Öppettider: Mån-Fre: 10.00-18.00 | Lördag: 10.00-14.00 |
0470 - 255 40
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Notfabriken

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Julens Önskesånger

  315145
  236,00 kr

  Fler än 130 sånger för advent och jul i lättspelade pianoarrangemang med text, melodi och ackord. Här finns luciasånger, staffansvisor, julhymner, traditionella julsånger och nyare svängiga sånger. Boken pryds av vackra illustrationer i färg och är inbunden. 

  Svenska Julsånger

  288068
  236,00 kr

  Text, melodi och ackord till nästan 200 svenska julsånger, illustrerad med vackra färgfoton.

  Våra Älskade Julsånger & Lekar

  166132
  244,00 kr

  Noter, texter och ackordanalyser till våra mest älskade julsånger och lekar. Historik och kuriosa kring sångerna gör boken än mer intressant för den vetgirige. Med teckningar av Tord Nygren.

  Benny Andersson Piano

  311443
  236,00 kr

  Innehåller:

  1. I Let The Music Speak
  2. You And I
  3. Aldrig
  4. Thank You For The Music
  5. Stockholm By Night
  6. Chess
  7. The Day Before You Came
  8. Someone Else's Story
  9. Midnattsdans
  10. Målarskolan
  11. I Wonder
  12. Embassy Lament
  13. Anthem
  14. My Love, My Life
  15. Mountain Duet
  16. Flickornas Rum
  17. Efter Regnet
  18. Tröstevisa
  19. En Skrift I Snön
  20. Happy New Year
  21. I Gott Bevar

  444 låtar gitarr

  251597
  215,00 kr
  Den kompletta samlingen för alla tillfällen.
  Låtarna presenteras med texter och ackord. 

  Library of Piano Classics 2

  311447
  239,00 kr

  Över 100 kända klassiker för piano.

  Library of Piano Classics 1

  311446
  239,00 kr

  Över 100 kända klassiker för piano. 

  Svenska Schlager

  311449
  236,00 kr

  En ny bok i vår populära visbokserie! Här finns drygt 100 svenska schlagerlåtar, från gamla godbitar som Jazzgossen och Min soldat, via melodifestivalens tidiga klassiker som Judy min vän och Hallå hela pressen, till de senaste årens populäraste låtar som Det gör ont och Guld och gröna skogar. Boken är inbunden med linnerygg och förgylls med fotografier i färg.

  Våra andliga önskesånger

  166126
  244,00 kr

  Vår andliga önskesånger. Den vackraste musiken finns bland de kyrkliga sångerna. Även icke troende älskar dessa sånger som blivit en del av den svenska folksjälen, därför har vi gjort denna enastående samling med sikte på att gemene man gärna vill ha den i sitt hem. Våra andliga önskesånger innehåller fler än 100 sånger, varvat med fina teckningar av Tord Nygren. Lite läsning kring de olika kapitlen finns också. Ur innehållet: Härlig är jorden, Jag har hört om en stad, Som en bro över mörka vatten, Himlen i min famn, Håll mitt hjärta, Barnatro, När löven faller, Han har öppnat pärleporten, Deep river, Sång till friheten, Den blomstertid nu kommer... Och många fler!

  Våra vackraste visor & ballader

  307212
  244,00 kr

  Mer än 180 vackra och efterfrågade sånger i en oumbärlig sångbok! Här hittar du alla de vackraste och mest älskade svenska visorna och balladerna. Förutom sångerna innehåller boken spännande och läsvärd kuriosa om varje sång. Dessutom är boken vackert illustrerad av Tord Nygren. I den här reviderade utgåvan har vi kompletterat med ytterligare ett antal visor som kommit till under senare år.

  Mamma Mia, Here we go again PVG

  338083
  225,00 kr

  Alla låtarna från musikalfilmen! 

  Texter och noter för piano, sång och gitarr. 

  Svenska Visor Den Gröna Samlingen

  261461
  236,00 kr

  Svenska visor den gröna samlingen är en praktfull sångbok med inte mindre än 160 underbara visor. Vår svenska visskatt är enorm och nya visor komponeras ständigt av populära artister som CajsaStina Åkerström, Håkan Hellström och Laleh. Här finns dessutom visor av älskade vismakare som bland andra Björn Afzelius, Evert Taube, Marie Fredriksson, Olle Adolphson och Cornelis Vreeswijk. Samtliga visor presenteras med melodistämmor, texter och ackord. Boken är inbunden med linnerygg och har många vackra färgfotografier.

  120 Odödliga Kärleksballader

  219574
  225,00 kr

  De finns överallt. Det fullkomligt vimlar av dem. Kärleksballaderna. Och många av dem har blivit "evergreens" - odödliga! 

  I den här boken samlar vi 120 av de mest älskade kärleksballaderna. Vi presenterar dem med melodistämmor, texter och ackordanalyser. 

  Många av balladerna är intimt förknippade med sina upphovsmän - Lionel Richie, bröderna Gibb, Elton John, Evert Taube, Peter Cetera, Diane Warren, Ted Gärdestad - men minst lika många med artisten - Mariah Carey, Lisa Nilsson, Kenny Rogers, Whitney Houston, Celine Dion, Rod Stewart, Jussi Björling, Carola, The Carpenters, Gloria Estefan... 

  En spellista på Spotify, med samtliga de 120 sångerna, finns att hämta på www.notpoolen.com. 

  Benny Anderssons Orkester Notalbum

  165422
  236,00 kr

  Ett notalbum med 14 låtar från Benny Anderssons Orkesters CD-album. Innehåller: Cirkus Finemang, Det är vi ändå, Du frälste mig i sista stund, Du är min man, En dans på rosor, Fait accompli, Födelsedagsvals till Mona, För dig, Midnattsvals, Nu mår jag mycket bättre, Sommaren du fick, Sång från andra våningen, Upp till dig, Vår sista dans. Pianoarrangemang, texter och ackord.

  Det är aldrig för sent att spela piano inkl.CD

  250812
  188,00 kr

  Nybörjarbok för ungdomar och vuxna! Vuxna och ungdomar som vill lära sig att spela piano, har haft svårt att hitta en nybörjarbok som inte är avsedd för mindre barn. Ända tills nu! Det är aldrig för sent att spela piano är en pedagogisk steg-för-steg-metod som kan användas under de första två åren som pianospelare. Boken är indelad i femton avsnitt som portionerar upp inlärningsprocessen i lagom stora och hanterbara bitar. Ur innehållet: - de teoretiska grunderna och beskrivning av den teknik som behövs för att komma igång - information, fakta, tips och praktiska råd - många fina pianostycken, allt från klassiskt och pop till specialskrivna tonsättningar som tränar olika moment - intressant och fascinerande läsning om de stora klassiska tonsättarna, inklusive lyssningstips - medföljande cd med interaktiva övningar och välklingande bakgrundsmusik

  Dragspelsklassiker

  250713
  236,00 kr

  Dragspelsklassiker är en rik källa att ösa ur för dragspelare på alla nivåer; de mer erfarna får sina favoriter väl dokumenterade på en armlängds avstånd i bokhyllan, och för de mindre erfarna finns nya spännande möten med fantastisk musik. Alla stycken har ett gemensamt, de låter alla bra på dragspel! Lennart Wärmell, en av vårt lands mest mångkunniga dragspelare, har på ett förträffligt sätt ringat in den repertoar som blivit dragspelarnas egen. Repertoaren har huvudsakligen valts med utgångspunkt från ett icke-kultis-perspektiv, och har noggrant gåtts igenom för att säkerställa korrekthet i melodiföring och ackord. Trohet till utförandepraxis har varit ledstjärnan. Till de flesta stycken finns också läsvärda och underhållande kommentarer kring musiken och dess upphovspersoner.

  Simon and Garfunkel's Greatest Hits

  299165
  149,00 kr

  Musik och text till 14 av Simon och Garfunkels bästa låtar. T ex The Boxer, The Sound of Silence, America, Homeward Bound, Mrs. Robinson med mera. Arrangerad med enkel gitarrtabulatur samt notation med melodi och ackord.

  Våra käraste allsånger örhängen

  267381
  244,00 kr

  Ny reviderad och utökad upplaga!

  Allsång är så mycket mer än folkhavet på Skansen. I de små festliga sammanhangen är sång ett självklart sätt att trivas tillsammans.
  Boken innehåller vår allsångsrepertoar med pärlor ur den svenska polulärmusiken från 1940-talet och framåt. Illustrationer av Tord Nygren och kommentarer av Håkan Elmquist förgyller boken. Förordet har allsångskungen själv, Lasse Berghagen, skrivit.

  Våra bästa barnvisor

  229611
  244,00 kr

  Ny reviderad upplaga

  Våra bästa barnvisor 
  innehåller alla de barnvisor som både barn och vuxna kommit att älska. Här varvas de traditionella visorna med nyare sånger som blivit populära på dagis eller i skolan. Alice Tegnérs och Astrid Lindgrens klassiska pärlor har naturligtvis en självklar plats i urvalet. Här finns också visor om olika djur, rockiga sånger, visor med knasiga texter, lekvisor, visor om bilar och båtar och mycket mer.

  Sverige har en rik barnviseskatt som är värd att bevara till kommande generationer. Våra bästa barnvisor kan bli ditt verktyg i denna angelägna strävan. Belöningen blir sångglädje för både barn och vuxna!

  Melodistämmor, texter och ackordanalyser

  Kärlekssånger

  216910
  236,00 kr

  Låt inte musiken tystna när festen är över. Även vardagen mår bra av kärlekssånger, eller som Shakespear säger: Musik ger kärleken näring! If music be the the food of love, play on! Innehåller traditionella och moderna kärleksfavoriter som: Kärleksvisan, Av längtan till dig, För att du finns, Tillägnan, From this moment on, Så skimrande var aldrig havet, Den bästa dagen, Kärleken förde oss samman, I folkviseton, Your song, Underbart, Ännu doftar kärlek, The rose och många fler.

  Ett 50-tal låtar, arrangerade för piano med text och ackord. Boken är vackert illustrerad i fyrfärg. Inbunden, med linnerygg och guldfoliering på omslaget. 128 sidor.

  Cornelis Sånger

  165472
  225,00 kr

  Cornelis Vreeswijk, vår älskade holländare som skrivit så ofattbart många fina sånger och spelat in så ofattbart många skivor under sin karriär, finns här representerad med över hundra av sina mest omtyckta visor. 

  Bob Dylan: den definitiva sångboken

  301876
  325,00 kr
  Bob Dylan är 2016 års Nobelpristagare i litteratur! I den här gedigna samlingen
  finns mer än 325 sånger från Dylans karriär, med melodistämmor, kompletta
  sångtexter och gitarrackord. 

  Ted Gärdestad Alla låtarna reviderad 2015

  267379
  215,00 kr

  Jag vill ha en egen måneJag ska fånga en ängelSol vind och vattenEiffeltornetHimlen är oskyldigt blåSatellitFör kärlekens skull...
  Ted och Kenneth Gärdestads alster kommer för alltid att tillhöra den svenska sångskatten, på samma sätt som Bellmans, Taubes och Vreeswijks.

  I den här boken hittar du noter (melodistämmor), texter och ackord till samtliga låtar som Ted sjöng in på skiva, från debut-LP:n "Undringar" från 1973 till det sista albumet "Äntligen på väg" från 1994. 

  Evert Taube- Sånger

  216911
  215,00 kr

  Nationalskalden Evert Taube har skrivit många klassiker, älskade av såväl gammal som ung.
  Här finns 75 av dessa presenterade med melodistämmor, texter och ackord.
  Fotografier och illustrationer förgyller boken, liksom lite läsning om varje sång.
  Inbunden med skyddsomslag

  Notfabriken

  Filter by:

  Clear All
  Min: 98 kr Max: 326 kr
  kr98 kr326