Öppettider v25-32:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lunchstängt 13-14
Lördag Stängt
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  MusicNomad

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  MusicNomad The Guitar ONE

  324095
  169,00 kr

  Komplett rengöring till din gitarr. Rengör, polera, vaxar & skydda i ett enkelt steg. 120 ml

  MusicNomad The Guitar ONE Tech Size

  324096
  369,00 kr

  Komplett rengöring till din gitarr. Rengör, polera, vaxar & skydda i ett enkelt steg. 355 ml

  MusicNomad TUNE-IT

  324105
  159,00 kr

  Idealisk för muttrar, stall, sadel, strängspår och alla rörliga delar. Hjälper dig hålla stämningen och minskar slitna strängar. Mindre friktion och slitage, eliminerar "Ping" -ljud. TUNE-IT är helt  petroleum & silikonfri.

  Liten fin spetsapplikator ingår för att applicera TUNE-IT i svåråtkomliga eller trånga områden samt skyddar mot rost och korrosion. Perfekt för gitarr, bas, mandolin, banjo, Ukulele

  MusicNomad Fretboard F-ONE Oil

  324059
  139,00 kr

  Rengöring för greppbrädor med 100% naturliga oljor "Lemon Oil Free". 60ml.

  MusicNomad Fretboard F-ONE Oil 60ml

  324060
  369,00 kr

  Rengöring för greppbrädor med 100% naturliga oljor "Lemon Oil Free". 60ml.

  MusicNomad MN102 - Guitar Wax

  324071
  160,00 kr

  MN102 - Polervax för gitarr och bas

  Att bara torka bort damm från ditt instrument kan ha samma resultat som att använda ett fint sandpapper, eftersom dammet i sig självt skapar skrovlighet och därmed repor. Detta vita Brasilianska Karnaubavax ger en hög glans och skyddar ditt instrument från påverkan av solen, fukt och det salt så finns i svett utan att påverka tonen.

  MusicNomad MN104 - Frine Fret Polish

  324061
  129,00 kr

  MN104 - Polermedel för bandstavar

  Rena och släta bandstavar gör det inte bara lättare att bända och använda sitt naturliga vibrato, strängarna håller längre. Oxid och smuts på bandstavarna orsakar mer skada än vad man kan tro. MusicNomad’s innovativa FRINE-polish har en micro-förening som på ett tryggt och enkelt sätt gör gör avlägsnar oxid, smuts och fett från bandstavarna. Återställ bandstavarnas yta och blankhet utan att använda hårda verktyg och stålull.

  MusicNomad MN108 - Premium Pack Guitar Care

  324081
  549,00 kr

  MN108 - Rengöringskit till bas och gitarr

  MusicNomad's Premium Pack Guitar Care är ett rengörningspaket som innehåller det effektiva allrengörningsmedlet The Guitar ONE, en flaska Guitar Polish när du behöver göra en grundligare rengörning av lacken på ditt instrument, en flaska Fretboard F-ONE Oil som rengör och underhåller din greppbräda. I packet ingår även två olika microfiberdukar av finaste sort att putsa och polera med.
  Allt du behöver för att hålla ditt instrument i topptrim.

   

  MusicNomad MN124 - Frine Fret Kit

  324062
  299,00 kr

  5-delars polerkit för bandstavarna

  MusicNomad's Frine Fret Kit innehåller allt du behöver för att hålla bandstavarna i perfekt skick.
  Tuben med polermedel innehåller 30ml och med sin milda men effektiva slipeffekt gör bandstavarna rena, blanda och lena. En bandstav utan smuts, oxidering och ojämheter gör spelbarheten på gitarren mycket högre samt att livslängden på strängarna ökar avsevärt.
  Med i kitet är också skydd i tre olika storlekar för greppbrädan. Detta är ett litet verktyg som läggs över bandstaven så bara den sticker upp och man kan putsa den utan att komma i kontakt med greppbrädan. 
  En speciellt framtagen microfiberduk för efterarbetning ingår också.
  Ett måste för den seriöse gitarristen.

  MusicNomad MN125 - Fretboard Kit F-One

  376400
  319,00 kr

  Kit för rengörning och underhåll av olackad greppbräda

  En ren och väl omhändertagen greppbräda gör inte bara din gitarr eller bas mera lättspelad utan strängarna får en längre livslängd och du förhindrar att greppbrädan spricker eller på annat sätt blir förstörd på grund av exempelvis uttorkning.
  Kitet innehåller en 60ml flaska med olja för att rengöra och underhålla din olackade greppbräda, en speciellt framtagen mikrofiberduk med två unika ytor. Den ena sidan är mjuk och porös för att kunna applicera oljan och rengöra. Den andra ytan har skrubbfibrer för helt utan att lämna repor, kunna lyfta upp smutsen ur greppbrädan & ta bort lort som kan ha fastnat på ytans ovansida. Det ingår även en unik borste för att kunna borsta greppbrädan riktigt ren intill bandstavarna. Ändan på borsten har en skrapa för dom riktigt tuffa fläckarna på dom svåraste ställena.
  Ett komplett set för att hålla din greppbräda i perfekt skick med andra ord. 

  MusicNomad MN140 - Premium Kit Guitar Care

  324080
  259,00 kr

  Kit med förstklassiga produkter för gitarrunderhåll

  Ett kit med allt du behöver för att hålla din gitarr eller bas i topptrim.
  The Guitar One är ett allt-i-ett-medel som rengör, polerar och vaxar på samma gång. Funkar utmärkt på gitarrens kropp, halsens baksida och på lackade greppbrädor. Medlet är helt organiskt,  funkar på nitrocellulosa lacker, lämnar inga ränder, skyddar mot UV-strålning, luktar fantastisk gott och gör lacken blank på ett lättjobbat sätt. Rekommenderas inte på matta/satin finish-ytor. Flaskan innehåller 60ml.
  Fretboard F-ONE Oil rengör, underhåller och skyddar olackade greppbrädor i rosewood, ebony och lönn. Oljan innehåller inte citronolja, petrolium, vax eller vatten. Flaskan innehåller 15ml.
  Mikrofiberduk på ca 30x30cm ingår också. Den är av toppkvalité och kan användas för att jobba in dessa två produkter eller torr för att enkelt putsa bort fingeravtryck och annan smuts på kromade och lackade delar.
  Ett litet kit som är perfekt att ha med i gigriggen för att fräscha upp ditt instument innan gig.

   

  MusicNomad MN145 - Premium String Care Kit

  324084
  199,00 kr

  Kit för rengöring och smörjning av strängarna

  Kit med String Fuel Refill, Applikator och mikrofiberduk för att rengöra och smörja strängarna på ditt instrument och ger dom nytt liv.
  Med den 635mm breda applikatorn kan du rengöra alla strängarna på en gitarr på samma gång. Förutom att rengöra så smörjer även medlet strängarna och ger en skyddande yta. String Fuel återskapar klangen och bettet i stängarna, smörjer så du kan spela fortare samt reducerar missljud vid fingerflyttning.
  Det ingår även en luddfri microfiberduk för möjlighet till extra puts eller avtorkning.

  MusicNomad MN200 - All purpose Polish Cloth

  324049
  69,00 kr

  Polerduk i obehandlad flanell

  Speciellt framtagen polerduk i 100% flanell. Den är obehandlad och saknar uppfållade kanter för att helt eliminera risken för smårepor i det du putsar.
  Storleken är ca 280 x 381mm.
  Mycket mjuk för att ge ett perfekt resultat på alla typer av ytor.

  MusicNomad MN201 - Microfiber Polish Cloth

  324092
  99,00 kr

  Slät polerduk av mikrofiber

  Speciellt framtagen polerduk i microfiber för puts och polerning på alla typer av ytor.
  MN201 luddar inte av sig, har en överlägsen förmåga för att absorbera damm, saknar uppfållade kanter för att helt eliminera risken för smårepor i det du putsar och är tillverkad i material av toppkvalité.
  Storleken är ca 305 x 406mm.

  MusicNomad MN204 - The Nomad Tool set

  343320
  199,00 kr

  Verktygsset med Nomad Tool och Nomad Slim

  Pack med MusicNomads två smarta och smidiga verktyg för att kunna rengöra ditt instrument på ställen som normalt är svåra att komma åt med putsduk.
  Nomad Tool har en rektangulär del med yta av mikrofiberduk på båda sidor i ena ändan och en rund, mjuk borste i andra. Med denna kan du komma åt mellan stängar och greppbräda, borsta rent stallet, mellan kropp och stall eller på andra ställen där en polerduk är för svårjobbad.
  Nomad Slim är en nättare variant med rektangulära, mikrofiberklädda ändar som passar utmärkt för att komma åt mellan mickarna, under strängarna på gitarrhuvudet eller under plektrumskyddet på instrument som har ett mellanrum mellan kropp och plektrumskydd.

   

  MusicNomad MN205 - The Nomad Tool

  324101
  139,00 kr

  Verktygsset med Nomad Tool och Nomad Slim

  Pack med MusicNomads två smarta och smidiga verktyg för att kunna rengöra ditt instrument på ställen som normalt är svåra att komma åt med putsduk.
  Nomad Tool har en rektangulär del med yta av mikrofiberduk på båda sidor i ena ändan och en rund, mjuk borste i andra. Med denna kan du komma åt mellan stängar och greppbräda, borsta rent stallet, mellan kropp och stall eller på andra ställen där en polerduk är för svårjobbad.
  Nomad Slim är en nättare variant med rektangulära, mikrofiberklädda ändar som passar utmärkt för att komma åt mellan mickarna, under strängarna på gitarrhuvudet eller under plektrumskyddet på instrument som har ett mellanrum mellan kropp och plektrumskydd.

   

  MusicNomad MN207 - Premium Workstation

  324086
  559,00 kr

  Premium Workstation - Matta och stöd för halsen vid instrumentvård. Paket med matta samt halsstöd för att användas när du vårdar ditt stränginstrument.

  MusicNomad MN229 Premium Guitar Tech Screwdriver and Wrench Set

  354178
  925,00 kr

  Bitssats med skruv-, insexbits och mutterdragare i aluminiumetui.

   

  MusicNomad MN235 - Premium Wrench Truss Rod Set

  372449
  1.095,00 kr

  Set med insex-nycklar och trussrodnycklar med skruvmejsel

   

  MusicNomad MN241 Polish Cloth For Players

  376382
  129,00 kr

  MusicNomad MN241 Players Putsduk

  Skall du ha en putsduk så är det denna som du ska ha. Oavsett om du spelar i sovrummet eller på de stora scenerna, att hålla sitt instrument i skick är viktigt.  Ena sidan av denna putsduk från MusicNomad innehåller ca 90 000 mikrofiber per 2,5cm2 vilket gör att du lätt fort bort fläckar och fingeravtryck utan att repa ytan. Den andra sidan har speciella mikrofiber som du använder till att torka av strängarna för att få bort beläggningar och smuts som fastnat på strängen, ett enkelt och effektivt sätt att förlänga livet på dina strängar.

  MusicNomad MN270 Acousti-Lok Strap For Standard Output Jacks

  350242
  299,00 kr

  Music Nomads patenterade Acousti-Lok är en straplock-adapter som ger säkerheten och flexibiliteten att använda straplocks till din akustiska gitarr utan att ändra den permanent. Smart!

  Passar alla 3/8" x 32 Standard gängor.

  Kompatibel med de flesta MARTIN® Guitars med FISHMAN® Electronics, TAYLOR® gitarr fram till 2002, SWITCHCRAFT®, Output Jacks, K&K SOUND® Pure Mini & Pure Classic.

  MusicNomad MN271 Acousti-Lok Strap For Metric Output Jacks

  350243
  299,00 kr

  Music Nomads patenterade Acousti-Lok är en straplock-adapter som ger säkerheten och flexibiliteten att använda straplocks till din akustiska gitarr utan att ändra den permanent. Smart!

  Passar alla M9 x .75 Metric gängor.

  Kompatibel med L.R. BAGGS® Pickup Output Jacks, K&K SOUND® Universal Sound Board Pickup (Hot Spot, Big Shot, Big Twin, Twin Spot)

  MusicNomad MN290 - Ultimate At Home Station

  376412
  3.450,00 kr

  Komplett och mobil servicestation för gitarrmekaren

  Komplett kit för gitarristen eller gitarrtechen som behöver kunna ta med sig grejerna eller packa ner dom mellan gångerna.
  Här finns det mesta du kan tänkas behöva när du servar, justerar eller reparerar ditt stränginstrument.

  MusicNomad MN311 - Hygrometer & Luftfuktare

  406204
  419,00 kr

  Humitar One - Luftfuktare, Hygrometer & Termometer i ett!

  Med Humitar ONE så kan kan du bibehålla luftfuktigheten för ditt instrument under torra förhållanden och låter dig samtidigt kontrollera att förutsättningarna är de rätta för dit instrument. Den unika fuktsvampen i Humitar One avger fukt på ett säkert sätt för att ge korrekta förutsättningar för ditt instrument, allt för att undvika att t ex. lock som sjunker och torrsprickor. Hygrometern och termometerfunktionen har flera olika avläsningsmöjligheter och den fästes bäst mellan strängarna på din akustiska gitar

  MusicNomad

  Filter by:

  Clear All
  Min: 69 kr Max: 4.250 kr
  kr69 kr4250