Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Mad Professor

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Mad Professor The Green Wonder Overdrive

  404887
  2.390,00 kr

  Mad Professor Green Wonder är en overdrive/booster med mycket headroom, hög effekt och en tjock ton. Tack vare tonknapparna för bas och diskant och pedalens dynamiska karaktär fungerar den utmärkt med både single coil-pickuper och humbuckers. Pedalen reagerar som de andra Mad Professor-pedalerna och ger dig många alternativ. Men Green Wonder är verkligen ett odjur när det gäller en fet drive.

  Mad Professor Amber Overdrive

  356327
  2.190,00 kr

  Mad Professor Amber Overdrive ger dig den ultimata kombinationen av overdrive med en kant av fet fuzz. Massor av output, tjockt ljud och en kant av fuzz i både en ren förstärkare och en lätt överdriven förstärkare. Amber Overdrive är dynamisk och uttrycksfull och reagerar på ditt spel och din gitarr. Den låter dig också styra ljudet med volymknappen på gitarren. När Amber Overdrive är helt öppen får du känslan av det varma, fylliga ljudet från en överdriven rörförstärkare. Dessutom kan du använda pedalen som en lätt förvrängd boost för att ge din förstärkare den sista knuffen. Det starka kompakta höljet och den snygga looken fulländar pedalen tillsammans med true bypass. För feta leadtoner är Amber Overdrive ett måste.


  Mad Professor Deep Blue Delay

  356331
  2.390,00 kr

  Mad Professor Deep Blue Delay är en delaypedal som reagerar dynamiskt på förvrängda och rena ljud och har ungefär samma bandbredd som de klassiska tejp-ekona. Digital men baserad på det gamla analoga ekot, det bästa av två världar. Det finns inga brusreducerande kretsar vilket gör att ekots avklingning blir så naturlig som möjligt. Ekosignalen har en noggrant avstämd filtrering som tillåter extrema inställningar. Deep Blue Delay ger inte fullskaliga upprepningar utan en avstämd respons som gör att delayet låter fantastiskt även när det inte är matchat till ett beat. För tillfället är fördröjningen bara knappt märkbar, du kommer att förbättra ljudet kraftigt med en tjock full rundhet. Den här pedalen kan anpassas till alla ljud och kommer alltid att förbättra ditt ljud, oavsett om det är förvrängt eller rent, extremt eller subtilt.  Mad Professor Evolution Orange Underdrive

  420845
  1.690,00 kr

  Mad Professor Evolution Orange Underdrive närmar sig din ton från en helt annan vinkel. Istället för att överdriva din rena ton kan du använda pedalen för att få din överdrivna ton renare. Det var så Evolution Orange Underdrive föddes. Ofta låter mindre förstärkare väldigt bra när de pressas till overdrive. För att få en ren ton spelar du med volymen på förstärkaren eller din gitarr. Detta resulterar ofta i förlust av höga toner och förstärkaren känns inte lika bra som när den pressas till det yttersta. Med Evolution Orange Underdrive kan du justera tonen med de fyra tonknapparna. Om du sänker mellanregistret låter förstärkaren renare. Du kan också sänka ingången genom att justera volymen på pedalen och sedan förbättra tonen genom att justera bas och diskant. Pedalen fungerar också som en boost genom att trycka upp mellanregistret och volymen. Evolution Orange Underdrive är en unik pedal i sitt slag som i vissa setups kan ge ett fantastiskt ljud.
  Mad Professor Forest Green Compressor

  356337
  2.590,00 kr

  Mad Professor Forest Green Compressor är helt inställbar för både bas och gitarr för att ge kompression eller sustain till ditt ljud. Det är extremt lågt brus i hela intervallet och en hög överbelastningsmarginal, vilket också möjliggör ett brett dynamiskt ingångsområde med minimal distorsion och brus. Med tonratten kan du finjustera så att kompressionen blir mycket transparent och inte kommer i vägen. I sustain-läget kan du uppnå en mycket dynamisk känsla där du kan få en anslagskänslig ton med längre sustain. Attacken finns kvar, vilket gör den här pedalen lämplig för många musikstilar och till en mycket funktionell kompressor. Forest Green Compressor är precis som de andra Mad Professor-pedalerna när det gäller kvalitet och särskilt ton, dynamik och uttryck.

   


  Mad Professor Mighty Red Distortion

  420842
  2.399,00 kr

  Mad Professor Mighty Red Distortion är en high gain distortionpedal som har karaktären av de komprimerade ljuden från 80-talet. Pedalen är lätt att arbeta med och passar omedelbart in i ditt sound tack vare sitt klara och definierade ljud. Gain-intervallet tillåter även lågförvrängda ljud samt stackning med andra pedaler, där en overdrive kan pre-driva Mighty Red Distortion för extrema och mycket fokuserade ljud. Signalen är mycket ren eftersom det inte har använts någon noise gate eller expander. Speciella förstärkartekniker och förstärkarsteg med extremt lågt brus har använts, vilket gör att den här pedalen skiljer sig från andra pedaler. Närvarokontrollen påverkar endast den övre delen av diskanten utan att påverka den övre delen av mellanregistret. De låga ljudnivåerna, det starka höljet, det rena utseendet och den effektiva kontrollen med exakt påverkan på vad du behöver gör Mighty Red Distortion till en seriös och framför allt rolig pedal.

  Mad Professor Royal Blue Overdrive

  356343
  2.190,00 kr

  Mad Professor Royal Blue Overdrive är en overdrivepedal med en transparent och dynamisk ton och känsla. Royal Blue Overdrive ger dig många möjligheter, från lätt overdrive till tung distorsion. Överdriften är mycket dynamisk, vilket gör att du kan uppleva upplösningseffekten hos en rörförstärkare genom att spela högre eller mjukare genom pedalen. Med bas- och diskantkontrollerna kan du justera tonen helt efter din egen smak. Royal Blue i en ren förstärkare gör det möjligt att uppleva tidigare break-up till en lätt overdrive. Om förstärkaren redan har en lätt overdrive kommer Royal Blue att öka uttrycksfullheten och behålla dynamiken. Den här overdrivepedalen reagerar också mycket bra på din volymratt på gitarren. En okomplicerad overdrivepedal som gör precis vad den ska. Massor av känsla och ton.
  Mad Professor Ruby Red Booster

  356344
  2.190,00 kr

  Mad Professor Ruby Red Booster är en intressant boostpedal med många möjligheter och en riktigt bra ton. Ruby Red Booster kan användas som diskantboost, cleanboost eller overdrive. alla dessa alternativ kan också kombineras med varandra. Detta gör pedalen mycket mångsidig och skiljer sig från andra boostpedaler. Den reversibla buffertratten i pedalen gör att du kan boosta din signal även i bypass-läge för att lösa problemet med diskant- och förstärkningsförlust när du använder många pedaler och/eller långa kablar. Treble Booster är en finjusterad booster för precis rätt diskantfrekvens med noggrant utformad bandbredd och en optimerad lutning på basavskärningen. Booster-kretsen är konstruerad för att överstyra förstärkaringångarna från fint skimmer till kraftig överstyrning, tack vare 40 dB boost. Boostern är inställd så att den producerar musikalisk distorsion av sig själv vid högre boost-inställningar. Mastervolymen reglerar utgången. Med denna kontrollerar du båda boosterkretsarna. Detta gör att du kan skruva upp boost kraftigt för distorsion men behålla kontrollen över utgången. Ruby Red Booster är inte bara en boostpedal utan kan användas på många sätt med sitt eget högkvalitativa ljud, solida hölje och ett smakfullt utseende.

  Mad Professor Silver Spring Reverb

  356345
  2.390,00 kr

  Mad Professor Silver Spring Reverb är ett naturligt klingande ambient reverb som smälter in perfekt i ditt ljud och inte är i vägen. Bandbredden på reverbet ligger mellan värmen från ett fjäderreverb i en förstärkare och klarheten i ett studioreverb. Din signal förblir rent analog, så reverbet känns naturligt och dynamiskt och det finns ingen missfärgning. Silver Spring Reverb är gjord för att göra sitt jobb i både rena och distade ljud och fungerar bra både efter och före din setup. Med rätt inställningar som du kan finjustera med time-, reverb- och tone-ratten passar det här reverbet alla möjliga musikaliska behov på ett naturligt sätt.


  Mad Professor Snow White Autowah

  404884
  2.390,00 kr

  Mad Professor Snow White AutoWah gör det högkvalitativa autowah-ljudet möjligt för både bas och gitarr. Pedalen har mycket snabb spårning och noggrannhet vilket inte ofta ses med autowah/envelope-filter. De fyra rattarna ger dig full kontroll över ditt ljud, vilket innebär känslighet, resonans, bias och decay. En decay-kontroll är inte vanlig på en autowah, vilket gör att du kan ändra frekvensens fallhastighet. Det högkvalitativa höljet och dynamiken gör detta till en mycket intressant pedal i sitt slag.


  Mad Professor Super Black preamp

  404885
  3.290,00 kr

  Mad Professor Super Black är baserad på de världsberömda Fender Blackface-förstärkarna (1963-1968) i en kompakt pedal. Blackface-förstärkarens kraftfulla, mellantonade och kristallklara clean matchas genom att hela signalvägen replikeras i pedalen. Det är definitivt värt att sätta den här pedalen i FX-returen på din förstärkare och ersätta preampen för att få det fulla ljudet från Super Black. Genom att justera gain och volym kan du uppleva upplösningen av Fender Blackface vid vilken volym som helst. Eftersom flera Blackface-förstärkare i olika storlekar testades där det fanns skillnader i mängden bas och kompression, lade Mad Professor till två omkopplingsalternativ inklusive bass cut och kompression till Super Black. Den ton du letar efter från en Blackface-förstärkare kan därför hittas oavsett modell.

  För att utöka möjligheterna med Super Black har den perfekta overdrive-kombinationen också kombinerats i pedalen. Nämligen Sweet Honey Overdrive. Matchningen med en Blackface-förstärkare är så tillfredsställande att Sweet Honey Overdrive inte kunde missas på Super Black.

   


  Mad Professor Supreme Overdrive Matt Schofield Signature

  424202
  3.199,00 kr

  Pedalen heter Supreme eftersom den helt enkelt utmärker sig i både ton och funktionalitet. Supreme föddes i samarbete med den världsberömde tonkännaren Matt Schofield. Matt var ute efter de bästa möjliga gitarröverdrive-tonerna och en specifik funktion: två pedaler i en, som växlar från den ena sidan till den andra med bara ett enda tryck på omkopplaren.

  Tonerna ställdes in för en fantastisk allround boost till low gain drive på A-sidan som mest används på en halspickup. A-sidan är starkt baserad på vår berömda Royal Blue Overdrive-pedal. Och för B-sidan en fet dynamisk ton som innehåller lite "effektförstärkarrespons" med mycket headroom. B-sidan är en helt ny design och används mest på en bryggpickup. Det är så här Matt föredrar att använda Supreme-pedalen.

     Mad Professor Sweet Honey Overdrive

  356352
  2.390,00 kr

  Mad Professor Sweet Honey Overdrive är en low-gain overdrive-pedal som reagerar dynamiskt på ditt spelande. Den här pedalen fungerar mycket bra på distade förstärkare för att ge dynamik och definition. Den kan också ge en lätt overdrive på rena ljud. Pedalens dynamik reagerar också på pedalens fokusratt. Tone-ratten fungerar som en diskantförstärkning och överdriver förstärkaren snabbare. Detta gör pedalen användbar i många stilar och förhållanden. Sweet Honey Overdrive är precis som de andra Mad Professor-pedalerna när det gäller kvalitet och särskilt ton, dynamik och uttryck.


  Mad Professor

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1.690 kr Max: 3.290 kr
  kr1690 kr3290