Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Oasis

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Oasis OH-1 Guitar Soundhole Humidifier Blue

  358486
  379,00 kr

  Oasis OH1 luftfuktaren innehåller Humigel som är en sorts kristaller som suger åt sig vatten och sväller upp, när den torkar ut krymper den ihop vilket gör det väldigt enkelt att hålla reda på när det är dags att fylla på mer vatten, rekommenderas varmt till alla instrument med solida material, fylls på med en plastspruta.

   

  Oasis OH-2C Digital Hygrometer

  358491
  529,00 kr

  Var säker på att ditt instrument förvaras i rätt fuktigheter för att undvika problem med både spelbarhet och ljud. Spruckna lock och vridna halsar ser vi allt för ofta i vårt tuffa klimat, men det kan ofta undvikas om man tänker på att förvara sitt instrument i rätt fuktighet, speciellt på våra torra vintrar. Oasis OH-2C är en bra, exakt hygrometer med ett spann på 20-100% relativ luftfuktighet. Skulle fuktigheten gå under 20% visar den ett värde på "LL".

   

  Oasis OH-4 Humigel Replacement Kit

  358481
  179,00 kr

  Oasis HumiGel Replacement Kit gör det möjligt att fylla på din Oasis fuktare och därmed hålla din gitarr i perfekt skick. Låg luftfuktighet är den främsta källan till skadade akustiska gitarrer och orsakar träet att knäckas om det är för torrt och svällning om det är för fuktigt. HumiGel absorberar upp till 500 gånger sin vikt i vatten och ser till att din gitarr alltid har rätt nivå av luftfuktighet. En Oasis HumiGel Replacement Kit ger dig ett år av påfyllning. 

   

  Oasis OH-5 Plus Guitar Humidifier

  358488
  379,00 kr

  Oasis OH5 luftfuktaren innehåller Humigel som är en sorts kristaller som suger åt sig vatten och sväller upp, när den torkar ut krymper den ihop vilket gör det väldigt enkelt att hålla reda på när det är dags att fylla på mer vatten, rekommenderas varmt till alla instrument med solida material, fylls på med en plastspruta. OH-5 PLUS modellen avger 50% mer fukt än OH-1 och lämpar sig väl för extremt torra förhållanden (luftfuktighet under 25%). Håll gärna koll på luftfuktigheten för din gitarr med en hygrometer.

   

  Oasis

  Filter by:

  Clear All
  Min: 179 kr Max: 529 kr
  kr179 kr529