Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Singular Sound

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Singular Sound AEROS

  369748
  9.499,00 kr

  Med möjligheten att skapa 36 unika loopar per låt går Aeros Loop Studio längre än vad som förväntas av en looperpedal. Lägg till obegränsat med överdubbningar för varje loop och spela in upp till 48 timmar (när du använder ett SD-kort).
  Aeros Loop Studio suddar ut gränserna mellan traditionella loopers och ljudarbetsstationer och låter dig mixa dina spår live under ett framträdande med det inbyggda scrollhjulet, och ger dig möjlighet att spara och exportera låtar. Detta gör att du kan dela dina bästa loopar med dina fans.

  Med sin 4,3-tums pekskärm och färgkodade signaler och vågformer kommer Aeros Loop Studio dessutom aldrig att låta dig undra var du befinner dig i loopen.
  Dessutom har Aeros Loop Studio massor av kraft i en liten formfaktor. Aeros är bara 7,8 ″ x 5,6 ″ (198 x 142 mm) och låter dig lägga till en 6-spårig stereo-loopare till alla pedalbord.

  Naturligtvis var vi tvungna att göra Aeros helt kompatibel med vår trumslagarpedal: BeatBuddy. Att använda de två tillsammans är en plug and play-upplevelse.
  Denna looper har också Bluetooth och wifi, vilket gör att vi kan lägga till nya spännande funktioner med luftburna uppdateringar. Enkelt uttryckt finns det ingen annan pedal som kan matcha Aeros Loop Studio.

  Aeros Loop Studio har 3 timmars inspelningstid i mono (1,5 timmar i stereo), vilket kan uppgraderas till 48 timmar med SD-kort

  Singular Sound BeatBuddy

  315027
  6.049,00 kr

  Trummaskin i pedalform med över 200 färdiga låtar och 10 olika trumset, Import/export av komp, MIDI-Sync, hörlursutgång och 24-bit stereo ut. Stort bibliotek med låtar online.  

  Det är inte särskilt ofta det kommer helt nya ideér på marknaden. Den ser ut som en vanlig effektpedal för gitarr men skenet bedrar. BeatBuddy är nämligen den fetaste trummaskinen på marknaden.

  Men varför ser den ut som en gitarrpedal?

  Jo, det är det som är det genialiska! Man kan ”spela” trummor, som låter naturtroget med allt vad det innebär med stop, fills och övergångar medans man har händerna fria för att spela gitarr eller andra instrument. Perfekt för låtskrivaren som vill ha en lite mer kreativ miljö för inspirationen, eller för den som vill ha något annat än en metronom att öva till, eller till trubaduren eller band utan trummis osv osv. BeatBuddy kan passa många! Så, spelar du gitarr, bas, keyboard, trumpet eller annat instrument så bör du skaffa dig en BeatBuddy!

  Utöver de 200 låtarna som finns i BeatBuddy från scratch, så kan du ladda ner eller dela med dig av tusentals låtar på BeatBuddy Community Forum som du kan spara i din BeatBuddy.

  Kul fakta om BeatBuddy

  • BeatBuddy startade som en crowdfounded projekt.

  • Projektet passerade målet inom loppet av 24 timmar och blev därav det mest framgångsrika projektet i musikindustrin någonsin.

  • BeatBuddy har vunnit flest utmärkelser de senaste åren.

  • BeatBuddy MINI används på prestigeskolor som Berklee Collage, The Frost School of Music och School of Rock för att lära och engagera studenter.

  • BeatBuddy och Beatbuddy MINI är båda bästsäljare sedan introduktionen 2014.

  • BeatBuddy är störst majoritet av sålda trummaskiner sedan 2014.

  Singular Sound BeatBuddy Footswitch

  267246
  629,00 kr

  Ger dig extra kontroll över BeatBuddy och Beatbuddy Mini så som att lägga till markeringar, breaks, tap tempo, bläddra genom dina låtar m.m.

  Singular Sound MIDI MAESTRO

  379915
  4.449,00 kr

  MIDI Maestro ger dig MIDI:s fulla kraft i ett paket som är enkelt att använda för vem som helst. Det är den första MIDI-kontrollen som låter musiker hoppa över att läsa långa MIDI-manualer och bara hoppa direkt till att spela. MIDI Maestro är dock inte bara lätt att använda! Den har till exempel ett stort djup för dem som är villiga att utforska de nya funktionerna.

  Med förinställda kommandon i appen, enkel anpassning och förinställningar för populär utrustning är MIDI Maestro det främsta valet av MIDI-controller. Dessutom behöver du inte oroa dig för att trycka på fel knapp tack vare de inbyggda displayerna. Med 10 aktiva sidor per förinställning och möjligheten att skicka upp till sex MIDI-kommandon med en enda knapptryckning kommer du dessutom inte att känna dig begränsad.

  Singular Sound MIDI sync-kabel

  267245
  279,00 kr

  Denna kabel omvandlar BeatBuddy's PS/2 MIDI Sync till en 5 pin MIDI in/out port för att du ska kunna dra nytta av BeatBuddy's synkroniseringsfunktioner om du till exempel använder en sequencer eller annan MIDI-controller.

  Singular Sound BeatBuddy Mini 2

  342579
  1.990,00 kr

  BeatBuddy Mini 2 är en kompakt och prisvärd version av storsäljaren BeatBuddy pedal. Används bland annat av School of Rock, Taylor Robinson Guitar och Frost School of Music i undervisningen och för eleverna i övningsrummen.

  Möjligheten att spela tillsammans med professionella trummisar och att kunna kontrollera dem med hjälp av foten kommer ge dig mycket större spelglädje och det blir roligare att lära sig.

  Funktioner:

  •Tryck på pedalen för att starta låten med ett introfill.

  •Tryck på pedalen igen under låten för att få ett fill.

  •Håll ner pedalen så hoppar du vidare i låten, te.x bryggan eller refrängen.

  •Tryck 2 gr på pedalen så avslutas låten med ett outrofill.

  •Använd den inbyggda visuella metronomen för att hålla takten.

  Singular Sound

  Filter by:

  Clear All
  Min: 279 kr Max: 9.499 kr
  kr279 kr9499