Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
 
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Rengör ditt piano/keyboard

  Rengör ditt piano/keyboard

  MusicNomad's Premium Piano Skötsel-kit innehåller det du behöver för att ta hand om ditt klavaiturinstrument.

  Piano One och Key One

  MusicNomad's Piano ONE är på organiskt sätt framtagen för att rengöra, polera och vaxa pianon med blank finish. Karnauba-vax är en naturlig ingrediens som ger en transparent skyddande yta och funkar lika bra på halvblanka som högblanka ytor. Dessutom skyddar Piano One mot UV-strålar och är anti statiskt.
  MusicNomad's All Purpose Key ONE rengöring är allt du behöver för att lystret i ditt piano, spreja och torka av, svårare än så är det inte. All Purpose Key One funkar även bra på tangenterna och tar enkelt bort fingeravtryck, damm och de flesta fläckar utan att lämna spår. Antistatiska ämnen göra att damm inte fastnar lika lätt på den behandlade ytan.
  Med MusicNomad's tvåsidiga mikrofiberduk förlänger du lystern i finishen på instrumentet. Duken är 30,48cm x 30,48cm och innehåller mer än 35 000 rengörande mikrofiber per cm2. Sidan med längre fiber är till för att fånga upp och ta bort damm från ytan som behandlas. När allt damm är borta så används sidan med kortare fibrer för att rengöra, polera och vaxa.

  Klicka här för att komma till produktern!

  Skriv en kommentar