Öppettider v25-32:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lunchstängt 13-14
Lördag Stängt
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  KORG

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Korg Microkorg

  124602
  4.890,00 kr

  4-rösters modelingsynt och vocoder med 37 anslagskänsliga minitangenter. Microkorg har 128 färdiga syntljud av hög kvalitet och är fullt programmerbar. Här finns också en arpeggiator, vocoder med tillhörande mikrofon samt inbyggda effekter.

  KORG NTS-2 - NuTekt Oscilloscope Kit

  417851
  2.190,00 kr

  Nu:Tekt NTS-2 - Bygg ditt eget oscilloskop!

  Bygg ditt eget oscilloskop med denna lättmonterade byggsats!NTS-2 är ett 4-kanals oscilloskop som visar både styrspänning (CV) och ljudsignaler. Den har också en flexibel vågformsgenerator, en spektrumanalysator och en tunerfunktion.

  Oavsett vilken nivå av teknisk kunskap du befinner dig på har du här ett pålitligt verktyg för exakta referenser till den musik du skapar.

  Nu:tekt - DIY

  Nu:tekt är en serie med produkter i kompakt format med DIY-tänket, det är helt enkelt byggsatser där du själv, på ett enkelt sätt monterar ihop ditt instrument. Monteringsanvisningen är tydlig, monteringen enkel, nödvändiga verktyg ingår och ingen lödning krävs. Ett kul och kreativt sätt att skapa ett instrument att skapa musik med.

  Korg Volca FM2

  402051
  1.790,00 kr

  Volca FM2 - Nu med dubbla antalet röster mot tidigare

  Volca FM2 är en 6-rösters digitalsynt som bygger på klassisk FM-syntes med 6 operatorer och totalt 32 olika algoritmer. FM2 är nu även anslagskänslig via midi. Här finns också en inbyggd arpeggiator, choruseffekt, samt en 16-stegs sequencer för att programmera basslingor som via synk in/ut kan kopplas ihop med andra Volca-produkter. Levereras med 6 AA batterier och sync kabel. Korg KA350 Powersupply finns som tillval.

  Korg Volca Drum

  343778
  1.590,00 kr

  Digital trummaskin med en lättanvänd 16-stegs sequencer. Forma ljuden med wave folder, overdrive och resonator för en mängd unika ljudkaraktärer. Givetvis kan Volca Drum synkas ihop med alla andra enheter i Volca-serien. Levereras med 6 AA batterier. Korg KA350 Powersupply finns som tillval.

   

   

   

  Korg CA-2

  298282
  239,00 kr

  KORG CA2 Chromatic Tuner - Vit kromatisk stämapparat

  Smidig kromatisk stämapparat som tack vare sitt breda omfång och kalibreringsfunktion fungerar utmärkt till dom flesta intrument - Blåsinstrument, Stråk, Kontrabas.
  CA-2 har inbyggd mikrofon och teleingång, så du kan välja om du vill koppla in den med sladd i ditt instrument eller om du vill stämma trådlöst så att säga.
  Displayen är tydlig och för extra tydlighet finns tre dioder placerade på undersidan av displayen, en grön som lyser när instrumentet är stämd och två röda dom indikerar om det är för högt eller lågt. Du kan stämma med hjälp av visaren på displayen eller om du hellre vill stämma med örat så finns en inbyggd liten högtalare där du istället kan få en stämton. Köp till kontaktmikrofonen CM-200 om du vill ha möjligheten att stämma ett akustiskt intrument utan att störas av ljud i omgivningen.
  Batteritiden är upp till 200 timmar beroende på kvalité på batteri samt vilket stämläge du använder. 

  Korg CA-50

  321001
  279,00 kr

  KORG CA50 Chromatic Tuner - Vit kromatisk stämapparat

  Avancerad kromatisk stämapparat som tack vare sitt breda omfång och kalibreringsfunktion fungerar utmärkt till dom flesta intrument - Blås- och Stråkinstrument, Kontrabas mf.
  CA-50 har inbyggd mikrofon och teleingång, så du kan välja om du vill koppla in den med sladd i ditt instrument eller om du vill stämma trådlöst så att säga samt en utgång om du vill koppla den vidare till en förstärkare eller mixer så ditt instrumentljud går rakt igenom stämapparaten.
  Displayen är tydlig och precis lagom stor för att du ska se mätaren utan problem men utan att stämapparaten ska bli för stor och klumpig utan ta liten plats i ditt instrumentfodral. Du kan stämma med hjälp av visaren på displayen eller om du hellre vill stämma med örat så finns en inbyggd liten högtalare där du istället kan få en stämton. Köp till kontaktmikrofonen CM-200 om du vill ha möjligheten att stämma ett akustiskt intrument utan att störas av ljud i omgivningen.
  Batteritiden är upp till 135 timmar beroende på kvalité på batteri samt vilket stämläge du använder, Auto power off-funktionen gör att även om du glömmer att stänga av den så går den ner i Off-läge efter 20 minuters inaktivitet. Tack vare en smart minnesfunktion så försvinner inte din kalibrering eller valt stämningsläge när apparaten stängs av. Underkanten är formad med två klackar dom gör att CA-50 står extra stabilt om du t.ex placerar den på ditt notställ så du kan spela i lugn och ro utan att oroa dig över att den vickar och ramlar i golvet. 

  Korg GA-2

  406587
  199,00 kr

  KORG GA2 - Svart stämapparat till gitarr eller bas

  Smidig, lättanvänd och exakt stämapparat med lång batteritid för stämmning av gitarr och bas!
  GA-2 har inbyggd mikrofon och teleingång, så du kan välja om du vill stämma via kabel eller mikrofon. Displayen är tydlig och lättförståelig med en exakt visning. Under displayen sitter två röda och en grön diod för ytterligare tydlighet i sämningsprocessen. Den kompakta och smidiga designen gör att den tar lite plats i ditt gitarrfodral när du är ute på vift. Du kan stämma med hjälp av visaren på displayen eller om du hellre vill stämma med örat så finns en inbyggd liten högtalare där du istället kan få en stämton. GA-2 har även ett nerstämningsläge (Flat) där du kan stämma ner ditt instrument i fem halvtonssteg. Batteritiden är upp till 200 timmar beroende på kvalité på batteri samt vilket stämläge du använder.

  GA-2 är en dedikerad stämmare för elgitarrer, elbasar, både nylon och stålsträngade akustiska gitarrer, med eller utan mikrofon samt till 7-strängade gitarrer, 5- och 6-stängade basar.

  Korg GA-50

  321000
  279,00 kr

  KORG GA50 - Svart stämapparat till Gitarr och Bas

  Mycket lättanvänd stämapparat med lång batteritid och exakt stämmning för gitarr och bas, även för akustiska modeller!
  GA-50 har inbyggd mikrofon och teleingång, så du kan välja om du vill koppla in den med sladd i ditt instrument eller om du vill stämma trådlöst så att säga.
  Displayen är tydlig och precis lagom stor för att du ska se mätaren utan problem men utan att stämapparaten ska bli för stor och klumpig utan ta liten plats i ditt gitarrfodral. Du kan stämma med hjälp av visaren på displayen eller om du hellre vill stämma med örat så finns en inbyggd liten högtalare där du istället kan få en stämton samt en utgång om du vill koppla den vidare till en förstärkare eller mixer så ditt instrumentljud går rakt igenom stämapparaten. Köp till kontaktmikrofonen CM-200 om du vill ha möjligheten att stämma ett akustiskt intrument utan att störas av ljud i omgivningen. 

  Stämapparaten har även ett nerstämningsläge (Flat) där du kan stämma ner ditt instrument i fem halvtonssteg. Batteritiden är upp till 135 timmar beroende på kvalité på batteri samt vilket stämläge du använder, Auto power off-funktionen gör att även om du glömmer att stänga av den så går den ner i Off-läge efter 20 minuters inaktivitet. Tack vare en smart minnesfunktion så försvinner inte din kalibrering eller valt stämningsläge när apparaten stängs av. Underkanten är formad med två klackar dom gör att GA-50 står extra stabilt om du t.ex placerar den på ditt notställ så du kan spela i lugn och ro utan att oroa dig över att den vickar och ramlar i golvet. 

  GA-50 är en dedikerad stämapparat för elgitarrer, elbasar, både nylon och stålsträngade akustiska gitarrer, med eller utan mikrofon samt till 7-strängade gitarrer, 5- och 6-stängade basar.

  Korg Pitchblack X Chromatic Pedal Tuner

  405187
  1.190,00 kr

  Pitchblack X - En kromatisk golvstämmare

   

  Pitchblack X är en professionell golvstämapparat med 4 olika visningslägen för displayen (Regular, Mirror, Full Strobe och Half Strobe) Pitchblack har en buffrad utgång som minimerar förändringar eller brus på insignalen. Det finns också en behändig ”mute” funktion som låter dig stämma utan att något ljud släpps ut via audioutgången, lämpligt för tyst stämning av instrumentet mellan låtar vid liveframträdanden.

  Korg Pitchblack X Mini Pedal Tuner

  405185
  1.190,00 kr

  Pitchblack X Mini- En kromatisk golvstämmare tänkt för pedalbord i miniformat

   

  Pitchblack XS Mini är en professionell golvstämapparat med intregrerad pedal i displayen med 4 olika visningslägen för displayen (Regular, Mirror, Full Strobe och Half Strobe) Pitchblack har en buffrad utgång som minimerar förändringar eller brus på insignalen. Det finns också en behändig ”mute” funktion som låter dig stämma utan att något ljud släpps ut via audioutgången, lämpligt för tyst stämning av instrumentet mellan låtar vid liveframträdanden.

  Korg Pitchblack X Pro Rackmount Tuner

  405188
  2.390,00 kr

  Pitchblack X Pro - En stämmare för den kräsna musikern!

   

  Pitchblack X Pro är en professionell stämapparat i 19" rackformat 4 olika visningslägen för displayen (Regular, Mirror, Full Strobe och Half Strobe) Pitchblack har en buffrad utgång som minimerar förändringar eller brus på insignalen. Det finns också en behändig ”mute” funktion som låter dig stämma utan att något ljud släpps ut via audioutgången, lämpligt för tyst stämning av instrumentet mellan låtar vid liveframträdanden.

  Korg Pitchblack XS Pedal Board Tuner

  405186
  1.190,00 kr

  Pitchblack XS - En kromatisk golvstämmare tänkt för pedalbord

   

  Pitchblack XS är en professionell golvstämapparat med intregrerad pedal i displayen med 4 olika visningslägen för displayen (Regular, Mirror, Full Strobe och Half Strobe) Pitchblack har en buffrad utgång som minimerar förändringar eller brus på insignalen. Det finns också en behändig ”mute” funktion som låter dig stämma utan att något ljud släpps ut via audioutgången, lämpligt för tyst stämning av instrumentet mellan låtar vid liveframträdanden.

  Korg Pitchclip 2+

  352095
  379,00 kr

  Pitchclip PC-2+ är en kompakt clip-on stämapparat från Korg för både gitarr och bas. Väldigt enkel och smidig att använda, hög upplösning och 18 timmars batteritid (batteri medföljer). 

  KORG i3-MB Music Workstation Black

  358824
  6.495,00 kr

  Korg i3 är en workstation med 61 tangenter, stereo-PCM judmotor med fler än 790 ljud, 59 trumkit, 270 styles × 4 sets och 200 soundsets. Korg i3 har även 16 spårs sequencer, inbyggd wave/MP3-uppspelare och möjlighet till batteridrift (ca 8 timmar).

  En synt/keyboard med massor av möljigheter, för musikern, kommande producenten, hemmaspelaren.

  Korg C1-BK Black

  404267
  8.995,00 kr 9.490,00 kr

  C1 är ett kompakt digitalpiano från Korg med 88 vägda tangenter, 30 instrumentljud, inspelningsfunktion och inbyggda högtalare.

  Finns även som "C1 Air" som har bluetooth.

  Korg DS-1H

  124582
  699,00 kr

  DS1H är sustainpedal för keyboards, digitalpianon och stagepianon. Stödjer även "half-pedaling" för kompatibla instrument.

  Korg MicroKey 25

  226950
  829,00 kr

  microKEY är en serie smidiga USB-drivna MIDI-klaviaturer med korgs berömda Natural Touch mini-klaviatur, dvs anslagskänsliga tangenter av samma höga kvalitet som i t.ex. Korgs microKORG XL och microSTATION. Microkey-37 och 61 har dessutom inbyggd USB-hub så att man kan ansluta t.ex. en Korg nanoPAD, nanoKONTROL eller vilken annan USB-enhet som helst för den delen.

  microKEY-25 är minsting i serien och också den i särklass mest mobila av dem alla.

  Korg MicroKey2 37

  274594
  1.090,00 kr

  microKEY2 är en serie smidiga USB-drivna MIDI-klaviaturer med korgs berömda Natural Touch mini-klaviatur, dvs anslagskänsliga tangenter av samma höga kvalitet som i t.ex. Korgs microKORG XL och microSTATION. Microkey-37 och 61 har dessutom inbyggd USB-hub så att man kan ansluta t.ex. en Korg nanoPAD, nanoKONTROL eller vilken annan USB-enhet som helst för den delen.

  2:a generationens MicroKey USB-kontrollers har utökat stöd för smart phones och tablets samt ingång för sustainpedal.

   

  Korg MicroKey2 37 Air

  274598
  1.690,00 kr

  Trådlös MIDI-keyboard för Windows, macOS och iOS med 37 anslagskänsliga minitangenter. MicroKEY2 Air har även en inbyggd arpeggiator, pitchbend- och modulationshjul, samt knappar för oktavering. Ansluts trådlöst via Bluetooth eller via USB.

  Korg KDM-3

  319514
  830,00 kr

  Digital metronom med inbyggd resonatorhögtalare som ger kraftigt ljud och lysdiod som markerar taktslag. KDM2 har 19 rytmer, från grundläggande till avancerat (t.ex. Con Clave och Rumba Clave), Tap Tempo-knapp och drivs med batteri (inkluderat).

  Korg KDM-3 White

  319515
  799,00 kr

  Digital metronom med inbyggd resonatorhögtalare som ger kraftigt ljud och lysdiod som markerar taktslag. KDM2 har 19 rytmer, från grundläggande till avancerat (t.ex. Con Clave och Rumba Clave), Tap Tempo-knapp och drivs med batteri (inkluderat).

  Tama Rhythm Watch Mini RW30

  264756
  439,00 kr

  RW30 är en metronom speciellt framtagen för trummisar och slagverkare, som förutom att vara liten och kompakt, enkelt kan monteras på olika typer av stativ. Drivs med 2st AAA-batterier (medföljer).

  Tama Rhythm Watch RW200

  264755
  1.245,00 kr

  RW200 är en metronom speciellt framtagen för trummisar och slagverkare, med ljudstark volym, en stor ratt för att ändra tempo och separat volym för fjärdedels- och åttondelstoner samt trippletter. Nu även med en ännu mer lättläst display samt stora möjligheter att spara dina egna inställningar.

  Korg BEATLAB mini

  298283
  699,00 kr

  En metronom/coach för trummisar. BEATLAB mini är ett träningsverktyg som låter dig träna mer exakt och njutbart. Förutom en mångsidig metronomfunktion som innehåller ett brett spektrum av ljud, inklusive mänsklig röst och riktiga trummönsterljud, tillhandahåller denna enhet en träningsfunktion som upptäcker och utvärderar skillnaden mellan metronomen och noterna som du spelar. Det innebär att du kan utveckla en perfekt rytm genom att använda rytmsträning som om du spelade ett spel.

  KORG

  Filter by:

  Clear All
  Min: 119 kr Max: 8.995 kr
  kr119 kr8995