Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Fishman

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Fishman Loudbox Artist with Bluetooth

  225609
  8.619,00 kr

  Loudbox Artist är en akustisk gitarrförstärkare på 120 watt bestyckad med 8" baselement 1" diskant. Loudbox har inbyggt reverb/delay, chorus/flanger/Slap Echo och bluetooth 4.0. 2 kanaler med 1st 6,3 mm Gitarringång och 1st XLR ingång för mikrofon med fantommatning, auxingång samt D.I utång med balanserad XLR. Loudbox har även ett Notchfilter. Fotpedal och cover finns som tillbehör.

   

   

  Fishman Loudbox Mini Charge with Bluetooth

  391830
  7.190,00 kr

  Loudbox Mini Charge är en uppladddningsbar akustisk gitarrförstärkare på 60 watt bestyckad med 6.5" baselement 1" diskant. Loudbox har inbyggt reverb, chorus och bluetooth 4.0. 2 kanaler med 1st 6,3 mm Gitarringång och 1st XLR ingång för mikrofon, auxingång samt D.I utång med balanserad XLR. Batteritid: 18 hours (låg volym )12 hours (mellan volum) 4 hours (full volum). Battery laddningstid: 10 timmar.

  Cover eller mjuk väska finns som tillbehör.

   

   

  Fishman Loudbox Mini with Bluetooth

  391910
  4.590,00 kr

  Loudbox Mini är en akustisk gitarrförstärkare på 60 watt bestyckad med 6.5" baselement 1" diskant. Loudbox har inbyggt reverb, chorus och bluetooth 4.0. 2 kanaler med 1st 6,3 mm Gitarringång och 1st XLR ingång för mikrofon, auxingång samt D.I utång med balanserad XLR. Cover eller mjuk väska finns som tillbehör.

   

   

  Fishman Loudbox Performer with Bluetooth

  391891
  11.090,00 kr

  Loudbox Performer är en akustisk gitarrförstärkare på 180 watt bestyckad med 8" baselement, 5" mellan och  1" diskant. Loudbox har inbyggt reverb/delay, chorus/flanger/Slap Echo och bluetooth 4.0. 2 kanaler med 1st 6,3 mm Gitarringång och 1st XLR ingång för mikrofon med fantommatning, auxingång samt D.I utång med balanserad XLR. Loudbox har även ett Notchfilter och 2 effektloopar. Fotpedal och cover finns som tillbehör.

   

   

  Fishman ACC-LBX-CC5 Cover Loudbox Mini Deluxe

  391829
  1.590,00 kr

  Mjukt överdrag till Fishman Loudbox Mini

   

  Fishman ACC-LBX-SC1 Cover Loudbox Artist

  391893
  469,00 kr

  Mjukt överdrag till Fishman Loudbox Artist

   

  Fishman ACC-LBX-SC5 Cover Loudbox Mini

  391908
  439,00 kr

  Mjukt överdrag till Fishman Loudbox Mini

   

  Fishman ACC-LBX-SC7 Cover Loudbox Performer

  391890
  689,00 kr

  Mjukt överdrag till Fishman Loudbox Performer.

   

  Fishman Loudbox Mini Charge Car Charger ACC-PCC-005

  391911
  299,00 kr

  12 Volt billaddare för Fishman Loudbox Charge förstärkare

  Fishman Universal Rechargeable Battery Pack

  391868
  1.559,00 kr

  Spara pengar och rädda planeten - Byt aldrig batterier igen.

  Den universella strömförsörjningslösningen för Fishman Fluence-pickuper, dessa litiumjonpaket kräver ingen modifiering av din gitarr och kan också användas för att driva andra inbyggda 9-volts pickuper och tillbehör. Batteripaketet har en strömkapacitet som motsvarar ett alkaliskt 9-voltsbatteri och är uppladdningsbart via en vanlig mini-USB-kabel. Kabeln och laddaren ingår i förpackningen.

  Fishman Dual Foot Switch For Loudbox Amplifiers ACC-LBX-FSW

  391909
  689,00 kr

  Footswitch till Fishman Loudbox Artist och Performer (nya modell brun)

  Knapp 1 tystar båda kanalutgångarna samtidigt som Aux-ingången fortsätter att fungera. Knapp 2 tystar endera eller båda FX B-funktionerna, om de tidigare har varit aktiverade på förstärkaren.

  Fishman AFX Acoustic mini compressor pedal

  428831
  1.690,00 kr

  Fishman AFX Acoustic mini AcoustiComp är baserad på den populära Aura Spectrum Compressor och ger en mild, effektiv dynamikutjämning som är särskilt utformad för akustiska instrument. Skruva upp Comp-ratten för att göra din ton fylligare. Eller skruva upp den lite för att lägga till lätt kompression som hjälper dig att sitta bättre i en mix utan att offra tonen. Kompressionsratten ger enkel men effektiv kontroll och nivåkontroll hjälper till att balansera din förstärkning. Pedalen har även funktionerna True Bypass med buffrat Bypass-alternativ och innovativ routning med dubbla vägar i en superkompakt design som passar in nästan överallt.

   

  9V extern strömförsörjning krävs (säljs separat)

   

   

  Fishman AFX Acoustiverb Mini Acoustic Pedal

  421102
  1.590,00 kr

  Fishman AFX Acoustiverb Mini Acoustic Pedal är en Reverb pedal för akustisk gitarr. Pedalen är utrustad med funktioner som Hall-, Plate- och Spring Reverb-typer, True Bypass med buffrat Bypass-alternativ, intuitiva kontroller för decay-tid, ton och nivå och innovativ routing med dubbla vägar i en superkompakt design som passar in nästan överallt. Tre kvalitetsreverb - Hall, Plate, Spring - blandas parallellt med ditt direktljud samtidigt som den akustiska tonen bevaras. Ratten Reverb Time styr hur länge du hör effekten och sträcker sig från korta till mycket stora utrymmen. Tone-ratten påverkar endast reverbet och inte ditt direktljud. På samma sätt lägger Level-ratten till effekten i signalkedjan utan att överväldiga ljudet från ditt instrument.

   

  9V extern strömförsörjning krävs (säljs separat)

   

   

  Fishman AFX Bluechorus mini acoustic guitar chorus pedal

  428830
  1.690,00 kr

  Fishman AFX Bluechorus mini är en chorus pedal med analoga, vintage och klassiska chorus-effekter. Analog, Vintage och Classic - även om namnen kanske låter lika, så är det ljud från det förflutna som dessa tre chorus-effekter tar med sig tillbaka. Den här gången är de utformade så att de passar perfekt med din akustiks vackra resonanser. Skapa allt från subtila dubbleringseffekter till en full akustisk ensemble bakom dig. AFX BlueChorus har en Rate-kontroll som ställer in hastigheten för varje effekt och en Depth-kontroll som blandar den perfekt i din mix. En Tone-kontroll dämpar de höga frekvenserna i varje effekt - men inte ditt akustiska ljud - när du vill göra ljudet tjockare men behålla definitionen i dina leads. Fler funktioner som pedalen har är True Bypass med buffrat Bypass-alternativ, intuitiva kontroller för fördröjningstid, upprepningar och nivå och innovativ routning med dubbla vägar i en superkompakt design som passar in nästan överallt.

  9V extern strömförsörjning krävs (säljs separat)

   

   

  Fishman AFX Broken Record Mini Acoustic Guitar Looper Pedal

  421101
  1.679,00 kr

  Fishman AFX Broken Record erbjuder högkvalitativ looping och sampling av ljud i ett litet, men förbluffande enkelt stompboxpaket. Den har intuitiv enknappsmanövrering, oändlig overdub-kapacitet och erbjuder enkel överföring till en dator. Pedalen har många smidiga funktioner så som Drag 'n Drop WAV-filöverföring via USB, True Bypass med buffrat Bypass-alternativ, 24-bitars / 44,1kHz inspelningskvalitet, Intuitiv fotomkopplare för inspelning/spelning och kontroll av loopnivå och innovativ routning med dubbla vägar i en superkompakt design som passar in nästan överallt.

   

  9V extern strömförsörjning krävs (säljs separat)

   

   

  Fishman AFX Echoback mini acoustic guitar delay pedal

  428832
  1.690,00 kr

  Fishman AFX Echoback mini har tre elementära delaytyper - analog, digital, tejp - i en pedal, voicade och mixade parallellt för att ge din akustik nya rytmer utan att kompromissa med tonen. Att skapa eko- och delay-effekter kunde inte vara enklare. Vrid på Delay-ratten eller spela i ett tempo för att få rytmen och känslan för ögonblicket. Alla förändringar i fördröjningstiden skapar en tillfällig pitch-effekt, precis som originalen som inspirerade våra versioner. En Repeats-kontroll ställer in hur många ekon du hör medan Level-ratten blandar in delayet tillsammans med din signal och inte ovanpå den. Känn dig fri att vrida upp dem för några vilda effekter. Pedalen har analoga, digitala och bandfördröjningseffekter, True Bypass med buffrat Bypass-alternativ, intuitiva kontroller för fördröjningstid, upprepningar och nivå samt innovativ routning med dubbla vägar i en superkompakt design som passar in nästan överallt.

  9V extern strömförsörjning krävs (säljs separat)

   

   

  Fishman AFX Pocket Blender Mini

  421099
  1.290,00 kr

  Fishman AFX Pocket Blender Mini är en Pocket Blender i en superkompakt design som passar in nästan överallt. Pedalen har en balanserad D.I.-utgång med Ground Lift och innovativ routning med dubbla vägar. Utan att ens beröra A/B-funktionerna är det en liten tvåkanalig mixer som gör att du kan ansluta två ljudkällor och blanda ihop dem. Detta är perfekt för system med dubbla källor, t.ex. Fishmans ljudhålspickuper som har en mikrofon eller kroppspickup.

   

  9V extern strömförsörjning krävs (säljs separat)

   

   

  Fishman AFX Pro EQ Mini Acoustic Preamp & EQ

  421100
  1.590,00 kr

  Fishman AFX PRO EQ MINI är en akustisk EQ och Preamp pedal med 5-bands EQ speciellt anpassad för akustiska instrument. Pedalen har funktionerna True Bypass med möjlighet till buffrad Bypass eller Mute, fasreglering som bekämpar återkoppling cch innovativ routning med dubbla vägar, allt i en superkompakt design som passar in nästan överallt. AFX Pro EQ Mini är baserad på den mycket uppskattade Fishman Platinum-serien av instrumentförstärkare och erbjuder kvalitetsförstärkning och kritisk utjämning speciellt anpassad för akustiska instrument.

   

   

  9V extern strömförsörjning krävs (säljs separat)

   

   

  Fishman Platinum Pro EQ

  391819
  3.490,00 kr

  Fishman Platinum Pro EQ är en högkvalitativ preamp med eq, kompressor, notchfilter och tuner.
  5-bands tonkontroll med svepbart mellanregister and låg frekvensfilter för att justera din ton så exakt som möljigt. Volym-boost pedalswith +12 dB och balanserad XLR D.I utgång med pre/post eq instlälning, samt jordlyft. Man har även möljighet att koppla en effektretur.

  Drivs med 9 volts batteri (ingår ej) eller 9 volts DC adapter (tillval).

   

   

  Fishman Platinum Stage EQ/DI Analog Preamp

  391877
  2.690,00 kr

  Fishman Platinum Stage EQ är en högkvalitativ preamp med eq (valbart gitarr/bas.
  4-bands tonkontroll med svepbart mellanregister and låg frekvensfilter för att justera din ton så exakt som möljigt. Volym-boost pedalswith och balanserad XLR D.I utgång med pre/post eq instlälning, samt jordlyft. Bältclip följer med.

  Drivs med 9 volts batteri (ingår ej) eller 9 volts DC adapter (tillval).

   

   

  Fishman ToneDEQ Preamp EQ

  391826
  4.090,00 kr

  Fishman ToneDEQ Preamp EQ är en högkvalitativ preamp med 4-bands eq, dual effektprocessor(
  Reverb (2) or Delay (2), Chorus (2), Flanger or Tremolo), kompressor, level booster.
  Volym-boost pedalswith +9 dB och balanserad XLR D.I utgång med pre/post eq instlälning, samt jordlyft.

  Drivs med 9 volts batteri (ingår ej) eller 9 volts DC adapter (tillval).

   

   

  Fishman BP-100 Upright Bass Pickup

  118303
  2.990,00 kr

  FishmanBP100 för Double Bass är en pickup, piezo-ceramic, för kontrabas med 2 element som monteras på stallet. Mikrofonen gör sig bäst ihop med preampen Fishman Platinum Stage EQ men är inget krav.

   

  Fishman Full Circle Upright Bass Pickup 1/4 - 20 Format

  391815
  2.859,00 kr

  Fishman Full Cirle i 1/4-20 format för Double Bass är en pickup som monteras på stallet. (Professionel installation rekommenderas). Mikrofonen gör sig bäst ihop med preampen Fishman Platinum Stage EQ men är inget krav.

   

  Fishman Full Circle Upright Bass Pickup 6 X 1mm Format

  118279
  3.189,00 kr

  Fishman Full Cirle i 6 X 1mm Format för Double Bass är en pickup som monteras på stallet. (Professionel installation rekommenderas). Mikrofonen gör sig bäst ihop med preampen Fishman Platinum Stage EQ men är inget krav.

   

  Fishman

  Filter by:

  Clear All
  Min: 299 kr Max: 11.090 kr
  kr299 kr11090