Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Allen & Heath CQ-Serien

  Allen & Heath CQ-Serien

  Allen & Heath har släppt 3 nya digital mixerbord. CQ12T - CQ18T & CQ20D

  Mixa smartare. Arbeta snabbare. Låt bättre. CQ tar Allen & Heaths älskade arbetsflöde och effekter, lägger till spännande nya mixverktyg och paketerar allt i deras minsta och mest prisvärda digitala mixerserie någonsin!

  Byggd på en 96kHz processormotor, välutrustade anslutningsmöjligheter med Bluetooth, trådlösa alternativ, SD- och USB-ljudinspelning och uppspelning. Fokus på flödeshastighet och användarvänlighet – helt nya Quick Channels, Gain/Feedback-assistenter och väl bearbetad FX-maskin förbättrar det världsberömda ljudet och byggkvaliteten som användarna förväntar sig av Allen & Heath.

  CQ finns i tre varianter – två desktopmodeller med touchscreen samt en stageboxmodell. Alla använder samma teknik, appar och användargränssnitt men med lite olika funktionsuppsättningar och prisklasser.

  CQ är designad för att användas överallt där högkvalitativ ljudhantering och mixning krävs, från band och producenter till Av installation och uthyrning, från mainmixern i en liten lokal till en submixer på den största scenen.

  Med CQ-serien har Allen & Heath skapat en superportabel men fullfjädrad digital mixer som är mycket rolig att använda. Lämplig för både de mest avancerade och inte alls avancerade användarna.

   

  Klicka här för att komma till produkterna!

  Skriv en kommentar