Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  NUX

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  NUX Mighty 20 BT

  370001
  1.990,00 kr

  Mighty 20 BT är en portabel comboförstärkare från NUX med 20W uteffekt, 8" högtalare, 4 kanaler (Clean, Overdrive, Metal, Lead), inbyggda effekter, AUX-ingång samt hörlursutgång. Förstärkaren kan även styras via Bluetooth med NUX Mighty App.

  NUX Mighty 40 BT

  370002
  2.599,00 kr

  Mighty 40 BT är en 40-watts förstärkare med 4 kanaler, digitala effekter, 3-bands EQ och tuner. Och du kan ansluta vilken enhet som helst via Bluetooth för att spela tillsammans med din favoritmusik eller bakgrundsspår. Mighty 40 BT är en 10-tums dynamisk högtalare utrustad med modelleringsförstärkare, den är kraftfull.
  Du kan anpassa och spara dina egna förinställningar och föra ut ditt ljud på alla scener.
  Förstärkaren kan även styras via Bluetooth med NUX Mighty App.

  NUX Mighty 8 BT MK2 Modeling Amplifier

  424203
  1.799,00 kr

  Mer än förväntade funktioner - uppdaterad modell!


  NUX Mighty 8 BT MK2 är en bärbar gitarrförstärkare på 8 watt som har alla funktioner du behöver för att rocka på gatorna! Förstärken har instrument- och mikrofoningångar, effekter, Bluetooth-anslutning för att sända din musik för att spela tillsammans eller så kan du använda aux-ingång. Du kan dessutom ladda ner den kostnadsfria mobilapplikationen för att få tillgång till fler exklusiva funktioner.

  NUX Mighty Air

  369999
  2.099,00 kr

  Mighty Air 2x2" stereo gitarrförstärkare på 2x4 watt med Bluteooth

  NUX Mighty Air är en trådlös stereoförstärkare med Bluetooth-anslutning och en särskild APP för att justera ditt ljud från din mobila enhet. 7 kanaler: Clean, Overdrive, Distortion, Acoustic Simulator, Pop, Rock, Funk.
  2 effekter: Delay och Reverb samt 9 Drum patterns och metronome: pop, metal, blues, country, rock, ballad, funk, RNB Latin.

  Mighty Air har ett uppladdningsbart batteri som ger upp till 18 timmars speltid på en laddning!

  NUX Mighty Plug MP-2

  370000
  779,00 kr

  Mighty Plug är en liten och supersmidig hörlursförstärkare för elgitarr och elbas med 13 olika förstärkarmodeller, inbyggda effekter och rytmer att jamma till. Du kan dessutom strömma musik till Mighty Plug via Bluetooth och spela till dina favoritartister.

   

  NUX Mighty Plug Pro MP-3

  404685
  1.190,00 kr

  NUX Mighty Plug Pro är en liten och supersmidig hörlursförstärkare för elgitarr och elbas med inbyggda effekter, förstärkarsimulering och IR-impulser från olika högtalarkabinetter. Du kan även streama playback via bluetooth, mikrofonsignal och gitarrsignal via USB till mobil & dator för livestreaming eller videoinspelning.

  NUX AC-25 Rechargeable

  385445
  2.299,00 kr

  NUX AC25 är en kompakt akustisk förstärkare med inbyggt uppladdningsbart batteri som kan köras i ca 4 timmar. Den har en 6,5-tums högtalare, modelleringsförstärkare, reverb, Bluetooth Audio Stream, trummaskin. Du kan finjustera den via Stageman APP på mobiltelefonen. Konfigurationen med dubbla kanaler innebär att du kan ansluta en dynamisk mikrofon och din akustiska gitarr. Du kan spela upp via Bluetooth Audio Stream eller aux-ingång. Låt oss spela på gatorna!

  Köp till mikrofon och stativ nedan för att få ihop ett fantastikst välljudande sångpaket!

   

   

   

  NUX DA-30BT

  376813
  2.399,00 kr

  DA30BT är en 10" aktiv förstärkare gjord för digitala trummor, syntar, eller som monitor med mera på 30 watt.  2 ingångar för att kunna dela på förstärkaren i replokalen. DA30BT har även inbyggd Bluetooth.

   

   

  NUX PA-50

  333041
  2.799,00 kr

  PA50 är en 6,5" aktiv förstärkare gjord för digitala trummor, syntar, eller som monitor med mera på 50 watt.  2 ingångar varav en även för mikrofon för att kunna dela på förstärkaren i replokalen. 

   

   

  NUX Stageman II AC-80 Rechargeable

  385450
  4.690,00 kr

  Stageman II AC80 är en uppladdningsbar akustisk gitarrförstärkare  med 2 kanaler. 1 kanal för gitarren och kanal 2 för mikrofon/gitarr. Båda kanalerna har eq, reverb och efx. Stageman har en gratis app där man får tillgång till effekter, ir impulser för olika kända gitarrer, inbyggd loop och trummor. Det uppladdningsbara batteriet håller i ca 4.5 timmars användning.

   

   

   

  NUX Core Series delay pedal

  416275
  1.090,00 kr

  NUX TIME CORE Deluxe MKII, en kraftfull fördröjningspedal som erbjuder exakt kontroll över ett brett utbud av fördröjningseffekter. Timing-ratten gör det möjligt att justera delay-timing för långsamma eller snabba ekon, medan Mix-ratten blandar effekten med din torra signal. Utforska Analog, Tape, Reverse och andra fördröjningstyper, var och en med unika egenskaper. Repeat-ratten styr repetitioner för rytmiska mönster. Välj mellan Tail, T.lock eller TB-placering med omkopplaren. Aktivera fördröjning med tryckknappen och håll ned knappen för alt/smart tryck. Pedalen har USB-ingång, 9V DC-ström och två mono-ingångar/utgångar för mångsidig anslutning. Lås upp din musiks potential med NUX TIME CORE Deluxe MKII, lägg till djup, karaktär och kreativitet till ditt ljud.

  NUX Core Series loop pedal

  416271
  1.490,00 kr

  NUX LOOP CORE Stereo, en mångsidig loopingpedal med tydlig skärm och intuitiva kontroller för enkel och njutbar looping. Den har dedikerade rattar för att välja trumstilar och justera tempo, enkel loopspara och radering, volymkontroll och menynavigering, och bekväm loopkontroll med ett tryck eller dubbeltryck på knappen. Anslut hörlurar för privat övervakning och njut av mångsidig anslutning med USB- och MIDI-ingångar. Drivs av en 9V DC-försörjning, den erbjuder två monoingångar och utgångar för anslutning av olika mono- eller stereoinstrument och flexibel routing. Upplev NUX LOOP CORE Stereo och lås upp potentialen för looping i din musik med dess användarvänliga gränssnitt och mångsidiga funktioner.

  NUX Core Series Metal Core Deluxe MK2 preamp pedal

  416272
  799,00 kr

  NUX METAL CORE Deluxe MKII, en distorsionspedal med hög förstärkning som ger det aggressiva och kraftfulla ljud som metalgitarrister längtar efter. Med sin rena design och enkla manövrering låter denna pedal dig släppa lös en vägg av krossande metalltoner med ett enkelt tryck på knappen. Forma ditt ljud med precision med hjälp av 3-bands EQ och ställ in den perfekta mängden distorsionsintensitet med Gain-ratten. Styr din totala volym med huvudvolymratten och utforska olika förstärkningstyper med 3-läges förstärkningsbrytaren. LED-indikatorn ger visuell feedback, och pedalen drivs av en 9V DC-källa. Håll dig uppdaterad med firmwareuppdateringar och anslut enkelt via USB-ingången. Oavsett om du är på scen eller i studion är NUX METAL CORE Deluxe MKII din inkörsport till tighta metalljud.

  NUX Core Series Modulation Pedal MK2

  416273
  1.099,00 kr

  NUX MOD CORE Deluxe MKII, en mångsidig moduleringspedal som höjer ditt ljud med exakt kontroll. Justera Rate-ratten för olika modulationshastigheter, medan Depth-ratten låter dig ställa in intensiteten. Utforska moduleringstyper som Chorus och Flanger med den dedikerade ratten och finjustera ditt ljud med Tweaking-ratten. Placera effekten före eller efter andra pedaler med omkopplaren, eller kör den parallellt. Aktivera effekten med ett tryck på knappen eller tryck på Smart Tap-funktionen för tempokontroll. Pedalen erbjuder USB-anslutning, drivs av en 9V DC-källa och har ingångar och utgångar för sömlös integration med effektslingor. Upplev MOD CORE Deluxe MKII och lås upp en värld av mångsidiga moduleringseffekter som ger djup och karaktär till din musik.

  NUX Core Series Reverb pedal

  416276
  1.090,00 kr

  NUX VERB CORE Deluxe, en kompakt reverbpedal med mångsidiga kontroller och högkvalitativa effekter. Anpassa efterklangsbeteendet med växlingsalternativen. Justera decay-längden, blanda sömlöst med Level-ratten och välj mellan olika reverb-typer. Finjustera parametrarna med Tweak-ratten och få överraskande effekter för en fascinerande atmosfär. Anslut stereoinstrument med de dubbla ingångarna och dirigera efterklangseffekten till stereodestinationer med de dubbla utgångarna. Pedalens robusta design säkerställer tillförlitlighet i alla musikaliska situationer. Utforska rika reverb-effekter och höj dina framträdanden med NUX VERB CORE Deluxe.

  NUX MG-400 Modeling Guitar & Bass Processor

  406031
  2.649,00 kr

  NUX MG400 är en effektpedal med två kraftfulla DSP-processorer som emulerar 27 olika gitarr- och basförstärkare, olika högtalarlådor, effekter och även 3 olika akustiska gitarrer. Pedalen har dessutom en inbyggd looper med färdiga rytmer att jamma till. MG-400 har funktioner som flyttbara signalblock, 12 IR COLLECTION-platser, flexibelt P.L.-block med MIN- och MAX-parameterinställning, riklig SYSTEM MENU och fysisk MASTER-volymratt, 

  NUX Tape Echo

  404684
  1.990,00 kr

  NUX TAPE ECHO är en hyllning till den japansktillverkade Space Echo från 1974. Analoga bandekoapparater spelar in inkommande ljud på en slinga av magnetband och spelar sedan upp den kontinuerliga slingan över uppspelningshuvudet innan den raderas igen av nytt inkommande ljud. Space Echo-enheterna använde standard 1/4-tumsband som är avsett att spolas på bandspolar, men den här enheten använde inga bandspolar av något slag; bandet transporteras via en capstan-drivning. Bandets slinga ligger i ett löst, ständigt rörligt virrvarr i bandkammaren (även kallad bandtank) under en plastpanel som skyddar bandet och förhindrar att det trasslar ihop sig. Konstruktionen resulterade i lägre nivåer av buller, wow och fladdrande ljud och minskade slitaget på bandet

  NUX Trident NME-5 Modeling Guitar & Bass Processor

  416274
  4.690,00 kr

  NUX Trident, en toppmodellerare designad speciellt för liveframträdanden. Med sitt omfattande utbud av in-/utgångsalternativ är detta kraftpaket perfekt för scenbruk. Den erbjuder en SEND/RETURN-effektslinga för anslutning av externa effekter, två balanserade XLR-utgångar för PA-systemintegration, en PHONES-utgång för monitoring, en EXP. PEDAL-ingång för att lägga till en expressionspedal, en MASTER VOL-pott och MIDI IN/OUT.

  NUX DM-210 All Mesh Head Digital Drum Kit

  404006
  5.999,00 kr

  DM210 är ett digital trumset för nybörjare, men det är utrustat med alla trumpads i mesh.
  Du kan enkelt anpassa den perfekta känslan för din stil genom att justera spänsten på mesh-skinnen. Den oberoende kick-drummen är specialdesignad för DM-210 och ger dig en realistisk trumupplevelse.

  NUX DM-8 All Mesh Remo Head Digital Drum Kit

  409468
  14.999,00 kr

  NUX DM8 är NUX nyaste trumset med ny innovativ teknik som ger trummisar en autentisk akustisk känsla och ett realistiskt uttrycksfullt spel. DM-8 har ett robust racksystem som inte bara är hållbart utan också ser bra ut när du rockar loss! Med den fristående Hihaten utökar man känslan ännu mer!

  Nux B-7PSM Wireless in-ear monitor system

  412042
  2.299,00 kr

  In-ear monitor system, i laddningsbart förvaringsetui digitalt 5,8 GHz


  NUX B-7PSM är ett trådlöst personligt in-ear-monitorsystem (levereas utan hörlurar) med automatisk RF-miljöskanning, 5,8 GHz störningsfri sändningsfrekvens och 24-bitars / 40 kHz högkvalitativ STEREO-ljudsändning.

  Den hittar snabbt en ren trådlös kanal och tilldelar den automatiskt. B-7PSM har en superlåg latens på mindre än 5,5 ms och en räckvidd på 30 m (100 fot) utan hinder mellan mottagaren (RX) och sändaren (TX). (Räckvidden är ca 10 m (32 fot) när det finns hinder). Det är ett superlätt trådlöst, minikompakt system som är utformat för att klämmas fast och användas. TX har en 1/8" TRS-kontakt (du kan använda den medföljande adaptern för att konvertera till 1/4"), ljud i broadcaster-klass via 5,8 GHz digital överföring till den kompakta RX. RX:s klämdesign gör att den enkelt kan fästas på skjortan, bältet eller gitarrremmen. Och med vår senaste automatiska frekvenshoppningsteknik är B-7PSM pålitlig och stabil när du uppträder på scen.

  Nux B-6 Wireless 2.4 GHz wireless system for saxophone

  404004
  2.399,00 kr

  2,4 GHz trådlöst system för saxofon, mikrofon med sändare och mottagare


  NUX B-6 trådlösa system gör det möjligt för saxofonspelare att röra sig fritt utan att oroa sig för att gå för långt bort från sitt mikrofonstativ.
  Med en räckvidd på 20 meter kan NUX B-6 trådlösa system för saxofon avsevärt förbättra din prestanda bekvämlighet.

  Det finns inga kompromisser när det gäller ljudkvalitet. NUX B-6 levererar professionellt, högupplöst 24-bitars/44,1 kHz-ljud och frekvensomfånget är 20 Hz - 20 kHz.

  NUX

  Filter by:

  Clear All
  Min: 779 kr Max: 14.999 kr
  kr779 kr14999