Öppettider:
 
Måndag - Fredag 11.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
 
| Telefon: 0470-255 40
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Auralex - Akustikbehandling

  Akustikbehandla ditt rum − ta bort ekon & stående vågor

  Behöver du ljudisolera ett rum, men vet inte var du ska börja? Med akustiskt absorptionsskum dämpas flutterekon och stående vågor, två av de vanligaste problemen som uppstår när ett rum inte är akustikbehandlat på rätt sätt.

  Auralex är en av världens ledande tillverkare av akustikmaterial − inte bara för studio och broadcast, utan också för hemmiljö, kontor och offentliga miljöer. Det betyder att där det behövs akustisk bearbetning av en lokal, där passar Auralex produkter in! Företaget, som grundades redan år 1977, fortsätter att utveckla branschledande lösningar av suverän kvalitet till riktigt bra priser. Medarbetarna lever och andas akustik och det märks i resultatet. Med dessa akustikmaterial kan du vara säker på att få ordning på ljudet. Oavsett om rummet har för mycket efterklang, eko eller ljudläckage kan du få en lösning som hjälper dig.

  Studiofoam Wedges

  Studiofoam® Wedges™ är Auralex allra populäraste Studiofoam. Absorbenterna används för att behandla små till medelstora ytor, inklusive sångbås, kontrollrum och inspelningsstudior. Wedges kan sägas vara branschens "arbetshäst" och ett säkert val om du akustikbehandlar ditt rum själv, utan hjälp av en professionell akustiker.
  Absorbenterna finns i tjocklekarna 2" och 4". Finns i färgerna Charchoal, Burgundy och Purple.


  Studiofoam Pyramids

  Studiofoam® Pyramids™ hjälper till att effektivt ta bort stående vågor och flutterekon. När de används tillsammans med Auralex LENRD® basfälla (se nedan) får du kontroll över hela frekvens-bandbredden i praktiskt taget alla akustiska miljöer. Pyramids är perfekta för att behandla små till medelstora rum, inklusive isoleringsbås, kontrollrum och ljudstudior. Finns i tjocklekarna 2″ och 4″.

  Studiofoam SonoFlat

  SonoFlat™-panelerna erbjuder bra absorption av medelhöga till höga frekvenser. Kanterna är avfasade, vilket ger en elegant design som normalt inte förknippas med akustiskskum.Panelerna kan enkelt sättas upp i massor av olika snygga mönster. SonoFlat™ erbjuder ett unikt, sofistikerat utseende och är ett kostnadseffektivt val för dig som vill ha bra ljud.

  LENRD basfälla

  LENRD®, som står för "Low-End Node Reduction Device", är en hörnbasfälla med unik design. Med LENRD får du fantastiskt bra koll på lågfrekventa ljud − till ett bra pris och i ett snyggt, behändigt format. LENRD är populär bland kunderna och har garanterat funnits med på ett hörn vid inspelningen av några av dina favoritlåtar, teve-program, reklamfilmer, videospel och stora filmer under det senaste 25 åren. LENRD basfälla finns i flera olika färger och storlekar.


  Kolla in Auralex här!

  Skriv en kommentar