Öppettider v25-32:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lunchstängt 13-14
Lördag Stängt
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Friedman

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Friedman BE-OD

  408026
  2.799,00 kr

  Det numer legendariska friedman BE-100 ljudet i pedalform


  BE-OD Overdrivepedal är en otroligt responsiv overdrivepedla som levererar allt från en försiktig "edge of breakup" crunch till distortion som motsvara en rörförstärkare på fullt ös.

  Tight ratten är en väldigt användbar extra funktion som blir viktigare och viktigare ju mer gain du drar på för att få en tydlig och definierad botten.

  Friedman BE-OD Deluxe

  408027
  3.459,00 kr

  Det numer legendariska friedman BE-100 ljudet i pedalform


  BE-OD DELUXE Dubbel Overdrivepedal är i grunden samma pedal som BEOD som i sig redan blivit en klassiker. Men Deluxe-versionen här har 2 kanaler, ena med lite mindre gain och andra med lite mer (går att justera med trimpottar inne i pedalen)

  Friedman BUXOM BOOST

  408025
  2.299,00 kr

  BUXOM BOOST  Boostpedal med EQ

  Buxom Boost är en otroligt mångsidig boostpedal med en genialisk EQ sektion. Boostdelen har 2 reglage, den ena, och givna är ren  Boost. Här väljer du helt enkelt hur mycket du vill att pedalen skall boosta. Reglage 2 heter Tight och med denna ratt väljer du hur mycket du vill Tighta till botten. Detta behövs ofta då en boostad signal ofta gör basen fladdrig och odefinierad.

  EQ-delen har 3 rattar, Mid och Bass är passiva och funkar som vanligt. Svepet går från minimum till maximum. Treble-ratten däremot är aktiv och vid klockan 12 så är den neutral. Vrid ner den så skär du topp, vrid upp den så adderar du topp.

  Utöver alla dessa funktioner kan med en switch koppla förbi EQ delen och använda pedalen som en ren Boost.
  Sammantaget menar vi på att detta kan vara en av de mest användbara Boost-pedalerna på marknaden.

  Friedman Dirty Shirley OD

  408028
  2.799,00 kr

  DIRTY SHIRLEY Overdrivepedal


  Med Dirty Shirley pedalen har Friedman lyckats fånga den fantastiska dynamik och gainstruktur som du finner i deras 40W förstärkare med samma namn. Med sin 4-bands EQ har de gett dig möjligheten att ratta in det ljud som gör att du landar rätt i vilken mix du än hamnar i, lägg sedan till Tight-switchen som likt en Tube Screamer tightar till botten och fokuserar basen och detta blir en pedal du kommer använda i de flesta sammanhang.

  Friedman Gold 72 Wah

  408029
  2.299,00 kr

  I grunden är detta en klassisk Wah pedal som vi alla känner till och många av oss även ägt, men Friedman vill förbättra ett par saken med den klassiska Wah pedalen. Bland annat han Friedman lagt till en 3-läges switch där man kan välja hur svepet skall vara placerat. dessutom har man lagt till en skruv för att kunna ställa in motståndet i pedalen för att passa dig som använder den. Missa inte heller att man lagt till en LED som visar när pedalen är på.

  Friedman Golden Pearl

  408030
  2.559,00 kr

  GOLDEN PEARL Overdrivepedal

  Detta är en fantastisk Low Gain Drivepedal, perfekt för att få till det så eftersökta "Edge of Breakup" ljudet. Kan även med fördel användas som en liten gainboost för det där partiet som skall sticka ut lite. Med både Hi-Cut filter och Gain Voicing switshar kan man justera de små detaljerna som gör den stora skillnaden.

  Friedman IRD Dual Tube Preamp Dirty Shirly

  429317
  6.990,00 kr

  Friedman IRD Dual - All-Tube Preamp, IR-Teknik, Kompakt Storlek!

  Freidman IRD är en 2 kanals helrörs PreAmp baserad på Friedmans populära Dirty Shirly förstärkaresom kan ersätta din förstärkare i Live eller studiosammanhang. Denna Dave-moddade JTM45-krets levererar den brittiska signaturton som Friedman är känd för. 

  Varje kanal drivs av två 12AX7-förstärkarrör med hög spänning och levererar den harmoniska rikedomen och känslan från Dave Friedmans finaste design. DSP IR-simulering av kabinett/effektförstärkare skickar en mikrofonerad ton av studiokvalitet till din DAW eller Front-of-House. IR-D ger lättanvända kontroller utan komplexa menyer och 100-sidiga manualer. Programvaran Friedman Editor innehåller 13 kostnadsfria Friedman IR att välja mellan.

   

  Friedman IRX Dual Tube Preamp

  421147
  6.190,00 kr

  Friedman IRX Dual - All-Tube Preamp, IR-Teknik, Kompakt Storlek!

  Friedman IR-X Dual rörpreamp är ett helt Friedman-rigg i ett kompakt pedalbordsvänligt paket. Varje kanal drivs av två högspännings 12AX7-förstärkarrör och levererar den harmoniska rikedomen och känslan från Dave Friedmans finaste konstruktioner. DSP IR-simulering av kabinett/kraftförstärkare skickar en mikrofoninspelad ton i studiokvalitet till din DAW eller Front-of-House. IRX har lättanvända kontroller utan komplicerade menyer och 100-sidiga manualer.

  Friedman Sir Compre

  408032
  2.190,00 kr

  SIR COMPRE Kompressor och overdrivepedal


  Sir Compre är en kompressor och en drivepedal i ett. I grunden är det en "1knob compressor" som verkligen är lätt att jobba med. Vrid upp Comp-ratten så komprimerar den... enkelt! Men den har dessutom en Tight ratt som skär i basen för att inte bli för bumlig, De tre rattarna längst upp jobbar som en drivepedal med Volym Ton och Drive.

  Tips. var försiktig med hur mycket du vrider upp Comp, Volume och Gain rattarna. Drar man på för mycket på alla tre kommer brusnivån bli hög, det är inget som är fel, det är bara så att det blir när man har 3 steg som förstärker samtidigt.

  Friedman Small Box OD

  408031
  2.499,00 kr

  SMALL BOX Overdrivepedal

  Friedmans Small Box förstärkare anses vara en av de mer responsiva förstärkarna på marknaden. I denna Small Box-pedal har de lyckats återskapa den Plexi-ton som förstärkaren levererar med lite extra morderna features.

  4-bands EQ och en typ av kanalswitch på sidan för 2 olika gain nivåer, som en 2 kanalsförstärkare.

  Friedman BE Mini Amp

  401641
  3.190,00 kr

  Gitarrförstärkare signerad Mr Dave Friedman

  BE-MINI-huvudet kombinerar en 30-watts effektsektion och Dave Friedmans berömda "BE"-förstärkarkrets. BE-Mini har samma signatur med brittisk stämma, harmonik, grind och punch.

  av den legendariska BE-förstärkarens legendariska high-gain-toner. BE-MINI:s kompakta storlek, lätta vikt och inkluderade effektslinga gör BE-MINI till en grym följeslagare oavsett om det är på scenen, hemma eller i studion.

  Friedman

  Filter by:

  Clear All
  Min: 2.190 kr Max: 6.990 kr
  kr2190 kr6990