Öppettider: Måndag-Fredag: 11:00-18:00 | Lördagar: 10:00-14:00 | Söndagar:  Stängt
 
0470-255 40|
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök
  RSS

  Blogginlägg '2018' 'februari'

  Taylor Guitars
  0 Taylor Guitars

  Nu har vi även blivit klara med Taylorväggen:)

  ...
  Våra nya gitarrväggar
  0 Våra nya gitarrväggar

  Vi monterar nu våra nya stora gittarrväggar.

  Många märken ska få plats som Gibson, Fender, Taylor, Ibanez , Yamaha, Alhmabra mfl.

   

  ...
  Roland RT-MicS
  0 Roland RT-MicS
  • Trum-trigger, ljudkälla, mikrofon och mixer integrerade i en enda kompakt enhet
  • Egna samplade ljud kan importeras via USB
  • 8 förinstallerade ljud inklusive handklapp och olika virveltrummor
  • Piezo-mikrofon och mikrofonutrustad för att trigga elektroniska ljud och fånga akustiska ljud
  • Separata utgångar för elektroniska ljud (via piezo-mikrofon) och akustiska ljud (via mikrofon)
  • Utgången för elektroniska ljud kan även användas som en mix-utgång för både elektroniska och uppmickade ljud
  • Drivs av batterier (006P/9V) vilket är idealiskt för gatuspelningar
  • Lätt att montera och enkel att använda
  • Ladda ner en gratis RT-MicS Wave Sender (PC/Mac) för att överföra egna samplingar till enheten

   Dubblera akustiska och digitala ljud på din virveltrumma och dina pukor

   Ingen vill låta som alla andra trummisar och RT-MicS gör det lätt att dubblera ljud för förbluffande prestanda från virveltrumma och pukor. Det är lätt att trigga de åtta förinstallerade ljuden - slå bara på trumman där RT-MicS är monterad och det valda digitala ljudet spelas upp simultant. Att dubblera ljud är väldigt intressant då ett slag ger dig både ett sample-baserat ljud och ett obearbetat akustiskt ljud. Kanske vill du förädla din virveltrumma och mixa den bekanta akustiska snärten med ett kompletterande virvelljud från RT-MicS. Eller så vill du kanske dubblera en tamburin med virveltrumman för ett souldoftande backbeat

   Importera dina egna samplade ljud för en riktigt minnesvärd spelning

   När du har ett fantastiskt trumljud du vill använda är RT-MicS det snabbaste sättet att få med det på dina spelningar. Först laddar du ner den gratis programvaran RT-MicS Sender för att överföra dina egna samplingar till enheten. Importera sedan upp till åtta ljud (maximalt 10 sekunder) via USB och börja vara kreativ. Du kan mixa dina akustiska trummor med ljudeffekter eller dubblera dem med andra instrument som du inte kan ta med till spelningen, som till exempel gong och orkesterpukor. Alternativt, för att spara tid, kan du importera tamburin- och maracas-ljud (behöver inga mikrofoner) och trigga dem med att slå på dina trummor. För extra flexibilitet kan man ställa in programvaran RT-MicS Sender så att de importerade ljuden enbart spelas upp när du slår på kanten.

   Specialanpassa din virveltrumma och dina pukor med inbyggd mikrofon

   Vi vet att du älskar dina pålitliga pukor och din virveltrumma - men föreställ dig att du kan ta det naturliga ljudet och förädla det. RT-MicS gör det enkelt då du bara fäster den inbyggda mikrofonen på trummans kant för att ta upp dess ljud (kräver ingen extra utrustning). Nu när det akustiska originalljudet är fångat är det dags att gå djupare - nu kan man processa och anpassa ljudet och lägga till externa effekter som delay och kompressor. Inom bara några minuter kan du ha ett unikt trumsound som ingen annan har.

   Krångelfria spelningar med flexibla utgångar

   Om du är en trummis som är ute och spelar behöver du flexibel utrustning som kan anpassas efter olika situationer. RT-MicS många valmöjligheter för utgångarna stöder spelningar av alla typer i alla sorters lokaler. Du kan skicka elektroniska ljud och de upptagna virvel- och pukljuden till separata utgångar eller så kan du mixa dem för en perfekt ljudbild. Volymen för båda är justerbara för snabb balansering när du spelar och de elektroniska ljuden stängs av bara genom att hålla nere den stora tone select-knappen.

   Snabb att sätta upp, enkel att använda och kraftfull prestanda

   Vissa trummisar är tveksamma till att omfamna hybridtrumset då det känns obekant och komplicerat vilket skulle leda till långa ställtider på spelningar. RT-MicS ett enkelt och intuitivt sätt att ta sig in i denna fascinerande värld. Det kan inte vara enklare än att fästa enheten på kantlisten på dina virveltrumma eller på en puka - inga extra verktyg krävs - och justera sedan känslighet och tröskelvärde med den enkla threshold-ratten. Detta snabba sätt att komma igång ser till att du inte försenas en enda takt om du blir sen till ett spelställe och då den kan drivas av batterier kan du ta med dig dina sensationella hybridljud på gatan.