Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  MXR

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  MXR CSP042 Third Man Hardware Double Down Pedal

  411890
  2.730,00 kr

  CSP042 Third man hardware Double Down Pedal

  MXR och Third Man Hardware har slagit ihop sina krafter i jakten på den perfecta booster-pedalen för turnerande gitarrister.
  Double Down pedalen kombinerar två separata MXR Micro Amp kretsar i en och samma box så att två separata signalkedjor kan hettas upp med precis rätt mängd av den klassiska Micro Amp.

  • Två MXR Micro Amp i en och samma pedal
  • Delar signalen till två separata utgångar, med varsin egen gain-kontroll upp till +26dB boost.
  • Phase-switch som ger en tydlig stereofonisk effekt genom att invertera fasen på den andra utgången.
  • Buffer-switch för att välja mellan true bypass och buffered bypass-switching.
  • Dubbelboosta din dubbel-stack

  MXR JHMS1 Hendrix Shrine Fuzz Face Mini

  411891
  2.410,00 kr

  Med denna specialutgåva av Fuzz Face Distortion hyllas legenden, John Van Hamserveld med en unik design, remixad och baserad på hans berömda Shrine Auditorium konsertaffischer från 1968.
  Gröna och blåa lågor väcker samma passion och metafysiska musicaliska upplevelse som Jimi Hendrix väckte hos världen medan den psykadeliska texten fångar vibben från den eran.

  Authentic Hendrix '68 Shrine Fuzz Face Distortion fångar två varianter av Jimi Hendrix Fuzz-toner i ett och samma mini-skal.
  I ena läget den aggressiva, silikonbaserade crunch som han använde under den senare delen av sin kariär. I andra läget den varma, fylliga germanium-baserade fuzzen från sina tidigare år.
  Välj mellan dessa två lägen med en enkel knapptryckning. Ovan på detta har pedalen även "buffered bypass switching" som ger ett bredare tonregister och absolut samspel med Wah-pedaler som t.ex. Jimi Hendrix Cry Baby Way. Buffer switchen har även bypass switching.

  MXR JHMS2 Hendrix Shrine Octavio Mini

  411892
  2.410,00 kr

  Authentic Hendrix '68 Shrine Octavio Fuzz har tagit kretsarna från det kilformade orginalet Octavio och uppdaterat dessa till att få plats i ett mini-skal.
  I sitt grundläge, morrar pedalen med ett aggressivt silikon saturation. Med oktav-switchen aktiverad läggs det på en övre oktav som återger soundet som med potens demonstreras på låtar som "One Rainy Wish" och "Purple Haze".
  Båda lägena erbjuder ett brett spectrum av finkänsliga fuzz-toner som kommer att inspirera till äventyr ut på outforskade ljudlandskap, precis som Jimi Hendrix med sin Octavio Fuzz när han skrev historia.

  Med denna specialutgåva av Octavio Fuzz hyllas legenden, John Van Hamserveld med en unik design, remixad och baserad på hans berömda Shrine Auditorium konsertaffischer från 1968.
  Med vingar som svävar ovanför ett psykedeliskt landskap, frammanas den musikaliska resan som Jimi Hendrix verk tar med oss på, från fast mark och högt ovan molnen.

  MXR JHMS3 Hendrix Shrine Uni-Vibe Mini

  411893
  2.410,00 kr

  Authentic Hendrix™ '68 Shrine Series Uni-Vibe Chorus/Vibrato sköljer över en med toner och texturer som genomsyrar det ikoniska Band of Gypsys-albumet i all sin fantastiska analoga glans, allt packat i ett MXR-mini hölje som är en bråkdel av storleken av en vintage Shin-ei som Jimi Hendrix använde från 1969 till 1970.

  Med denna specialutgåva av Uni-Vibe Chorus/Vibrato hyllas legenden, John Van Hamersveld med en unik design, remixad och baserad på hans berömda Shrine Auditorium konsertaffischer från 1968. Stjärnspäckade utsmyckningar och psykedeliska bokstäver framhäver Jimi Hendrix musikaliska explosivitet och makalösa mojo.

  MXR JHMS4 Hendrix Shrine Bog Fuzz Mini

  411894
  2.410,00 kr

  Authentic Hendrix™ ’68 Shrine Series Band of Gypsys Fuzz är baserad på en mystisk Fuzz Face® Distortion som Jimi Hendrix använde vid flera ikoniska shower mellan 1969 och 1970.En röd fuzz med vita knoppar, som inte lät som någon av de andra Fuzz Face-pedalerna i hans arsenal, morrande med en aggressiv, bitande ton. Själva pedalen har gått förlorad i historien, men dess unika ljud lever vidare i inspelningar. Våra ingenjörer har lyckats härleda ljudet till en version av en Octavio®-krets som inte hade berömda oktaveffekten.

  Med denna specialutgåva av Jimi Hendrix™ Band of Gypsys Fuzz hyllas legenden, John Van Hamersveld med en unikt designat motiv, remixad och baserad på hans berömda Shrine Auditorium konsertaffischer från 1968.

  MXR M238 ISO-Brick Power Supply

  265345
  2.369,00 kr

  MXR DC Brick håller igång dina pedaler hela natten! 

  Iso-Brick är liten och lätt men full av tyst, brusfri DC-ström redo att köra en mängd av pedaler. De tio utgångarna är fullt isolerade vilket eliminerar jordningsstörningar. MXR-teamet har gett pedalens utgångar olika ström- och spänning. 2 st. 9V/100mA, 2 st. 9V/300mA, 2 st. 9V/450mA, 2 st. 18V/250m, 2 st. 6-15V/250mA.

  MXR M242 ISO Brick Pro

  429423
  3.295,00 kr

  MXR DC Brick håller igång dina pedaler hela natten! 

  MXR Iso-Brick Pro Power Supply levererar ren och jämn spänning till en mängd olika pedaltyper i en elegant formfaktor, så att du med säkerhet kan driva hela ditt pedalbord utan extra bulk. Var och en av de tio utgångarna är helt isolerade för att bevara signalens renhet och eliminera risken för jordbrum. Att länka till en sekundär strömkälla görs enkelt tack vare en dedikerad 18V @ 2.0A-utgång, som även kan driva en extra 18V-pedal. Med en IEC-strömingång för standard strömkabel, slipper du krångel med udda adapterpluggar. Med sin kompakta, lätta design har MXR Iso-Brick Pro PowerSupply perfekt storlek för att passa under de flesta kända pedalbord – och den kommer med alla fästen och skruvar du behöver för montering.

   

   

   

  MXR M281 Thump Bass Preamp

  360393
  2.419,00 kr

  Denna pedalen kombinerar det bästa från Echoplex Preampen med en tre bands EQ och mellanlägesjustering så att du kan ratta in det perfekta basljudet. Lyft din bassignal i livemixen, tuffa till ljudet för ett solo eller forma mera ett personligt sound i det passiva basljudet. Thump Bass Preamp är fullproppad med allt du behöver för att skapa ett mångsidigt bassound anpassat ditt behov. Allt detta i ett MXR mini-chassi. Kräver nätadapter (medföljer ej).

  MXR M306G1 POLYBLUE Octave

  399509
  3.119,00 kr

  MXR Poly Blue Octave är den ultimata oktavpedalen för den som vill ta gitarr-soundet lite längre och söker något oväntat och magisk i ditt soniska arsenal. Modern och klassisk pitch shift tillsammans med fuzz och leslie/phaser modulation.

  MXR M80Y Bass DI+ Special Edition

  415879
  2.570,00 kr

  Nyhet 2023!

  M80Y från MXR är en preamp för elbas, komplett med en riktig Direct Out samt en 3-bands EQ. Pedalen drivs med ett 9V batteri eller nätadapter (medföljer ej). Alla väsentliga funktioner för liveuppträdanden och inspelning i en pedal. D.I. för högkvalitativ direkt signal. Preamp och EQ med kraft och karaktär. Dist-kanal för brett och punchigt sound. XLR- och parallella 1/4-utgångar och 48v-switch för alla situationer. "Limited edition" i unik gul finish.

   

   

  MXR WA38 Zakk Wylde Audio Chorus

  421171
  2.399,00 kr

  20-års jubileum från MXR!

  Dunlop och Zakk Wylde firar 20-års jubileum av deras explosiva samarbete. Den här Wylde Audio Chorus pedalen är Zakks hemliga vapen för att bygga tjocka väggar av distorsion men också lägga till en svävande dimension med textur till rena övergångar. I hjärtat av Wylde Audio Chorus är dess bucket-brigade-kretsar som ger rika analoga toner i vintagestil, som kan finjusteras med high-/ low-pass filter, Level-, Rate- och Depth-kontroller. För att få det ultimata, breda choruset, anslut två förstärkare via de två utgångarna för en bred och svepande stereospridning.

  MXR WA44 Zakk Wylde Audio Overdrive

  421172
  2.099,00 kr

  20-års jubileum från MXR!

  Dunlop och Zakk Wylde firar 20-års jubileum av deras explosiva samarbete. Skräddarsydd för Zakks högljudda, tuffa och obevekliga riff och leads, denna muskulösa stompbox kommer att förvandla din förstärkare till en tung, chunky crunch-maskin. Med en enkel output, tone- och gain-kontrollslayout sköts inställningarna snabbt och enkelt så att du kan koncentrera dig på det viktiga – att riva loss soniska underverk.

  MXR WA90 Zakk Wylde Audio Phase

  421173
  1.950,00 kr

  20-års jubileum från MXR!

  Dunlop och Zakk Wylde firar 20-års jubileum av deras explosiva samarbete. Den här pedalen lägger till dimension och dynamik till Zakks legendariskt blixtrande solon och knivskarpa leads – allt med vridningen av en enda Rate-ratt. Ta den från ett långsamt malande till en slaghammrande puls, eller använd den som Zakk gör, inställd på ”kvart i”-positionen för ett långsamt brinnande svep.

  MXR® Analog Chorus M234

  218737
  2.090,00 kr

  M234 är ett analogt chorus från MXR som ger dig det klassiskt mjuka och svävande soundet. Pedalen har kontrollers för level, rate, depth och en 2-bands eq, och kan drivas med ett 9V batteri eller nätadapter (medföljer ej).

  MXR® Bass Preamp M81

  256792
  2.499,00 kr

  M81 från MXR är en preamp för elbas, komplett med en riktig Direct Out samt en 3-bands EQ. Pedalen drivs med ett 9V batteri eller nätadapter (medföljer ej).

  MXR® CAE Boost/Line Driver MC401

  142372
  1.669,00 kr
  Ren boost som antingen kan trycka in upp till +20dB signal för solospel eller stärka upp signalen i ett pedalbord.

  MXR® Carbon Copy® Mini Analog Delay M299

  351812
  2.730,00 kr

  M299 är ett analogt chorus från MXR som ger dig det klassiska Carbon Copy-soundet i ett miniformat. Pedalen har kontrollers för regeneration, mix och delay, och kan drivas med ett 9V batteri eller nätadapter (medföljer ej).

  MXR® DC Brick® Power Supply M237

  244629
  1.610,00 kr

  MXR DC Brick håller igång dina pedaler hela natten! 
  DC Brick är ett strömförsrjningsaggret för effektpedaler med hela åtta 9 Volt-uttag och två 18Volt-uttag. Samtliga 9 Volt-uttag har en röd LED som lyser upp vid kortslutning, så du snabbt kan identifiera och lösa problem i din pedalkedja.

  MXR® Dyna Comp® Deluxe Compressor M228

  338424
  1.999,00 kr

  MXR M228 är en uppdaterad version av den klassiska pedalen Dyna Comp. Pedalen har kontrollers för clean, tone, attack, output och sensitivity, och kan drivas med ett 9V batteri eller nätadapter (medföljer ej).

  MXR® Dyna Comp® Bass Overdrive M282

  343815
  2.419,00 kr

  M282 är en kompressorpedal för elbas från MXR, och ger det numera klassiska Dyna Comp-soundet. Pedalen har kontrollers för clean, attack, sensitivity, output och tone, och kan drivas med ett 9V batteri eller nätadapter (medföljer ej).

  MXR® Fod™ Drive M251

  374657
  2.739,00 kr

  M251 är en drive-pedal som på ett mycket autentiskt sätt återskapar soundet från två klassiska förstärkare. Pedalen har kontrollers för output, gain, blend och tone, och drivs med ett 9V batteri eller nätadapter (medföljer ej).

  MXR® Jimi Hendrix™ '69 Psych Series Band Of Gypsys™ Fuzz JHW4

  353102
  1.879,00 kr

   JHW4 är en fuzzpedal som ger dig det unika och aggresivaBand of Gypsys™ fuzzljudet i ett behändigt format. Pedalen har true bypass och drivs med ett 9V batteri eller nätadapter (medföljer ej).

  MXR® M222 Talk box

  236070
  2.779,00 kr

  Talk box är en klassisk effekt, och används på några utav de bästa albumen genom tiderna!
  MXR-teamet har renoverat ­originalet och anpassat det för modernare tider.

  M222 har egen inbyggd ­förstärkardel, så du slipper patcha in den på gitarrförstärkaren.
  Dessutom är den kompakt och pedalbordsvänlig. Den har även volym, tone och gain kontroll så du kan forma ditt eget sound exakt som du vill ha det!

  18-volt strömadapter, ljud-slang och mikrofonstativ-clips medföljer. Bara plugga in och kör. 

  MXR® M249 Super Badass Dynamic Overdrive

  405193
  2.099,00 kr

  MXR Super Badass Dynamic O.D. kommer att ge vilken rigg som helst så mycket extra bett som du behöver samtidigt som den bevarar din befintliga tonala dynamik. Med MOSFET dioder under huven kan den här pedalens overdrive vara en mjuk spinnande fin, ren boost eller så kan den växlas upp till en vintage high-gain burnout. 

  Instrumentpanelen är en enkel uppsättning rattar som låter dig trampa in rätt ljud för din setup. Klassisk Output, Tone och Gain samt en Boost/Cut switch. Denna pedalen låter killer på egen hand, men vi tycker den låter bäst när den höjer en rörförstärkare precis över gränsen och låter motorn ryta till. Kan drivas med ett 9V batteri eller nätadapter (medföljer ej).

  MXR

  Filter by:

  Clear All
  Min: 139 kr Max: 3.690 kr
  kr139 kr3690