkad mikrofon med Ehrlunds patenterade triangulära membran och elektronik som världen aldrig skådat. Frekvensomfång 7-87000 Hz.
  Byggda och tillverkade i Siljansnäs

  Ehrlund EHR-T

  301343
  29.990,00 kr

  EHR - T

  EHR-T är en svensktillverkad kondensatormikrofon för studiobruk, konstruerad för att ge ett så rent ljud som möjligt. Den patenterade konstruktionen med dubbla triangulära membran har kombinerats med patenterade fantommatade förstärkare med mycket lågt brus och låg effekt. EHR-T har både breda och mjuka upptagningsegenskaper, med djup bas och utsträckt diskant. Mikrofonen har imponerande egenskaper när det gäller självinducerat brus, känslighet och frekvensområde. Att ha två separata kanaler för mikrofonens framsida och baksida ger stor flexibilitet vid mixerbordet. Utsignalen är stark och behöver vanligtvis inte förstärkas särskilt mycket.

   

  Ehrlund Nano

  411402
  9.995,00 kr

  Den nya Nano-mikrofonen riktar sig till sångare och instrumentalister för användning i studiosammanhang. Nano tar Ehrlunds teknik och kvalitet, såsom den välkända fasprecisionen, mellanregistret och frekvensgången, till ett attraktivt mellanprissegment.

  Mikrofonen, som är konstruerad och byggd i Sverige, bär på DNA:t från Ehrlund Microphones välkända studiomikrofon EHR-M och är utrustad med en patenterad triangelformad stormembrankapsel, som är kännetecknande för företagets produkter. Nano har också Ehrlunds patenterade förstärkare och strömkretsar inbyggda.

  Ehrlund EHR-D condenser mic for Drums, Guitars & Horns

  301338
  10.989,00 kr

  EHR-D 

  En av våra mest robusta mikrofoner. Upptagningsförmågan är likt en snävare hjärtform till skillnad från sann kardioid, vilket medför mindre inläckage av ljud från sidorna och baksidan. Den tål även högre ljudnivåer så den lämpar sig perfekt till att användas med starkaljudkällor, närmickning samt när man vill har en mer riktad verkan.

  Ehrlund EHR-E

  301339
  9.999,00 kr

  EHR-E har ett öppet, luftigt nät för att minimera akustisk filtrering av ljud, en robust konstruktion, låg vikt och liten storlek. Den har ett något smalare polarmönster än en riktig njurform, vilket gör den utmärkt för mikrofonering av instrument utan att andra ljud "blöder in" från sidorna. Den praktiska storleken och vikten gör den lätt att placera på trummor, horn, gitarrförstärkare och andra instrument.

  Ehrlund EAP System XLR. Kit with EAP PickUp and EAP PreAmp XLR 48V

  305435
  4.999,00 kr

  EAP SYSTEM – Komplett kit med EAP PickUp + EAP PreAmp Fantommatad XLR utgång
  En svensktillverkad kontaktmikrofon inklusive förstärkare för bl.a. kontrabas, cello, gitarr...m.m. Ehrlunds patenterade triangulära membran tar upp alla frekvenser av ditt instrument. Världsklass!
  Byggda och tillverkade i Siljansnäs

  Ehrlund EAP-PICKUP linear contact mic for instruments and acoustic sound box

  301334
  2.979,00 kr

  EAP Pickup - utan preamp.
  En svensktillverkad kontaktmikrofon för bl.a. kontrabas, cello, gitarr...m.m. Ehrlunds patenterade triangulära membran tar upp alla frekvenser av ditt instrument. Världsklass!
  Byggda och tillverkade i Siljansnäs

  Ehrlund EAP System is a kit with EAP PickUp and EAP PreAmp

  301333
  4.999,00 kr

  EAP SYSTEM – Komplett kit med EAP PickUp + EAP PreAmp TRS utgång
  En svensktillverkad kontaktmikrofon inklusive batteridriven förstärkare för bl.a. kontrabas, cello, gitarr...m.m. Ehrlunds patenterade triangulära membran tar upp alla frekvenser av ditt instrument. Världsklass!
  Byggda och tillverkade i Siljansnäs

  Ehrlund EAP-PREAMP battery powered preamp for EAP PickUp

  301335
  2.599,00 kr

  Bärbar batteridriven förförstärkare

  Ehrlund Preamp har extremt lågt egenbrus och låg strömförbrukning. Den är optimerad för användning tillsammans med EAP-pickupen. Den har kraft nog att driva de flesta tillbehör som uppstår, t ex fotpedaler, effektpedaler och Di-boxar med transformatorer. Förförstärkaren levereras med bältesclips för enkel fastsättning i midjebandet. Den drivs av ett 9-voltsbatteri, har en förlängd livslängd på 600 timmar och kopplar ur sig själv när utgångskabeln kopplas ur. Preampen har justerbar volymkontroll, omkopplare för hög/låg nivå och fasomkopplare för att undvika akustisk återkoppling under liveframträdanden.

  Ehrlund EAP-PREPHANTOM phantom powered preamp for EAP-PickUp

  301336
  3.199,00 kr

  Drivs från mixerbord eller annan utrustning.

  Förförstärkaren drivs med 48 V från mixerbord eller förstärkare. Detta ger ännu bättre signal-brus-förhållande och högre utsignal jämfört med den batteridrivna modellen. Ehrlund Preamp har extremt lågt egenbrus och låg strömförbrukning. Den är optimerad för användning tillsammans med EAP-pickupen. Den har kraft nog att driva de flesta tillbehör som uppstår, t ex fotpedaler, effektpedaler och Di-boxar med transformatorer. Preampen levereras med bältesclips för enkel fastsättning i midjebandet. Preampen har justerbar volymkontroll, hög-/lågnivåomkopplare och fasomkopplare för att undvika akustisk återkoppling under liveframträdanden.

   

  Ehrlund EHR POP FILTER

  301337
  1.469,00 kr

  Eliminerar popljud och luftpustar med högt tryck för EHR-M- och EHR-M1-mikrofoner. Tvättbar.

  Ehrlund

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1.469 kr Max: 29.990 kr
  kr1469 kr29990