Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Gravity Multi Keyboard Stand

  Gravity Multi Keyboard Stand

  Som musiker vet du hur viktigt det är att ha ett pålitligt och mångsidigt keyboardstativ som rymmer all din utrustning. Det är där Multi Keyboardstand kommer in i bilden. Med fyra nivåer för keyboards, syntar, workstations, grooveboxar, effekter, mixers och så vidare har du gott om utrymme för att förvara all din utrustning. Men det som verkligen skiljer Multi Keyboardstand från mängden är dess fullt justerbara stöd. Oavsett om det handlar om avståndet mellan stöden eller lutningsvinkeln. Allt är fritt justerbart, så att du kan anpassa stativet så att det passar dina specifika behov.

  Gravity KS MKS 01 B Multi Keyboard Stand är inte bara otroligt bekvämt, det är också byggt för att hålla länge. Det har en extra uppsättning högre främre stopp för större tangentbord för att hålla dem säkra och stabila, och det är tillverkat av lätt och robust aluminium för att säkerställa hållbarhet. Dessutom medföljer en kabelguide för att hålla ordning på sladdarna och en uppsättning självhäftande måttband för exakt placering av dina instrument.

  Kort sagt är Multi Keyboardstand den perfekta lösningen för alla musiker som vill effektivisera sin installation och hålla sin utrustning organiserad och lättillgänglig. Oavsett om du använder det i studion eller på scenen är det ett måste för din musikaliska setup. Missa inte bekvämligheten, mångsidigheten och hållbarheten hos Multi Keyboardstand!

  Klicka här för att läsa mer!

  Skriv en kommentar